Horoskops 26.decembrim – dalieties savā sirds siltumā ar partneri!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 26.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Labvēlīga diena jauna biznesa uzsākšanai vai jaunu attiecību veidošanai ar partneriem. Jūsu dzīves potenciāls ir augsts. Nestandarta pieeja parastajiem pienākumiem, ekscentriskums darbībās un vienkāršība paziņojumos var pārsteigt citus un kļūt par tenku tēmām. Mēģiniet parādīt vairāk ierobežojumu: jūsu komunikācijas prasmes ir priekšplānā. Zvaigznes iesaka vispirms domāt un tad runāt vai darīt, nevis otrādi.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atveriet sevi pozitīviem notikumiem!

Vērsis

Uzticība, uzņēmējdarbība un dinamika palīdzēs atrast pareizos risinājumus svarīgos jautājumos. Vēlme iekarot jaunus augstumus un izpētīt jaunas teritorijas var virzīt jūs uz neapdomīgām darbībām. Jūsu tieša attieksme un raksturīgais ieradums atklāti runāt par saviem nodomiem negatīvi ietekmēs plānu īstenošanu: varbūtējā intriga ir ticamāka. Nemēģiniet vienlaicīgi atrisināt visas problēmas, pati dzīve jums pateiks pareizo izeju.

Dvīņi

Zvaigznes iesaka būt piesardzīgiem un atturīgiem. Jums nav gandrīz nekādu nopietnu ienaidnieku, bet svešiniekiem nav jāzina par jūsu plāniem. Zvaigznes iesaka mazināt dāsnumu, būt piesardzīgiem un taupīgiem – nākas sastapties ar lieliem izdevumiem vai finansiāliem zaudējumiem. Risinot iespējamos konfliktus, izmantojiet savu daiļrunību un loģisko argumentu pārliecību.

Vēzis

Darbs prasīs daudz pūļu, nestandarta veidā risināt ierastos pienākumus, ārkārtas risinājumus problēmām, kas rodas. Profesionālās darbības jomā ir iespējamas negaidītas grūtības vai nelabvēlīgu apstākļu saplūšana. Neņemiet situāciju pie sirds un neko nedariet: šodien visi jūsu centieni nesniegs vēlamos rezultātus.Ieņemiet gaidīšanas un novērošanas attieksmi. Iespējams atbalsts un izpratne no cilvēkiem, kurus neesat uzskatījuši par saviem sabiedrotajiem.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – atrodiet savu ceļu cīņā ar problēmām!

Lauva

Dzīves potenciāls samazinās. Iespējams, problēmas starppersonu attiecībās jūs ieskauj no visām pusēm. Visu dienu būs jātiek galā ar apgrūtinošiem pienākumiem vai nevēlamu saziņu ar ne tik patīkamiem cilvēkiem. Jebkurš sīkums var kļūt par lielu skandālu, un bezrūpīgam vārdam var būt tālejošas sekas. Diena ir bīstama Vese***ai, savainojumi, saindēšanās.

Jaunava

Šodien esiet piesardzīgs ar jauniem paziņām. Cilvēki, kurus jūs satiekat šajā dienā, var būt nāvējoši jūsu dzīvē. Iespējams, ka tagad sāksies periods, kas saistīts ar vērtību pārvērtēšanu, garīgo meklēšanu. Tas nelabvēlīgi ietekmēs jūsu spēju pareizi virzīt savu vitalitāti.

Svari

Iespējams, šodien jums noteikti būs jārisina ikdienas problēmas. Nemēģiniet noteikt sev globālus uzdevumus vai veikt vairākas lietas vienlaicīgi – tas nav jūsu stils. Zvaigznes brīdina par negaidītu apstākļu sakritību, kas var radīt šķēršļus saziņai ar tuviem cilvēkiem. Pievērsiet uzmanību pārtikas kvalitātei. Zvaigznes iesaka ievērot diētu.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – radīsies enerģija, lai atrisinātu personīgās problēmas!

Skorpions

Iespējams, jums būs plašas iespējas nodarboties ar profesionālo darbību vai karjeras izaugsmi, radošumu un pašizpausmi. Jūs atšķirsieties ar savu raksturīgo optimismu, ticību jūsu spēkam, draudzīgumu un spēju ievērot vispārpieņemtos standartus. Lieliska diena mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem.

Strēlnieks

Labvēlīgs laiks ideju īstenošanai. Pozitīvs notikumu pavērsiens nav izslēgts, bet ir jāizvairās no skarbiem, kategoriskiem paziņojumiem kolēģu adresē vai runājot paaugstinātā balsī ar priekšnieku – jums būs jāatkāpjas, jo ienaidnieka pozīcijas būs spēcīgākas. Neļaujiet jūsu kaislībām vilkt jūs nevajadzīgos konfliktos.

Mežāzis

Drīz jums būs iespēja iegūt rezultātu, kuru esat gaidījis. Profesionālās darbības jomā izmantojiet intuīciju. Kosmosa plūsmas ievērojami palielinās jūsu dzīves potenciālu. Sanāksmes un biznesa sarunas var būt veiksmīgas un gūt peļņu. Esiet uzmanīgi, izstrādājot dokumentus vai strādājot ar dokumentiem.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 24. līdz 30. decembrim – izvairieties no neparedzētiem tēriņiem!

Ūdensvīrs

Šodien mēģiniet rīkoties apzināti – strīdos, nevis uz emociju rēķina, bet gan pieejot racionāli problēmām, ar veselo saprātu un loģiskiem argumentiem. Šķēršļi ceļā var atvērt jūsu slēptās iekšējās rezerves, un tad jūs varat veikt jebkādu cīņu.

Zivis

Diena sola būt sarežģīta. Maldi, ilūzijas partnerībā, aizdomīgums var izraisīt asus skandālus. Taktiska vai diplomātiska talanta trūkums var novest pie konfliktiem – kļūt par šķērsli jebkura gadījuma risināšanā. Personiskajā dzīvē nav izslēgtas vilšanās.

avots: vedmochka

Leave a Comment