Horoskops 31. martam – veiksme iegriezīsies gandrīz katrā mājā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 31. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīga diena. Šodien jūs atradīsiet sevi uzmanības centrā. Finanšu stāvoklis ir stabilizējies. Jūs gaida spēcīgāko un vērienīgāko centienu iemiesojumu. Šķiet, ka tiks īstenoti ilgtermiņa plāni. Labs laiks tirdzniecības attiecību attīstībai. Šodien sagaidām biznesa piedāvājumus un uzticības partnerus. Jūs ar savu palīdzību sasniegsiet finansiālus panākumus. Esiet uzmanīgs ar saviem mīļajiem. Attiecībās ar mīļajiem ir iespējama pilnīga savstarpēja sapratne.

LASI ARĪ: Neliela planētu parāde 2019. gada martā – stiprinās mūsu intuīciju!

Vērsis

Viena no tīrajām dienām, ko raksturo harmonija un taisnīgums. Šodien jūs varat veiksmīgi veikt dažādus darījumus, pat riskantus – jums izdosies. Sazināšanās ar veciem draugiem, radiniekiem vai partneriem ļaus jums nostiprināt savu finansiālo situāciju vai radīt sava veida palaišanas platformu, lai gūtu panākumus nākotnē. Visticamāk, jums ir paveicies atrisināt dažas problēmas jūsu personīgajā dzīvē. Sapņi ir pravietiski un piepildīsies.

Dvīņi

Diena dos līdzsvaru un solīs būt labvēlīga daudzos veidos. Lielāka efektivitāte un nestandarta pieeja problēmu risināšanai sniegs taustāmus rezultātus sievietēm Dvīņiem. Partneru atbalsts nodrošinās panākumus visnopietnākajos centienos. Laba veiksme pavadīs vīriešus Dvīņus. Viņus gaida tikšanās vai ziņas, kas radīs nelielas, bet daudzsološas izmaiņas viņu personīgajā dzīvē.

Vēzis

Profesionālās darbības jomā panākumi ir iespējami, bet zvaigznes brīdina, ka jācenšas izcelties vai uzstāt uz savu viedokli – ir iespējams, ka jauni plāni un cerības nav paredzētas. Sakarā ar dzīves potenciāla straujo kritumu komerciālā darbība nesniegs gaidāmo peļņu. Ir visu veidu kļūdas un pārpratumi, mīlestības vilšanās.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Lauva

Kosmiskās enerģijas saņemšanas un konvertēšanas diena. Jebkurā gadījumā jums jābūt uzmanīgiem un piesardzīgiem. Nepieņemiet nevienu sasteigtu lēmumu. Ar uzticamu draugu vai biznesa partneru palīdzību jūs varat saņemt vilinošus piedāvājumus, bet jums nevajadzētu mainīt darbības vai darba veidu – šis periods nav labvēlīgs. Ir iespēja saņemt kādu ziņu, kas, saskaņā ar planētām, var radikāli mainīt tavu dzīvesveidu.

Jaunava

Veiksmīgas darbības un apņēmība darbībās dos panākumus. Dzīves potenciāls, seksualitāte, personīgais šarms ir augstā līmenī. Viena no labvēlīgākajām dienām, kad ir iespējams īstenot iepriekšējo dienu idejas un plānus. Partnerības ar pretējo dzimumu šodien būs ļoti auglīgas un nodrošinās savstarpēju apmierinātību. Diena ir labvēlīga fiziskai slodzei, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem.

Svari

Labvēlīga diena. Iedvesma radīsies radošo profesiju Svariem, bet pašrealizācijai ir nepieciešama vientulība un augstākas varas patronāža. Lai sasniegtu šo mērķi, Svariem – tirgotājiem būs jāapvieno spēki ar jauniem partneriem. Civildienesta ierēdņiem šodien ir jāparāda visas savas spējas un, atkarībā no situācijas, jāparāda rūpība vai stingrība. Attiecībās ar mīļajiem ir iespējama pilnīga savstarpēja sapratne.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Skorpions

Aizņemta diena. Zvaigznes brīdina, ka šobrīd jebkuram darbam profesionālās darbības jomā būs nepieciešama maksimāla piepūle. Personiskajās attiecībās izmetiet jebkādas šaubas un ļaujiet pārliecības sajūtai, lai jūs pilnībā aiztur. Planētas patronē drosmi.

Strēlnieks

Labvēlīgas pēcpusdienas tendences sola romantisku randiņu Strēlnieku sievietēm. Vīriešus Strēlniekus gaida nepatīkama tikšanās vai ziņas, kas radīs nelielas, bet negatīvas izmaiņas viņa personiskajā dzīvē.

Mežāzis

Divu, pretrunīgo raksturu pirmajā pusē noteiks iespējamās nepatikšanas, stresa situācijas, kas atņems daudz spēka un enerģijas no jums. Dienas otrā puse ir labvēlīga notariāliem dokumentiem, apelācijām priekšniekiem, iestādēm.

LASI ARĪ: 7 pazīmes, ka jums ir spēcīga aura

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietēm ir liela iespēja iepazīties ar jaunu paziņu vai iegūt īstermiņa romantisku piedzīvojumu. Ūdensvīra vīriešiem zvaigznes iesaka izmantot visas iespējas, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi.

Zivis

Labvēlīga diena, solot atbalstu no augstākajām pilnvarām, patroniem, partneriem. Palieliniet dzīves potenciālu, veiksmi, efektivitāti. Bez lielām pūlēm jūs varat veikt daudzas rentablas biznesa darbības vai sasniegt sev interesējošās personas atrašanās vietu.

avots: vedmochka

Leave a Comment