Horo***ps 19. jūlijam -atstājiet negatīvo pagātnē!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 19. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Auna patiesais mērķis ir radošums. Maz ticams, ka šodien jūs būsiet ieinteresēti citu cilvēku problēmās un lietās. Izņēmums ir cilvēki, kurus Auns patiesi mīl. Mēģiniet realizēt savus centienus darbos, un dzīvē jums ir jābūt pieticīgākiem.

Vērsis

Planētu stāvoklis apdāvinās Vēršus ar impulsivitāti, nenovēršamību. Daudzi būs sagatavoti ekstremālām situācijām. Nesāciet neko jaunu, esiet iekšēji fokusēti. Pabeidziet vecās lietas, tiesvedību. Viss, kas ar jums notiek, ir jāuztver nopietni.

Dvīņi

Diena rada pedantisku attieksmi pret lietām, prātīgs skatījums uz realitāti. Veiksmīgas sanāksmes un komandas darbs. Skaista laulības reģistrācijas diena. Jāievēro šīs dienas zvēresti un pienākumi. Neizveidojiet ilūzijas par nākotnes notikumiem, prātīgi aplūkojiet apstākļus, apsveriet visus plusi un mīnusus.

Vēzis

Diena simbolizē iekšējās pasaules neatkarību, emocionālo brīvību. Daudziem Vēžiem tā nodrošinās harmoniju un mērenību, iespēju labot savas kļūdas. Ļaunums, agresija izraisa nenovēršamu kritumu. Ir nepieciešams atmaksāt parādus, samierināties ar tiem, ar kuriem jūs bijāt garā un ilgstošā naidā.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Lauva

Dienu var sarežģīt neparedzēti apstākļi, iznīcināt visus plānus un piespiest šīs zīmes pārstāvjus rīkoties bezproduktīvi. Nedariet pārsteidzīgus lēmumus, pat ja viņi jums dod ultimatumu. Katrs nepareizs solis vēlāk var kļūt par problēmām.

Jaunava

Šajā dienā jūs varat baudīt intīmās laimes sajūtu. Labvēlīgi kontakti, informācijas uzkrāšana, tirdzniecība. Daudzas Jaunavas centīsies būt par piemēru citiem. Šodien ieteicams klausīties mūziku, doties pastaigās dabā un sapņot. Ceļošana, iemācieties pasauli. Ir jāpilda jūsu solījumi un jādara mīļajiem, ko viņi jau sen ir sapņojuši.

Svari

Šīs dienas tendences veicina Svaros mērķa, apņēmības, drosmes izjūtu. Ir izdevīgi parakstīt svarīgus dokumentus, slēgt līgumus. Veidot jaunus plānus un nekavējoties sākt darbu pie to īstenošanas. Nav ieteicams iesaistīties mazās, bezjēdzīgās lietās. Netērējiet savu enerģiju.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Skorpions

Viesmīlības diena, kas veicina tuvināšanos, kopienu, kopīgas aktivitātes un ideju iemiesojumu. Veidojiet jaunus plānus un projektus, sapņojiet, turpiniet domāt par plāniem. Jūs nevarat satraukties. Piedodiet noziedzīgus nodarījumus, nestrīdieties ar saviem mīļajiem.

Strēlnieks

Diena dod psiholoģisku stabilitātes noskaņu. Iecienīta lietu izskatīšana, tikšanās ar veciem draugiem, radiniekiem. Jūs varat atbrīvoties no pagātnes sloga un dzīvot mirklī.

Mežāzis

Šī diena simbolizē tukšas zināšanas un informācijas troksni. Varbūt jums ir jādara kaut kas cits, nevis tas, ko plānojāt. Ir nepieciešams ierobežot kontaktus un atpūtu. Ceļojumi dos Jums lielu prieku.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Diena simbolizē aizdomas, izolāciju un neaizsargātību. Daudzām Ūdensvīra sievietēm būs raksturīga kāda paaugstināšana. Iespējams nekontrolētu emociju pieaugums. Klusums, izturība, rīcības brīvība – šajās īpašībās jūs atradīsiet atbalstu.

Zivis

Kļūdas aprēķinos un ilūzijās var būt neparedzētas finanšu ieņēmumu un nopietnu problēmu aizkavēšanās. Tuvumā esošie cilvēki kļūs par jums aizdomīgiem, vairs neuzticas, un jūs varat zaudēt atbalstu. Pēcpusdienā var gūt mērenu peļņu, bet gadījumā, ja parādīsiet iedzimtu inteliģenci un atjautību.

avots: vedmochka

Leave a Comment