Horoskops 28. februārim – pievērsiet uzmanību attiecībām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 28. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Mūžīgo patiesību izpratnes diena, amatniecība, zinātne. Dzīves potenciāla pieaugums var pozitīvi ietekmēt jūsu personīgo dzīvi. Zvaigznes ir gatavas palīdzēt jums censties sasniegt visaugstākos projektus un idejas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – daudziem modīsies emocijas!

Vērsis

Diena ir labvēlīga ceļošanai, fiziskai slodzei, darījumiem ar nekustamo īpašumu. Jūs gaida biznesa un personīgie randiņi. Iespējams, ka diena būs veltīta jūsu partnerim, ģimenes un mājas komfortam. Organizējiet sev un saviem tuvajiem cilvēkiem nelielu brīvdienu, saziņa ar bērniem sniegs jums īpašu prieku.

Dvīņi

Šo dienu veltiet personiskajām lietām, labiekārtošanai mājās. Zvaigznes iesaka nosvērt savas iespējas un neizmantot tukšus prožektorus – jums vēl nav pienācis laiks pārtaisīt visas lietas pasaulē. Pievērsiet īpašu uzmanību Vese***ai, jo īpaši attiecībā uz pareizu uzturu. Izvairieties no pārmērīgas pārtikas un alkohola.

Vēzis

Labvēlīga diena, īpaši vīriešiem Vēžiem. Viņi varēs piesaistīt uzņēmumam aktīvus partnerus vai atrast jaunus sabiedrotos. Veiksmīgi notikušas tikšanās, sarunas, ceļojumi, kontakti. Iespējams, jauna romantiska kaislība, bet ambīcija vai viltus pieticība neļaus parādīt jūtu dziļumu vai nodomu nopietnību. Sapņi šajā dienā var būt pravietiski. 

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Iespējams, grūtības attiecībās ar tuviem cilvēkiem vai kritiskas piezīmes no vadības. Jums vajadzētu paļauties uz jūsu piesardzību un intuīciju, lai palīdzētu atrisināt radušās pretrunas. Var rasties pēkšņas un ne pilnībā pamatotas izmaksas vai zaudējumi, tāpēc esiet uzmanīgi, rīkojoties ar finansēm.

Jaunava

Sakaujiet kautrību un pārmērīgu jutību. Zvaigznes brīdina vīriešus Jaunavas par iespējamiem finansiāliem zaudējumiem. Sievietes Jaunavas gaida jauns paziņa, bet viņu kaislība nebūs ilga – vilšanās vai aizvainojums ir iespējams.

Svari

Aizņemta diena. Ir nepieciešami ierobežojumi, askētisms, pretestība kārdinājumiem. Plānotās sanāksmes vislabāk atlikt uz citu dienu. Darbs prasīs daudz pūļu, apskatīt parastos pienākumus nestandarta veidā, rast ārkārtas risinājumus problēmām, kas rodas. Šīs dienas beigas ieteicams pavadīt vasarnīcā vai mežā.

LASI ARĪ: Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

Skorpions

Jūsu diplomātija un spēja piedot kļūdas var radīt labvēlīgus apstākļus ģimenes komforta vai materiālās labklājības stiprināšanai. Tomēr jūsu dzīves potenciāls ir tik liels, ka jums būs grūti objektīvi novērtēt lietas stāvokli vai patieso attieksmi pret jūsu partneri. Neizdariet agrīnus secinājumus, neizrādiet pazemīgu nepatiesu lepnumu un klausieties savu intuīciju.

Strēlnieks

Iespējams, ka dienas sākumā būs nepieciešami svarīgi lēmumi jūsu personīgajā dzīvē. Šodien nopietnas pārmaiņas ir pilnīgi iespējams: gan pozitīvas, gan negatīvas. Var gadīties, ka jūs pārtraucat visas attiecības ar partneri vai, gluži pretēji, jūs atradīsiet harmoniju un prieku.

Mežāzis

Dienu raksturo harmonija, kas sniedz kosmisko enerģiju, taisnīgumu. Iespējams, šodien jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Neskatoties uz šķēršļiem un grūtībām, jūs varēsiet pārvarēt visus slazdus.

LASI ARĪ: Visskaudīgākās Zodiaka zīmes

Ūdensvīrs

Diena sola, ka jūsu dzīvē būs liela atšķirība. Esiet gatavs pārmaiņām. Esiet piesardzīgi un neprasiet nekādu padomu, jo slepens pretinieks joprojām cenšas jums kaitēt. Jūsu elastība un izturība palīdzēs apiet slēptos slazdus. Esiet piesardzīgi pret jebkuru kolektīvu rīcību.

Zivis

Šodien jums ir jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem, veicot jebkuru darbu. Zvaigznes iesaka neiesaistīties aktīvos pasākumos un nebūt spītīgam ne-fundamentālos jautājumos. Iespējami sadzīves darbi vai nespēks.

avots: vedmochka

Leave a Comment