Horo***ps 28.decembrim – atbrīvojieties no nevajadzīgā un radiet mieru!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 28. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Emocijas dominēs pār iemeslu, kas var izraisīt konfliktus un labklājības pasliktināšanos. Nekādā gadījumā nezīlējiet vai neburiet šodien. Tas var piesaistīt ļoti bīstamus un ļaunus spēkus. Ir lietderīgi atrasties pie ūdens, peldēties, doties patīkamā vannā.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Vērsis

Laba diena jaunu lietu uzsākšanai, darba pabeigšanai, dzīvokļa remontam vai uzlabošanai. Laba diena komandas darbam, kopīgi pasākumi. Klausieties draugu padomus. Viņu spriedumi būs pareizi, savlaicīgi un precīzi. Sapnis piepildīsies, ja iepriekš esat vairākkārt to sapņojis.

Dvīņi

Tiek uzlabota aura, dzīves potenciāls, personīgais šarms. Šo dienu veltiet saziņai, sanāksmēm vai radošām nodarbībām. Koncentrējieties uz būtiskajiem elementiem un nekreņķējies par niekiem. Jums būs jātiek galā ar visu. Noderīgi grupu vingrinājumi, fiziskā aktivitāte. Ieteicams doties ciemos vai uzņemt viesus.

Vēzis

Ir konflikta situācija, kurai var būt neparedzamas sekas. Zvaigznes laiku pa laikam iesaka ierobežot savas emocijas: auksts prāts ir labākais padomdevējs visās krīzes situācijās. Ja jūs nezaudējat apņēmību darbībās, nedomājiet par iedomību un lepnumu, jūs, iespējams, sasniegsiet vēlamos rezultātus. Nepadodieties provokācijām.

LASI ARĪ: Kādas vēlmes nevar vēlēties 2019. gadā

Lauva

Zvaigznes sola jums daudz biznesa šodien. Ģimenes horizontā nav sagaidāmi jauni mākoņi. Rūpējieties par uzkrātajām lietām, pievērsiet uzmanību budžeta stāvoklim: jums būs jākontrolē jūsu izdevumi, jo ir papildu materiālās izmaksas, tāpēc ir labāk sagatavoties tām iepriekš. Iespējams, daiļais dzimums saņems vērtīgu dāvanu no sava vīra vai tuva drauga.

Jaunava

Šodien tiek gaidīts jaunu spēku pieplūdums un svaigas domas, kuru īstenošana nodrošinās apmierinātību. Veiksme mīlestībā, bet nemēģiniet dominēt. Visos centienos ir labāk ievērot zelta vidusceļu. Iespējams, šodien jums paveiksies atrisinātu savas personīgās dzīves problēmas, jūs varēsiet piepildīt tos sapņus, kas ilgu laiku turās jūsu prātā.

Svari

Diena ir labvēlīga fiziskai slodzei, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Sazināšanās ar draugiem, kolektīva spēle ļaus jums parādīt savus talantus, dot pozitīvas emocijas. Tomēr pēcpusdienā var rasties nepatikšanas vai nepatīkamas ziņas, kas prasīs izšķirošas darbības.

LASI ARĪ: Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Skorpions

Diena ir labvēlīga jaunu lietu sākšanai. Emocionālā augšupeja jūs gaida. Seksuālā enerģija, personīgais šarms pakāpeniski palielinās. Diemžēl pēcpusdienā var būt grūtības sazināties ar draugiem. Ļaujiet tam netraucēt – viss būs labi. Izvairieties no nesavietojamas konfrontācijas, meklējiet kompromisu – un viss nonāks savā vietā. Iespējams, sliktas ziņas vai neērta situācija, kas var negaidīti rasties personīgajā dzīvē.

Strēlnieks

Komunikācija trokšņainā kompānijā, svētku vai viesu uzņemšana var izraisīt ciešanas vai konfliktu ar mīļoto cilvēku. Mēs iesakām vientulību, koncentrēšanos, sevis absorbciju. Jūs varat rīkoties tikai ar aktuālākajām ikdienas problēmām. Ja iespējams, atlikt lietu uz citu dienu, veltiet dienu ģimenei. Sapņi stāsta patiesību, jums vajadzētu sagaidīt to piepildīšanos.

Mežāzis

Pacietība un ārkārtas individualitāte palīdzēs jums iegūt jūsu priekšnieku apstiprinājumu vai saņemt palīdzību no jūsu patrona. Kopumā diena ir nelabvēlīga kontaktiem un biznesa sarunām. Garastāvokļa izmaiņas, slikts garastāvoklis neļaus sasniegt nevienu rezultātu. Pievērsiet uzmanību zīmēm.

LASI ARĪ: Vārda spēks: kā sievietes runa ietekmē harmoniju, mīlestību un bagātību ģimenē

Ūdensvīrs

Palielināsies radošums, intuīcija, seksualitāte. Lieliska diena, lai sāktu jaunas lietas, lai piesaistītu līdzīgi domājošus cilvēkus jūsu projektiem. Esiet konstruktīvi, lai izmantotu lieko enerģiju. Iespējas, ka bizness būs ievērojams, ir ļoti lielas.

Zivis

Iespējams, jauna iepazīšanās, kas galu galā kļūst par nopietnām attiecībām. Iespējams, labas ziņas, kas pavērs jaunus redzes lokus. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību Vese***ai. Varbūt jūs šodien jutīsiet nelielu neiecietību, bezjēdzīgu melanholiju. Nav ieteicams lietot alkoholu.

avots: vedmochka

Leave a Comment