Horoskops 14.decembrim – neturieties pie veciem stereotipiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 14.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Avoti

Enerģētiski spēcīga diena. Veiksme smaida radošās profesijas Auniem. Varbūt nozīmīga paziņa vai negaidīti apstākļi, kas dos peļņu. Nestandarta pieeja uzņēmējdarbībai, jebkurš darbs, pat riskants, labi padosies. Iespējams, romantisks piedzīvojums vai ļoti priecīga tikšanās.

LASI ARĪ: Vasilisas Volodinas horoskops: kā sezonas ietekmē Zodiaka zīmes

Vērsis

Sargieties no negaidītām problēmām savā personīgajā dzīvē. Jums būs jāpieliek vislielākās pūles, lai goda dēļ izkļūtu no šīs situācijas. Centieties kritiski izturēties pret savām nepilnībām, nevis izvirzīt paaugstinātas prasības jūsu partnerim. Zvaigznes iesaka vientulību, koncentrējoties uz pozitīvām domām un emocijām, klusumu. Izmantojiet labvēlīgu mirkli, lai padomātu par jaunām lietām. Pievērsiet uzmanību attiecībām ar bērniem. Nepalaidiet garām iespēju pavadīt vakaru ar viņiem.

Dvīņi

Labvēlīgs laiks komerciāliem darījumiem, pirkumiem, uzņēmumiem. Sievietes Dvīņus gaida interesanta tikšanās. Iespējams radīt jaunu romānu vai atjaunot vecās attiecības. Dvīņi saskaras ar mājas darbiem. Iespējams, parādi vai neatrisinātas pēdējo dienu problēmas pašas par sevi atgādinās.

Vēzis

Nelabvēlīga diena ar uzņēmējdarbības aktivitātes samazināšanos un depresijas parādīšanos. Dienas pirmajā pusē ir nelielas neērtības, un otrajā pusē jums būs jāpieliek daudz lielākas pūles nekā parasti, lai panāktu savstarpēju sapratni un harmoniju attiecībās ar partneriem un tuviem cilvēkiem.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Lauva

Diena ir labvēlīga saziņai, jaunām paziņām, biznesa kontaktu dibināšanai, ikdienas problēmu risināšanai. Iespējams ietekmīgu cilvēku rašanās, kas palīdzēs jūsu centienos. Dzīves potenciāls augstā līmenī. Iespējams, šodien jebkuram biznesam būs nepieciešams daudz mazāk laika un piepūles, nekā jūs gaidījāt.

Jaunava

Jūs varat justies laimīgāki, ja nepārsniedzat ierasto uzvedības sistēmu. Sievietēm Jaunavām nevajadzētu šaubīties par partneru patiesumu, jo viņu pievilcība un sievišķība ievērojami palielināsies. Šodien viņas var spīdēt, parādot sevi no labākās puses.

Svari

Sargieties no romantiskiem piedzīvojumiem – viņiem var būt nevēlamas sekas. Svaru vīriešiem, lai izvairītos no nepatikšanām, nevajadzētu pievērsties viņu kaislībām. Iespējami nervu sistēmas traucējumi, iekšējie saspīlējumi vai nesaskaņas palielināšanās. Sievietēm Svariem zvaigznes iesaka izvairīties no skarbiem apgalvojumiem vai runāt ar paaugstinātu balsi.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Skorpions

Labvēlīga radošā darbība, ceļošana, radošās aktivitātes, piemēram, remonts vai būvniecība. Skorpiona vīriešiem, iespējams, ir jaunas paziņas vai tikšanās ar veciem draugiem. Skorpiona sievietēm zvaigznes neiesaka, meklēt jaunus mīlas piedzīvojumus – iespējams, būs nepatiesi solījumi, vilšanās vai Sli**ba.

Strēlnieks

Iespējams, jūs drīzumā reklamēsiet sevi. Tomēr neuzņemieties tādus gadījumus, kuros jūs neesat kompetents, izvairieties no eksperimentiem, rīkojieties tikai pārbaudītos veidos. Pretējā gadījumā jūs riskējat nokļūt neērtā stāvoklī vai izraisīt citu konfliktu. Vīriešos – Strēlniekos – vieglprātība un egoisms var radīt nepatikšanas – romantiskā kaislība un mājas pienākumi būs izvēles iespējas.

Mežāzis

Sargieties no skaudības un kaitējuma. Paļaujieties uz intuīciju un mēģiniet noteikt sev – kurš ir īsts draugs un kas ir ienaidnieks. Ja izdarīsiet pareizo secinājumu, tad jūsu attiecības ar tuviniekiem būs harmoniskas un uzticamas. Mežāžu sievietēm būs iespēja īstenot ilgtermiņa sapni.

LASI ARĪ: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Ūdensvīrs

Mazas intereses izraisa gadījumi, kad jums būs jāpiedalās. Pēcpusdienā jauni cilvēki jūsu dzīvē dos jums jaunas idejas un atvērs jūsu acis uz citām iespējām. Mēģiniet pārvērsties lietas, lai “krīze” vienmērīgi virzītu uz sākumu jaunam biznesam. Nedodiet neizpildāmus solījumus monetārajos jautājumos.

Zivis

Pasīva, smaga diena. Nelabvēlīga kolektīvai rīcībai, jo var rasties problēmas ar dokumentiem vai darījumiem, kas jums jāatrisina kopā ar savu partneri. Novērtējot situāciju, paļaujieties tikai uz prātīgu aprēķinu. Pēcpusdienā varat justies slikti. Varbūtēji miesas kārdinājumi vai tikšanās, kas radīs daudz nepatikšanas.

avots: vedmochka

Leave a Comment