Horoskops nedēļai: 16. – 22.aprīlis – sagaida paredzami notikumi

Dvīņi

Dvīņiem būs grūti, jo atpakaļgaitas Saturns mēģinās aizvākt savu dzīvības spēku. Taupīt enerģiju, ir jūsu galvenais uzdevums šīm septiņām dienām. Mēģiniet to izdarīt pēc iespējas efektīvāk. Izvairieties no smagas fiziskās slodzes un nepārstrādājieties. Atpūtieties, padomājiet par sevi. Nemēģiniet kļūt par altruistiem: cilvēki redzēs jūsu prieku, lai palīdzētu citiem un izmantos jūsu pagaidu vājumu. Šis laika periods jums izrādīsies spēka un vienkāršākā un saprotamākā pārbaudē. Neanalizējiet neko – saglabājiet spēku.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Vēzis

Lai izpildītu vēlmes un savus slepenākos sapņus, jums palīdzēs rūpīgums. Mēness būs spēcīgs, tāpēc jūsu seksuālā enerģija būs augsta, un noskaņojums – labs. Jums noteikti vajadzētu būt laimīgam mīlestībā un biznesā. Astrologi atsaucas uz to, ka šī nedēļa būs neticami produktīva. Saturns no 18. aprīļa sāks mainīt savas vērtības, savu uztveri par pasauli, tādēļ nebaidieties, ja viss jums izskatās savādāk. Neesiet pārāk augstprātīgi – tas ir galvenais brīdinājums šai nedēļai.

Lauva

Tīrība, kas jums ir raksturīga, ir jūsu pestīšana septiņās dienās. Problēmas var sabojāt jūs, bet neļaujiet tām to darīt. Veselais saprāts un vēlme būt priekšā visai planētai palīdzēs jums gūt panākumus. Ambīcijas jums netraucēs – tās kļūs par galveno zodiaka zīmes pārstāvju motivācijas avotu. Astrologi iesaka iestatīt sev īpašus mērķus, kurus jūs iepriekš nebūtu iestatījis. Atbrīvojoties no bailēm un kompleksiem – tie palēninās jūsu attīstību un personīgo izaugsmi. Lielākā daļa no visiem jums ir paveicies biznesa un finanšu jomā. Ļaujiet sev iztērēt nedaudz grūti nopelnītās naudas.

Jaunava

Jūsu sliktie ieradumi var nogalināt jūs šonedēļ. Lai gan Mēness ir spēcīgs, bet nedēļas beigās tas nevar konkurēt ar atpakaļgaitas Saturnu, jo pēdējais notiks retrograda un tam būs laiks iegūt kādu spēku. Slikto paradumu vēlēšanās strauji palielināsies. Tas būs tikai sākums, tāpēc ir jābūt pacietīgiem. Ja jūs redzat kādu trūkumu jūsu gribasspēkā, tad mēģiniet kompensēt viņu ar apkārtējo cilvēku padomu. Pārbaudiet jūsu veselību tagad, jo tas var būt noteicošais faktors panākumiem visās dzīves jomās.

Lasi arī: Latvijas Riepu apsaimniekošanas asociācijas biedri šogad bez maksas savāks un pārstrādās 1000 tonnu nolietoto riepu

Svari

Ir pienācis laiks sākt pārsniegt savu komforta zonu, jo saule kļūst vājāka. Viņa satveršana nebūs tik spēcīga, tāpēc viss apkārtējā pasaulē iegūs īpašas krāsas. Tas būs labs laiks ceļojumiem, romantikai un iepazīties, flirtam. Otrās puses meklējumi šonedēļ var būt veiksmīgi. Ja jums jau ir attiecības, Saturns retrogradā var liegt jums objektivitāti, tāpēc labāk nestrīdēties ar tiem, kurus jūs mīlat. Laime būs ar jums visu septiņu dienu laikā, jo Venēra Vērsī joprojām ir spēcīga un stabila, kā nekad agrāk.

Skorpions

Skorpioniem būs jācenšas nepazaudēt veiksmi. Ir iespējama mīlestības attiecību krīze. Centieties pēc iespējas vairāk sazināties ar partneri, lai uzzinātu viņa noskaņojumu un vēlmes. Mīlestība kļūs par visproblemātiskāko un vissvarīgāko jūsu dzīves jomu. Problēmas un darbs iet uz fona, jo iespējamais sajukums attiecībās vienmēr ir bijis grūtāks. Marss Mežāzī ir visspēcīgākais tagad, tāpēc nākamajā periodā jūsu apņemšanās un gribasspēks būs neticami spēcīgi.

Strēlnieks

Strēlnieks šoreiz radīs daudz problēmu, kas saistīta ar jaunu saikņu radīšanu. Saziņa ar cilvēkiem būs sarežģīta. Īpaši svarīgi tas būs nedēļas otrajā pusē, kad Saule mazliet palēnināsies. No svētdienas būs aktīvs retrograda Plutons, lai varētu sākties konflikti, nopietni strīdi. Arī stereotips, kas domā šīs nedēļas beigās, arī izjutīs. Novērtējiet pasauli objektīvi, lai nebūtu bezjēdzīgi un mainītu savu dzīvi šonedēļ. Astrologi arī iesaka būt nedaudz viltīgākiem. Izvairieties no augstprātības un ambīcijām. Tagad jūs nevarat parādīt savtīgumu.

Lasi arī: Deinstitucionalizācija: bērnam vajag ģimeni

Mežāzis

Nedēļā būs pilna ar nozīmīgiem notikumiem. Astrologi iesaka jums izplānot pa stundām visu, kas jums jādara. Ja jūs vēlaties gūt panākumus kaut kur, tad jums ir pareizi jāplāno lietas. Darbojoties pēc iedvesmas, jūs pakļaujat sevi riskam. Nepietiek ar risku šīm septiņām dienām un iet uz uguni un ūdeni. Viss būs kārtībā, ja jūs mēģināt redzēt savu laimi ar veselo saprātu. Visums var iemest tev jaunu ideju, kas nākotnē izrādīsies nepatiesa, bezjēdzīga. Sagaidiet vilšanos, kamēr Mēness ir spēcīgs. Saturns pāries uz reversu stāvokli 18. aprīlī. No šī brīža labāk sākt pārskatīt savus uzskatus un prioritātes.

Ūdensvīrs

Jums būs nemierīga un aktīva nedēļa. Vismaz mēģinās tādu padarīt zvaigznes un planētas. Piemēram, retrograda Jupiters jau sen to dara. Saturns 18. martā sāks pārvietoties pretējā virzienā. Šīs dienas motivācija jūs sākat mainīt kustību. Tas nozīmē, ka jūs nevēlaties strādāt, bet mīlestībā notiks stagnācijas laiks. Seksuāla enerģija ievērojami samazināsies. Saule mazināsies, tāpēc jūs varat pārtraukt satraukties par sīkumiem. Šī ir ļoti svarīga pārmaiņa šonedēļ, tāpēc ne viss ir tik slikts, kā šķiet.

Zivis

Lai mainītu dzīvi un uzvarētu savus ienaidniekus šonedēļ, daudzas Zivis saņems bez lielām nepatikšanām. Galvenais ir saglabāt godīgumu attiecībā pret sevi. Mēness būs spēcīgs visu nedēļu, it īpaši pirmajās trīs dienās: 16., 17. un 18. aprīlī. Šīs dienas būs patiesi maģiskas, jo jūsu enerģija pacelsies līdz debesīm. Jūsu galvenais ienaidnieks ir Merkurs. Viņš paliks Aunā visas septiņas dienas nemainīgs, tāpēc nedēļa būs stabila problēmu ziņā. Viss būs konsekvents un paredzams, tāpēc nebaidieties cīnīties par savu laimi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment