Īsts paštaisīts bekons, kuru nav kauns likt svētku galdā

2.Sagatavosim maisījumu. Lai to izdarītu, ņem dziļu trauku un sajauc adžiku, cukuru, piparus, divu veidu sāli, muskatriekstu, timiānu, lauru lapu un tikko caur presi izspiesto ķiploku. Var visu nedaudz apmaisīt ar karoti un ļaut nostāvēties apmēram 5 minūtes, līdz aromāti pilnībā atveras un sajaucas vienā simfonijā.

3.Tagad iesmērējiet gaļu ar garšvielu maisījumu. Ar rokām apviļojiet cūkgaļu ar garšvielām un ietiniet to tīrā maisiņā. Ja tā nav, der cepšanas papīrs vai vismaz pārtikas plēve. Topošo bekonu ievietojiet ledusskapī tieši uz 4 dienām. Katru vakaru pirms gulētiešanas tās ir jāapbrīno un jāpārvieto uz otru pusi. Tas ļaus marinādei labāk uzsūkties.

4.Līdz vajadzīgajam laikam izņemiet gaļu un ar papīra dvieļiem noslaukiet no tās atlikušās garšvielas. Ir pienācis laiks gatavot. Cūkgaļu liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 100 grādiem. Turpiniet gatavot bekonu 3 stundas. Izņemam, sagriežam un baudām rezultātu. Tas ir vienkārši garšīgi.

Lasi arī: Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Tagad par nitrītu sāli. Kādu iemeslu dēļ cilvēki mēdz no viņas baidīties. Bet patiesībā šīm bažām nav pamata. Tas ir nepieciešams, lai saglabātu mitrumu gaļā un tādējādi piešķirtu tai skaistu sarkanu krāsu. Bez nitrītiem, griežot, tas būs pelēks un blāvs. Jūs to varat iegādāties specializētajos veikalos mājās gatavotu desu cienītājiem vai internetā.

Starp citu, mūsu padoms: daudzās pilsētās ir gaļas veikali, kas atrodas tieši pie jūsu mājas. Tur var nopirkt arī cūkgaļu. Tāpēc pārdevēji ļoti reti atsakās sagriezt savas preces plānās šķēlēs, izmantojot šo tehniku. Tātad jūs varat lūgt viņiem sagriezt arī jūsu gatavo bekonu. Mēs esam pārliecināti, ka viņi neiebildīs. Veiksmi un labu apetīti!