Horoskops 17. septembrim – novērojamas negatīvas tendences!

Šodien lietas nenotiks, kā vēlējāties. Tās ies savu ceļu un jūs neko nespēsiet ne ietekmēt, ne mainīt. Tomēr, jebkurā situācijā vajadzētu censties saskatīt pozitīvo. Neraudiet par izlietu pienu, ja tas patiesībā bija vecs. Esiet uzmanīgs ar apkārtējiem cilvēkiem. Iespējams, ka tie kas izliekas par labvēļiem, patiesībā vēl jums ļaunu un apskauž jūs. Šīs dienas akmeņi: melnā pērle, aleksandrīts, dūmakainais topāzs, orfīts.

Auns

Šī diena sola būt pilna ar interesantiem notikumiem personīgajā un sabiedriskajā dzīvē. Jūsu dzīves potenciāls būs šodien augstumā, taču jūs varēsiet sasniegt tikai ar nosacījumu, ka jūs patiešām novērtējat savas iespējas.

Lasi arī: Kā atpazīt katru Zodiaka zīmi, pēc izskata? Ārējais raksturojums!

Vērsis

Liktenis joprojām testē tavu spēku. Gadījumos, kas jums būs jārisina, izrādīsies maz izredzes. Šodien darbā ir iespējamas grūtības, nelielas sadursmes ar kolēģiem. Nedodiet solījumus.

Dvīņi

Ļoti nelabvēlīga diena visos aspektos. Izvairieties no garām pastaigām, braucieniem. Varbūt sadursme ar nežēlību, neglītu attieksmi. Vienatuļajiem, sazināšanās ar mīļajiem palīdzēs samazināt negatīvās dienas tendences.

Vēzis

Smalkai diplomātijai un retai spējai analizēt situāciju būtu jākļūst par jūsu palīgu visos kontaktos šodien. Jums ir apskaužams sniegums – jums būs laiks darīt pārsteidzoši daudz.

Lasi arī: Mūsu dzimtu vajā lāsts, palīdziet! Dzimtas lāsts – realitāte vai mīts

Lauva

Pievērsiet vairāk uzmanības radiniekiem. Nevilcinieties izrādīt mīlestību un cieņu pret cilvēkiem, kuri vienmēr atrodas pie jums. Iespējams, ka visu konfliktu cēlonis ir jūsu pašaizliedzība izjūtu izpausmē.

Jaunava

Nevēlams noskaidrot attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Centieties neizteikt negatīvus komentārus un, savukārt, jābūt ļoti uzmanīgiem un piesardzīgiem komunikācijā, tā, lai neievainotu partneru lepnumu, neradītu tajos greizsirdību un skaudību.

Svari

Visticamāk, šī diena jums atgādinās par nozīmīgu ilgtermiņa dzīves plānu pielāgošanas dienu. Mēģiniet atturēties no tikšanās ar draugiem un kontaktiem ar partneriem. Šajā dienā jaunajām paziņām būs negatīvas sekas. Izvairieties no naudas ieguldījumiem – šķietamais ieguvums ir maldinošs.

Lasi arī: Kad katra Zodiaka zīme ir visskaitākā

Skorpions

Diena var būt pilna ar visu veidu pārsteigumiem. Jūsu aktivitāte, atbildība un entuziasms var radīt labvēlīgus apstākļus materiālās labklājības stiprināšanai – galvenais ir nezaudēt savu iespēju. Sapņi jāaizsargā, un redzētie jātur noslēpumā.

Strēlnieks

Iespējamie nervu darbības traucējumi, pārvarot sarežģītus šķēršļus darbā vai mājās. Samaziniet savus pienākumus, bet nezaudējiet iespēju mainīt savu personīgo dzīvi uz labo pusi. Vārdi un spējas analizēt jūsu apkārtējo cilvēku jūtas – nosacījumi garīgā līdzsvara saglabāšanai. Ja jums ir iespēja doties atpūtā, izmantojiet to.

Mežāzis

Jūsu nestandarta priekšstats par lietām, dažu ekscentriskumu un spriedumu asumu var izraisīt neapmierinātību ar priekšniekiem vai kolēģu kairinājumu. Novērsiet disciplīnas un pašapziņas trūkumu.

Lasi arī: Kā saprast, ka jūs esat saticis personu no pagātnes dzīves: 5 zīmes

Ūdensvīrs

Nav izslēgts, ka laiks, kas saistīts ar vērtību atkārtotu novērtēšanu, garīgo kvestu, sāksies tieši tagad, kas negatīvi ietekmēs jūsu spēju pareizi novirzīt savus būtiskos spēkus. Šodien labāk būt rūpīgiem un nekādā veidā neiejaukties konfliktos, jo sekas var būt visnežēlīgākās. Uzgaidiet un novērtējiet attieksmi.

Zivis

Šodienas astroloģiskā prognoze šodien iesaka Zivīm definēt mērķi: dažreiz rezultātu sasniegšanas process jums ir svarīgāks nekā pats rezultāts. Iespējamās komplikācijas attiecībās ar draugiem: jūsu pašcieņu un zināmu aukstuma pazīmi var pārprast un uztvert par augstprātību un lepnumu.

Avots

Leave a Comment