Horo***ps 30. martam – dinamiska diena, pilna ar iespējām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 30. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena ir labākā fiziskai slodzei, āra aktivitātēm, pastaigām svaigā gaisā, iepirkšanās tūrei. Planētu patronāžas dēļ finanšu stāvoklis var nedaudz uzlaboties. Pārmērīga neuzticēšanās var izraisīt pārpratumus personiskajā dzīvē, kas apgrūtinās dienas plānoto plānu īstenošanu.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Vērsis

Budžets ir lēni, bet noteikti uzlabojas. Zvaigznes piedāvā Jums šodien sākt veidot kontaktus ar biznesa partneriem. Tomēr lietu galīgais rezultāts būs atkarīgs tikai no jūsu snieguma. Pēcpusdienā ir iespējami vienkārši strīdi ar tuviem cilvēkiem.

Dvīņi

Steidzīgums vai diplomātijas trūkums, sazinoties ar valsts aģentūrām, sabiedriskām organizācijām vai priekšniekiem, var negatīvi ietekmēt virzību uz mērķi. Esiet uzmanīgi komercdarījumos, strādājot ar dokumentiem un vērtspapīriem.

Vēzis

Dienas pirmā puse ir labvēlīga komunikācijai un jaunu attiecību veidošanai. Jūsu paaugstinātā veiktspēja šodien liks jūsu kolēģiem brīnīties, cik ātri esat ieguvis vēlamo formu. Diena var būt pārsteigumu pilna. Sapnis tiks izpildīts četru dienu laikā.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Lauva

Dienā ir neskaidrs raksturojums. Dienas pirmajā pusē jebkuram darbam būs nepieciešami minimāli centieni, tomēr ieguvums no tiem būs nenozīmīgs. Veiksmīga būs sadarbība ar biznesa partneriem, tikšanās, personiskas tikšanās. Dienas otro pusi iezīmēs neatrisinātas problēmas uzņēmējdarbības vai personiskajā dzīvē. Izpratne ar partneriem būs sarežģīta. Pievērsiet uzmanību nekustamajam īpašumam – ugunsgrēks vai laupīšana, visticamāk, ir iekšējas problēmas.

Jaunava

Diena ir labvēlīga apelācijām iestādēs, valsts iestādēs, valsts un juridiskās organizācijās. Jūs sagaida biznesa un personiskās tikšanās, kā arī svarīgu dokumentu reģistrācija. Jūsu pārliecība un uzņēmējdarbība palīdzēs pārvarēt šķēršļus un radīt augstus rezultātus. Nekādā gadījumā neatkāpieties un nepiekrītiet kompromisiem. Laba diena ceļošanai un pastaigām.

Svari

Iekšējās enerģijas pamošanās un transformācijas diena. Dienas pirmā puse ir labvēlīga jebkuriem kontaktiem un sanāksmēm. Veiksmīga jaunrade, komercdarbība, ceļošana, remonts vai būvniecība. Dienas otrajā pusē būs daudz nemieru, kas saistīti ar mīļoto cilvēku vai bērniem. Jūsu attiecības var apstāties vai pieprasīt neparedzētus izdevumus.

LASI ARĪ: Horo***ps 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Skorpions

Dienā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Dienas pirmajā pusē zvaigznes veicina jebkādus darbus un plānus, tomēr jūsu plāni un nodomi ir jāsaglabā kopā ar jums, citādi dienas otrajā pusē tie tiks pārcelti. Kontakti un biznesa tikšanās pēcpusdienā nesniegs vēlamos rezultātus – visticamāk, radīsies jaunas problēmas un pārpratumi attiecībās.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga komercdarbībai, līgumu noslēgšanai, dokumentiem. Ierobežojot un esiet piesardzīgi, strādājot ar citiem, ir iespējamas slepenas gribas vai nepatiesas konsultācijas. Iespējams, ka šodien būs jādodas komandējumā vai garā ceļojumā.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga harmoniskām ģimenes attiecībām, laulībām, koncepcijai. Veiksmīga pirkuma vai laimesta rezultātā finanšu stāvoklis var uzlaboties. Pēcpusdienā nespēja atpūsties novedīs pie nelielām sadursmēm ar ārējo vidi, piemēram, ar kaimiņiem. Ja jums ir iespēja doties pensijā, izmantojiet to.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognozē 2019. gada aprīlim – nepalaidiet garām savu iespēju!

Ūdensvīrs

Šodien ir jāpieņem nopietna pieeja jebkuram darbam, jo ​​īpaši komercdarbībai. Planētu labvēlīgā atrašanās vieta ļaus realizēt iepriekšējās komerciālās idejas un nodomus. Neatsakieties no partneru vai patronu palīdzības un padoma, bet gala rezultāts būs atkarīgs tikai no jūsu pārliecības un praktiskuma.

Zivis

Kosmiskās enerģijas transformācijas diena. Jebkuram darbam būs nepieciešama īpaša uzmanība un aprūpe. Labvēlīga diena ilgtermiņa plānošanai, jaunu ienākumu avotu meklēšanai, darbības jomas maiņai. Jums ir jāpieņem ļoti svarīgi lēmumi, tomēr jūsu plānu agrīnie ieguvumi ir diezgan apšaubāmi.

avots: esotericblog

Leave a Comment