Horoskops 1. martam – radīsies jauns enerģijas pieplūdums!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 1. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien jūs varēsiet veiksmīgi realizēt sevi biznesa un finanšu aktivitātēs. Darbā ir pieejamas daudzas jaunas lietas, ko jūs varat apstrādāt. Jūsu aktivitātes un efektivitāti iezīmēs iestādes vai biznesa partneri. Brīvo laiku ir labāk veltīt radošumam.

LASI ARĪ: Natālijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2019. gada martam – būs iespēja izdarīt izvēli!

Vērsis

Tā ir smaga diena, kas saistīta ar aktīvu cīņu, tās principu ievērošanu, pašaizsardzību. Ģimenes attiecībās vai saziņā ar partneri ir iespējamas problēmas. Tiks stiprināta opozīcija ar ārpasauli. Jūsu rīcības brīvība palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un apiet ienaidnieku slazdus.

Dvīņi

Šodien jums vajadzētu nedaudz apgrūtināt ambiciozās vēlmes un aktivitātes profesionālās darbības jomā. Ļoti svarīgs enerģijas pārpalikums jums var būt destruktīvs: varbūt pārmērīgi palielināsies pašapziņa, parādīsies ekscentriskums, kura ietekmē jūs varat veikt kļūdas vai pieņemt steidzamu lēmumu. Cietie izmēģinājumi vai negaidīti šķēršļi var jūs izlaist jūsu izvēlētajā ceļā. Iespējamās testēšanas stundā neatsakiet draudzīgu atbalstu.

Vēzis

Iespējams, šodien jūs varēsiet iegūt jaunus biznesa kontaktus, kas palīdzēs jums nākotnē. Spēja spēlēt jebkādu lomu un piesaistīt pareizos cilvēkus jūsu uzdevumu veikšanai nodrošinās atpazīstamību un panākumus. Tomēr jūsu rīcībai jābūt balstītai uz reālistisku novērtējumu par to, kas notiek.

LASI ARĪ: Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

Lauva

Dienā ir divas īpašības. Zvaigznes iesaka būt pacietīgam un apzinīgam – nelabvēlīga planētu kombinācija var izraisīt dažādas problēmas profesionālās darbības jomā. Iespējams, ka dienas notikumi neparādīsies, kā jūs vēlētos: var rasties nepieciešamība pēc neparedzētiem finanšu izdevumiem vai arī attiecības ar mīļoto. Šīs dienas vakarā vislabāk pavadīt kopā ar ģimeni. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai – tas ir iespējams Vese***as pasliktināšanās.

Jaunava

Lieliska diena, lai veicinātu vai atrisinātu jūsu materiālās problēmas. Naudas ieņēmumi vai ziņas par pieaugumu, ilgs laiks nebūs jāgaida. Īpaši labi paveiksies lietās radošās profesijas Jaunavām. Parādiet savu praktisko pieeju jebkuram darbam, aprēķiniem un pārdomām, un jūsu ieguldījumi dos reālus rezultātus. Šajā dienā uzsāktā lieta beigsies veiksmīgi. Var būt problēmas ar radiniekiem. Iespējams, ka viņi vērsīsies pie jums, lai saņemtu padomu vai palīdzību.

Svari

Labvēlīga diena jauna biznesa uzsākšanai vai jaunu attiecību veidošanai ar partneriem. Jūsu dzīves potenciāls ir augsts. Nestandarta pieeja ierastajiem pienākumiem, pieklājība un atbildība attiecībās ar partneriem būs atslēga uz nākotnes panākumiem.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Skorpions

Jūsu dzīves potenciāls šodien būs labākais, bet iekšējais enerģijas pārpalikums var novest pie attiecību pasliktināšanās ar kādu no jūsu kolēģiem. Visticamāk, jūsu šķietamais maigums, skumjas aurā un melanholija izraisīs jūsu partnera vai priekšnieka vēlmi uzņemties papildu pienākumus. Iespējams, ka jums būs jāiekļūst lietās, kurām nepieciešama tūlītēja izšķiršana. Vakaru ieteicams veltīt personīgās dzīves un garīgās attīstības problēmas.

Strēlnieks

Pietiekami veiksmīgs laiks uzņēmējdarbībai, lai gan nav gaidāms ievērojams finansiālais ieguvums. Iespējams, oficiālā stāvoklī var rasties labvēlīgas izmaiņas vai jaunu cilvēku parādīšanās ļaus piedalīties jaunos projektos. Jums jārisina atliktie gadījumi vai neatrisināti jautājumi.

Mežāzis

Labvēlīga diena garīgajai apgaismībai, pārvarot šaubas. Aukstums un atturība sajūtu izpausmē radīs atsvešinātības sloksni Mežāžu vīriešu attiecībās ar savām pavadonēm. Saziņa ar bērniem vai tuviem radiniekiem dos mieru un prieku sievietēm Mežāžiem.

LASI ARĪ: Saule Zivīs: laiks, lai izlabotu kļūdas

Ūdensvīrs

Diena rada negaidītas likteņa novirzes, tāpēc saglabājiet mieru un kontrolējiet situāciju, kas var izraisīt būtisku konfrontāciju ar partneriem vai draugiem. Parādiet izturību un piesardzību – planētu nelabvēlīgā atrašanās vieta neļaus jums parādīt biznesa prasmes vai radīt nopietnas kļūdas.

Zivis

Aizņemta diena. Esiet ārkārtīgi uzmanīgi un piesardzīgi, sazinoties ar radiniekiem un tuviem draugiem – konflikts ir iespējams. Spēja piedot nodarījumus un emocionāla elastība ietaupīs enerģiju jauniem sasniegumiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment