Horoskops 28. martam – nepieciešams palielināt koncentrāciju!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 28. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Dzīves potenciāla pieaugums var pozitīvi ietekmēt jūsu sniegumu un spēju pieņemt pareizos lēmumus. Tomēr zvaigznes nelabvēlīgā atrašanās vieta var novest pie nelieliem pārpratumiem, tāpēc ir nepieciešams plānot ikdienas rutīnu iepriekš.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Vērsis

Labvēlīga diena darījumiem, pirkumiem, tirdzniecības darījumiem. Neļaujiet iniciatīvai iziet no rokām – parādiet savu pārliecību un mērķa izjūtu. Šodien varat sasniegt rezultātus, par kuriem esat sapņojis. Pēcpusdienā pastāv iespēja rasties konfliktam ģimenē.

Dvīņi

Šīs dienas idejas drīz tiks realizētas. Bet nedariet to, kas nav pilnīgi izplānots. Jūs sagaida emocionālais uzplaukums. Jums var būt iespēja parādīt talantus un demonstrēt biznesa asumu.

Vēzis

Šodien biznesa un savstarpējās attiecības prasīs maksimālu koncentrāciju, disciplīnu un organizāciju no jums, bet panākumi solās būt iluzoriski. Nemēģiniet bloķēt savas problēmas vai neveiksmes. Jums ir jāpievērš uzmanība tuvinieku Vese***ai un jo īpaši bērnu Vese***ai.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Lauva

Labvēlīga diena. Pozitīvas izmaiņas finanšu situācijā ir iespējamas, tomēr neparedzēti izdevumi vai uzkrātie parādi absorbēs visu peļņu. Šodien jums būs iespēja parādīt talantus un spējas.

Jaunava

Dienā ir neskaidrs raksturojums. Dienas pirmā puse ir ļoti nelabvēlīga jebkurai saziņai. Nevēlēšanās saprast partneri var izraisīt atbildības rupjību un aizkaitināmību un aizdomīgumu – nesaasiniet situāciju līdz robežai. Centieties atturēties no tā. Izvairieties no pretrunīgas opozīcijas, meklējiet kompromisu.

Svari

Zvaigznes iesaka jums pilnībā veltīt sevi darbam, jo zvaigznes labvēlīgā atrašanās vieta sola panākt ātrus un svarīgus rezultātus visiem pēdējā laikā sāktiem darbiem. Mērķtiecīga darbība veiksmīgi beigsies, ilgi gaidītās ziņas vai tikšanās ar partneri ir gaidāma.

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Skorpions

Labvēlīga diena saziņai ar darbiniekiem vai priekšniekiem, sazinoties ar iestādi vai organizāciju. Jūtieties brīvi darīt jebkuru darbu, pat tos, kas saistīti ar risku – zvaigznes sola labu veiksmi.

Strēlnieks

Izmantojiet visas iespējas, lai uzlabotu savu finansiālo situāciju vai personīgo dzīvi. Pārmērīgi spoža vai kļūdaina partnera ideja var novest pie finansiāliem zaudējumiem vai palēnināt mērķu sasniegšanu. Rupjas darbībām, attiecībā uz dārgām personām, var būt ilgstošas nepatīkamas sekas.

Mežāzis

Strīdīga diena. Zvaigznes ir gatavas palīdzēt jums censties sasniegt visaugstākos mērķus un sapņus. Pirmās dienas puses pozitīvās tendences nodrošinās panākumus darījumu veikšanā. Labi sazināties ar iestādēm vai tiesu iestādēm. Iespējams, ka jūs atradīsiet pārsteigumu, labas ziņas vai dāvanu no mīļotā.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena, lai sāktu jaunu biznesu. Šodien jums būs iespēja parādīt talantus, lai parādītu visas savas spējas. Tomēr tiem, kas apsver jaunu biznesa projektu, jāiesaista partneru atbalsts vai jāgūst ietekmīgu patronu apstiprinājums. Pieņemot lēmumus, esiet uzmanīgi. Pēcpusdienā ir iespējams tikties ar veciem draugiem. Nemēģiniet atcerēties par pagātnes strīdiem, savstarpēju pārpratumu, strīdiem.

Zivis

Profesionālās darbības jomā panākumi ir iespējami, bet zvaigznes brīdina par mēģinājumu izcelties par jebkuru cenu vai izteikt savu viedokli pār citu viedokli – ir kļūda, kas var novest pie finansiāliem zaudējumiem vai uzticamības samazināšanās.

avots: vedmochka

Leave a Comment