Horoskops 30.decembrim – nelieniet citu darbā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 30. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Ļoti patīkama diena. Visas vēlmes var piepildīties. Laba diena pārdomām, iepriekšējo darbību analīze, meditācija. Kolektīva darbība ir kontrindicēta. Atlieciet viesu uzņemšanu uz vēlāku laiku, jo neesat labākajā formā. Neuzticamus cilvēkus nav jāņem vērā, pat ja jūs saista ilgtermiņa draudzība.

LASI ARĪ: Kā pavadīt veco gadu, lai 2019. gads būtu veiksmīgs

Vērsis

Diena ir pasīva, jo tā var būt ļoti neveiksmīga, jo tā rada savas nepilnības. Šodien apkārtējā pasaule atspoguļo jūsu iekšējo būtību. Atsakieties sazināties ar cilvēkiem, kas ir nepatīkami. Jutīsiet pārmērīgas bažas par mīļajiem. Dīvaini, tas var radīt problēmas. Esiet uzmanīgi un diskrēti finanšu jautājumos. Iespējams naudas zudums vai laupīšana.

Dvīņi

Ir iespējamas galvassāpes un slikta pašsajūta. Esiet uzmanīgi, strādājot ar cilvēkiem: ir iespējama krāpšana vai nepareizas informācijas sniegšana. Šodien labāk neiejaukties strīdos. Neaizmirstiet par savām emocijām – tas var novest pie konfliktiem un labklājības pasliktināšanās. Esiet godīgi pret saviem mīļajiem.

Vēzis

Izdevīgas dienas ceļojumiem, gariem braucieniem. Iespējams uzlabot finansiālo situāciju: dāvana vai veiksmīgs pirkums. Varbūt priekšlikums par labāku darbu. Jūtieties brīvi, lai to pārdomātu, jo tas dos labus ienākumus.

LASI ARĪ: Kā krāsas ietekmē cilvēka enerģiju un kā tās izmantot, lai piesaistītu labklājību

Lauva

Šodien zvaigznes iesaka saglabāt jūsu nervus – iespējams, ir iespēja konfliktēt ar draugiem vai strīds ar radiniekiem. Varbūt jums būs vēlme kaut ko mainīt dzīvē. Bet nesteidziet lietas – šodien nav visnopietnākā diena fundamentālām pārmaiņām. Iespējams atjaunot vecās sirds piesaistes.

Jaunava

Dzīves potenciāla pieaugums. Radošums, seksuālā enerģija, intuīcija palielinās. Atbrīvošanas, grēku nožēlošanas diena, kļūdu atzīšana. Ir jāparāda žēlsirdība, iecietība, piepildījums. Iespējamu konfliktu ar partneri var atrisināt tikai savstarpējas sapratnes vai sirsnīgas sarunas rezultātā. Diena ir laba ārstēšanai, ģimenes attiecībām, koncepcijai, vingrinājumiem.

Svari

Smaga un bīstama diena. Plāni var tikt mainīti, solījumi var izrādīties nepareizi, spraigie centieni neradīs nekādus rezultātus. Nepieņemiet svarīgus lēmumus un nopietnas saistības – šodien nav pienācis laiks. Iespējams, veca paziņa atklāsies no negaidītas puses, vai arī nāksies uzzināt par jaunām patiesībām, kas bagātinās jūsu pieredzi. Ir ieteicams parādīt taupību. Diena ir nelabvēlīga iepirkšanās veikšanai.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Skorpions

Laba diena, lai pabeigtu iepriekš uzsāktos gadījumus. Jūs sagaida lielas pārmaiņas. Kā rāda zvaigznes, jūs uzsāksiet sadarbību ar partneri, kura panākumi jau sen ir apbrīnoti. Planētas labprāt jums palīdzēs. Tomēr, paturiet prātā, ka tas viss notiks ar nosacījumu, ka jūs esat gatavi darbam tūlīt. Attiecībās ar mīļajiem valda līdzsvars un miers.

Strēlnieks

Dienu iezīmēs gudrība, neaizskaramība un taisnīgums. Jūs nevarat noraidīt lūgumus, parādīt alkatību, egoismu. Ziedojiet, konsultējiet un klausieties padomus. Iespējams, ka šodien jums būs jāatjauno draudzība ar tiem, ar kuriem kāda iemesla dēļ attiecības jau agrāk nav notikušas. Ar nepatikšanām šodien varēs tikt galā ar radinieku un veco draugu palīdzību.

Mežāzis

Grūti diena Mežāžiem. Iespējams, ka problēmas, kurām jūs nepievēršaties, sarežģīs jūsu attiecības ar kolēģiem vai ar mīļoto. Liela vajadzība pēc reāla novērtējuma par to, kas notiek. Iespējams, sanāksmes neizdosies, un lietas tiks atrisinātas ar maksimālu laika un pūļu zudumu. Lai sasniegtu šo mērķi, apvienojieties ar citiem cilvēkiem, piesaistiet tos saviem projektiem un plāniem. Sievietes Mežāžus sagaida panākumi komercdarbībā. Dalība kopīgā projektā dos jums peļņu. Planētas labvēlīgas jums, un tāpēc ļaus spīdēt talantiem.

LASI ARĪ: Pāvela Globas prognozes 2019. gadam – ceļā uz laimi šķēršļi

Ūdensvīrs

Diena ir saistīta ar kosmiskās enerģijas transformāciju. Ir grūtības sazināties ar partneriem un mājsaimniecības darbiem. Pienācīgi un rūpīgi tiksiet apbalvoti. Kļūdas būs dārgas. Iespējams, šodien jūs saņemsiet jaunumus, kas var ietekmēt attiecības ar mīļoto cilvēku un radikāli mainīt tavu pašreizējo situāciju.

Zivis

Labvēlīga diena. Dzīves potenciāls, spēja pārliecināt citus, personīgais šarms augstumā, bet komerciālām darbībām ir jāpieiet piesardzīgi. Iespējami pārpratumi vai domstarpības ar partneriem. Esiet piesardzīgi un nepieņemiet nevienu sasteigtu lēmumu. Mēģiniet pabeigt visu līdz otrajai dienas pusei, jo ir iespējams, ka jums būs jārisina vietējās un personiskās problēmas, kas aizēno uzņēmējdarbības un biznesa plānu.

avots: vedmochka

Leave a Comment