Horoskops 25. martam – aizstāviet savus principus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 25. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Diena ir labvēlīga komercdarbībai. Šodien nav vērts riskēt finanšu lietās, jo zaudējumi var būt ļoti nozīmīgi. Impulsivitāte un steidzamība lēmumu pieņemšanā ir kontrindicēti. Kaitīgi pārpratumi ar mīļajiem nebūs jūsu labā.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Vērsis

Šo dienu var droši veltīt mīlestībai, ģimenes attiecībām, jauniem paziņojumiem, kas var kļūt par nopietnām ilgtermiņa attiecībām. Šodien zvaigznes veicina jūsu finanšu lietas. Neizslēdz peļņu nesošu darījumu, vilinošu piedāvājumu vai uzvaru.

Dvīņi

Diena ir pilna ar jaunām tikšanās reizēm, negaidītiem paziņojumiem, saistībā ar kuriem zvaigznes brīdina par neparedzētiem izdevumiem. Iespējams, nepatīkamas ziņas, kas var izlīdzināt jūs, mainot garastāvokli vai Vese***as stāvokli uz sliktāko.

Vēzis

Aktīvās cīņas diena, atbalstot viņu principus, pašaizsardzība. Iebildumu stiprināšana pret ārpasauli. Pirmajā pusē būs visveiksmīgākais, labvēlīgākais svarīgu jautājumu risināšanai, lielākām iegādēm, komercdarījumiem. Pēcpusdienā var būt kļūdas darbā, stresa situācijas, kas no jums atņem daudz spēka un enerģijas. Lai kontrolētu situāciju, jums ir jābūt kritiskākiem par jūsu darbībām.

LASI ARĪ: Kāpēc jūs vienmēr esat tieši tur, kur jums jābūt

Lauva

Viena no tīrajām dienām. Ar harmoniskām attiecībām starp partneriem, būtības prieku. Laba diena karjerai, aicinājumi no priekšniekiem, valsts aģentūrām vai sabiedriskām organizācijām. Neaizmirstiet par jaunām idejām un ieteikumiem – tie dos labumu.

Jaunava

Dzīves potenciāls augstā līmenī. Liela interese par uzņēmējdarbību ļaus sasniegt panākumus konkrētās darbībās. Palielināt radošumu, seksualitāti, pārliecināšanas dāvanu. Neizslēdza finanšu panākumus, kas saistīti ar uzvarētāju vai veiksmīgu pirkumu.

Svari

Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus tirdzniecības darījumus, pat riskantus – ieguvumu nodrošina kāds no tiem. Visticamāk, jums ir paveicies, atrisināt savas personīgās dzīves problēmas. Neskatoties uz visu, jums izdosies izpildīt tos sapņus, kas nav atstājuši jūs pēdējā laikā.

LASI ARĪ: 2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Skorpions

Aktīva, radoša diena, kas ļauj parādīt savus talantus un spējas dažādās darbības jomās. Jūsu liberālisms un uzņēmums palielināsies. Profesionālos jautājumus būs iespējams viegli atrisināt vai nostiprināt finansiālo stāvokli. Labvēlīgs laiks lietu izskatīšanai tiesā. Lielsirdīgums un dāsnums piesaistīs jaunus sabiedrotos.

Strēlnieks

Diena, kas saistīta ar šaubu pārvarēšanu, informācijas iegūšanu un apstrādi. Esiet gatavs ne visai draudzīgai attieksmei pret jums no priekšniekiem vai darbiniekiem. Netiek izslēgtas nelabvēļu baumas. Nepatīkamas ziņas apgrūtinās jautājumus, ceļojums būs neauglīgs.

Mežāzis

Labvēlīga diena komercdarījumiem un darījumiem. Viss veicinās jūsu popularitātes un uzticamības pieaugumu. Jūsu viedoklis nepaliks bez uzmanības tam, kurš vēlas viņu pazīt. Labvēlīga diena tikties ar mīļoto cilvēku, romantiska iepazīšanās.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena. Tā iet caur patiesības izpratni, garīgo apgaismību, morālo tīrību. Dienas pirmajā pusē tiks radīts satraukums. Lielāka efektivitāte, nestandarta pieeja problēmu risināšanai sniegs taustāmus rezultātus. Ir iespējams īstenot visu pozitīvo, kas parādījās pagātnes beigās. Partneru atbalsts nodrošinās panākumus visnopietnākajos centienos. Laba veiksme pavadīs pat riskantos darbos.

Zivis

Labvēlīga diena, kas sola atbalstīt augstākas varas, kolēģus, draugus vai radiniekus. Labs periods ģimenes attiecībām, romantiskai iepazīšanai, dziedināšanai. Būs iespēja izpaust spējas, talantus, realizēt iecerēto. Sapņi var būt pravietiski.

avots: vedmochka

Leave a Comment