Internetā parādījušies Krievijas bagātākā cilvēka mājas FOTO un VIDEO; Apsēdies pirms skaties

Ališers Usmanovs ir labi pazīstams krievu uzņēmējs, kurš šobrīd ir cieši saistīts ar visiem Krievijas Federācijas iekšpolitiskajiem skandāliem.

Pēc tam, kad Aleksejs Navaļnijs savā izmeklēšanā pieminēja viņa vārdu, cilvēki sāka pievērst vēl lielāku uzmanību Usmanova personībai.


No Wikipedia:

Ališers Usmanovs (uzbeku: Alisher Usmonov, krievu: Алишер Усманов; dzimis 1953. gada 9. septembrī Čustā, Uzbekistānā) ir uzbeku tautības Krievijas, Uzbekistānas un Lielbritānijas uzņēmējs, miljardieris. A. Usmanovs tiek uzskatīts par bagātāko cilvēku Krievijā un otro bagātāko Lielbritānijā. Saskaņā ar žurnāla Forbes 2014. gada datiem viņa īpašumu vērtība tiek lēsta ap 27 miljardiem dolāru, tādējādi viņš ir 39. bagātākais cilvēks pasaulē. Īpašumi apvienoti pārvaldītājsabiedrībā USM Holdings. A. Usmanovs atbalsta Krievijas prezidenta Vladimira Putina politiku un tiek uzskatīts par prezidentam pietuvinātu personu un draugu.


Neviens nešaubās, ka viņš ir nopietns cilvēks, un visus interesēja ne tik daudz tas, kādus politiskos uzskatus ievēro Krievijas politiskās elites draugs, bet gan tas, kā viņš dzīvo.

Lasi arī: Sieviete, kura patīk gandrīz jebkuram vīrietim: Tikai viena īpašība!

Otrais jautājums ir tas, uz kuru mēs tagad varam atbildēt! Internetā publicēts video no Usmanova mājas Taškentā. Tā gan ir tikai viena no daudzajām mājām, kas pieder uzņēmējam.

Lūk VIDEO:

COMMENTS

Leave a Comment