Horoskops 30.novembrim – būs iespēja veiksmīgi atbrīvoties no visām atkarībām, ieskaitot nomācošus cilvēkus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 30. novembrim! Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Palielināts šarms un nopietna attieksme pret visām problēmām ļaus jums pārvarēt visus šķēršļus uz panākumiem. Nav izslēgta jaunu ideju rašanās, kas ļaus atrast jaunus ienākumu avotus. Šajā dienā jūs varēsiet parādīt visas savas intelektuālās un radošās spējas, taču nevajadzētu to pieņemt kā kaut ko, kas prasīs lielu nervu spriedzi.

Lasi arī: Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Vērsis

Aizņemta diena. Esi ļoti uzmanīgs – palielinās traumu risks. Pārmērīgs darbs var būt pilns ar depresiju, un no tā izrietošā neapmierinātības sajūta ar sevi palielinās uzbudināmību, kas var izraisīt strīdus ģimenē. Neskatoties uz jūsu efektivitātes pieaugumu, finanšu situācija saglabāsies vienāda. Bet neesiet pārāk satraukti – tas nav ilgi. Apņēmīgi uzņemieties jaunu biznesu – un jūs varēsiet to veiksmīgi pabeigt.

Dvīņi

Veiksmīga diena, kas saistīta ar morālo tīrību, garīgo pārveidošanu, pārvarot šaubas. Lēnie un piesardzīgie Dvīņi būs dāsni un izšķērdīgi. Būs lieliski apstākļi auglīgam darbam, jo ​​īpaši radošumam literatūras un mākslas jomā. Komerciālie panākumi būs acīmredzami.

Vēzis

Labvēlīga diena finanšu darījumiem. Zvaigznes sola iespēju gūt peļņu. Jūsu entuziasms sagūstīs citus, piespiedīs tos sadarboties. Ir iespējami vairāki veiksmīgi piedāvājumi. Jaunas idejas tuvākajā nākotnē nodrošinās vēlamo rezultātu. Pakalpojumu sfērā strādājošiem var būt kāda kustība, bet kāds ceļš – uz augšu vai uz leju – būs atkarīgs tikai no jums.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Lauva

Dienas devīze – mīlestība, miers un harmonija. Mēģiniet pavadīt daudz laika ar savu mīļoto personu, kas gūs labumu gan no jums, jo jūs uzlādēsiet viens otru ar mīlestību un enerģiju. Rezultātā ģimenes attiecības stabilizējas, un tas labvēlīgi ietekmēs darba aktivitāti.

Jaunava

Iespējams, jums vajadzēs ienirt jautājumos, kuriem nepieciešama tūlītēja izšķiršana. Paļaujieties vairāk uz izteiksmīgu, aukstu aprēķinu, un tad laba veiksme nāks pie jums. Jūs varat atrisināt visas problēmas, ja skatāties uz notikumu būtību jaunā veidā. Bet esi uzmanīgs, neaizraujies ar piedzīvojumiem! Komerciāli un riskanti finanšu darījumi ir kontrindicēti, jo jūs zaudējat vairāk nekā gūstat.

Svari

Diena ir labvēlīga plānošanai, izplatīšanai un miera veidošanai. Jūs varat atrisināt svarīgus jautājumus ar biznesa partneriem. Tas ir liels plus jums un jūsu spējām. Neskatoties uz iepriekšējo dienu nepatikšanām, jūs jūtaties labi.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada decembrim – būs nepieciešama diplomātija, lai atrisinātu problēmas!

Skorpions

Pāriem vilšanās, sastapšanās ar grūtībām. Jūs pakāpeniski zaudēsiet pašpārliecinātības sajūtu, bezjēdzības sajūtu. Bet neņemiet visu tik tuvu savai sirdij. Ir nepieciešams, lai jūs saglabātu savus visvairāk slepenos sapņus un plānus no citiem cilvēkiem. Izvairieties no tukšām sarunām, nosakiet attiecības. Paņemiet pārtraukumu un padomājiet par dzīves jēgu.

Strēlnieks

Šodien ir iespējamas Vese***as problēmas. Viss būs atkarīgs no iepriekšējā laika garīgās uzkrāšanās. Kontrolējiet savas emocijas. Neuztraucieties par kaut ko un aizmirst par dažādām mazinošām mazajām lietām. Visveiksmīgākie ir plāni, kas saistīti ar bērniem. Jums vienkārši nepieciešams nedaudz atpūsties.

Mežāzis

Zvaigznes brīdina jūs pret riskantām darbībām, apšaubāmām paziņām un lietām, kas saistītas ar Vese***as apdraudējumu. Jebkādi skrāpējumi, kas var būt uz jūsu ķermeņa, dzīs ilgu laiku, nemaz nerunājot par smagiem ievainojumiem. Tātad jums labāk jārūpējas par sevi. Un, ja jūs esat uzaicināts ciemos, mēģiniet pieklājīgi atteikties un atlikt savu apmeklējumu uz citu laiku.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Ūdensvīrs

Zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem un piesardzīgiem; Centies izvairīties no nevajadzīgām sarunām. Atlikt svarīgus lēmumus. Sargieties no jaunas iepazīšanās, kas negatīvi ietekmēs jūsu dzīvi. Izmantojiet šarmu jūsu labā, tas palīdzēs jums izveidot mieru un uzticību atmosfērā. Sapnis var būt pravietisks un drīz piepildīties.

Zivis

Veiksmīga diena. Nodrošina kosmisko enerģiju. Iespējams, šodien jūs gūsiet panākumus finanšu jomā, ja tikai iluzoras idejas neaizsedz patieso situāciju. Varbūt jūs esat pārāk optimistisks par situāciju. Patiesībā jums ir jāievēro piesardzība.

Avots: vedmochka

Leave a Comment