Horoskops 24. martam – dodieties āra aktivitātēs!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 24. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena sola ievērojami mainīt tavu dzīvi. Gatavojieties pārmaiņām – tas, kas bija plānots šajā dienā, drīz atdzīvojas. Esiet piesardzīgi pret jebkuru kolektīvu rīcību. Nepaļaujieties uz kāda cita viedokli – tas ir nepareizi. Runāt par saviem plāniem nevajadzētu, jo jūs varat piesaistīt nelabvēļu uzmanību. Izveidojiet savus lēmumus. Pēcpusdienā rūpes par jums vienmēr atgādinās un pieprasīs noteikt. Tuvākajā nākotnē būs jauni plāni, kas sola labus naudas ienākumus.

LASI ARĪ: 5 uzstādījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

Vērsis

Laba diena visos aspektos. Zvaigznes sola labvēlīgu situāciju finanšu pacelšanās gadījumā. Neatbrīvojiet iniciatīvu no savām rokām, neatsakieties no palīdzības – uzticamu cilvēku padoms un atbalsts būs noderīgi. Šodien jūs varat novilkt līniju zem vecajiem plāniem, darbiem vai kontaktiem. Iespējams, notikums vai ziņas, kas dos labumu jūsu lietām.

Dvīņi

Harmoniska diena. Nedēļas beigas pavērs plašas iespējas āra aktivitātēm, radošumam un pašizpausmei. Jums būs atšķirība ar līdzsvaru, spējām sekot tradīcijām un vispārpieņemtajām normām. Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru darbu, jo visur jūs varat gūt panākumus. Lieliska diena mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem. Tā rezultātā jūs piedzīvosiet sajūtu atjaunošanos, pat mīlestību.

Vēzis

Šodien jūs gaida jauni interesanti paziņojumi – ir iespējams, ka no biznesa viņi kļūs par draudzīgiem. Diena ir labvēlīga radošu ideju īstenošanai jautājumos, kas saistīti ar mājas uzlabošanu. Jebkurš naudas ieguldījums būs veiksmīgs un dos peļņu.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

 

Lauva

Šī diena ir labvēlīga vispusīgākajai personības atklāšanai. Ir iespējama jaunu ideju rašanās, kas ļaus jums atrast jaunus ienākumu avotus. Emocionālā pacelšanās pozitīvi ietekmēs jūsu fizisko stāvokli.

Jaunava

Dzīves potenciāls augstā līmenī. Palielināts spēks, seksualitāte, prognozēšanas dāvana. Iespējams, ka viss, ko jūs uzņemsieties, gūs panākumus, un pat no sarežģītākajām situācijām jūs varat atrast izeju. Dienas otra puse būs īpaši labvēlīga. Jūs gaida biznesa un personīgie randiņi. Diena ir labvēlīga ceļošanai, fiziskai slodzei, operācijām ar nekustamo īpašumu, lieliem pirkumiem. Zvaigznes atbalsta radošo darbu.

Svari

Labvēlīga diena. Pastiprināts dzīves potenciāls, pašapziņa, seksualitāte, personīgais šarms. Tērzēšana ar draugiem, interesantu cilvēku tikšanās vai radoši meklējumi ir veiksmīgi un nodrošinās apmierinātību.

LASI ARĪ: 3 metodes, lai atrastu harmoniju

Skorpions

Labvēlīgi kontakti ar partneriem, ideju ieviešana, kas nākotnē nodrošinās ienākumus, izšķirošas darbības finanšu stāvokļa nostiprināšanai. Lai arī ko jūs darītu, jums izdosies. Tomēr nepārvērtējiet savu spēku un spējas, tie nav milzīgi. Koncentrējieties uz prioritārām darbībām.

Strēlnieks

Jūs esat ceļā uz harmoniju. Ar draugiem un radiniekiem ir iespējams gūt peļņu. Jūs varat veikt plānus darbam un atpūtai. Gaidiet patīkamus pārsteigumus un dāvanas. Svarīgākie notikumi ir vislabāk plānoti vakarā.

Mežāzis

Modināšanas diena, iekšējā enerģijas pārveidošana, radošuma realizācija. Radošo profesiju meži atklāj plašas telpas brīvai izpausmei. Šķēršļi, ar kuriem saskaras uzņēmēji Mežāži tiks pārvarēts ar neatlaidību, kas balstīta uz skaidru un visaptverošu situācijas novērtējumu. Draudzīga diena sievietēm. Viņām būs romantiskas tikšanās. Vīriešiem nevajadzētu pretoties radošajiem impulsiem, nestandarta pieeja situācijai, riskam. Iespējams, tiks atvērti jauni ienākumu avoti.

LASI ARĪ: Karmu var labot!

Ūdensvīrs

Dzīves potenciāls joprojām ir augstumā, bet zvaigznes neizslēdz mazu grūtību parādīšanos, jo īpaši, ja jūsu plāni vai plānotās darbības ir klasificētas kā riskantas. Iespējams, ka biznesa partneri mēģinās jūs maldināt.

Zivis

Šodien dzīvības potenciāls sāk pieaugt, kas pozitīvi ietekmēs Zivju komunikāciju. Jūs pamanīs visur, lai kur jūs atrastos. Uzticēšanās savam neatvairāmajam, asprātīgajam un optimismam ļaus jums kļūt par jebkuras kompānijas centru. Saistība ar mīļoto cilvēku būs harmoniska un uzticama. Vīriešiem Zivīm vajadzētu vērsties tikai pie tiem cilvēkiem, kuriem ir vērts pievērst uzmanību, pretējā gadījumā ir grūtības uzņēmējdarbībā. Zvaigznes norāda uz jūsu Vese***as apdraudējumu. Izvairieties no fiziskas pārslodzes, ar risku saistītas darbības. Jums ir nepieciešams atpūsties.

avots: vedmochka

Leave a Comment