Izvēlies un uzzini liktenīgu dzīves padomu

Lotoss Nr.2

Ar otro lotosu viss ir nedaudz sarežģītāk. Rūpīgi pārdomājiet, cik pareizi novērtējat savu problēmu. Ja jūs pieņemat lēmumus pārsteidzīgi, jūs uzņematies lielu risku. Ņemiet vērā, ka tuvākajā nākotnē varat nonākt nepatikšanās. Un tie parādīsies burtiski no nekurienes. Tāpēc mēģiniet koncentrēties uz savu dzīvi, nemēģinot palīdzēt visiem apkārtējiem.

Padomā par savu finansiālo stāvokli un padomā, ko un kā vari mainīt. Pirmkārt, jums rūpīgi jānoskaidro situācija, lai to atrisinātu nākotnē. Un, aprēķinot visus iespējamos riskus, jūs varat novērst jebkuru problēmu. Ticiet saviem spēkiem un neuzdrošinieties krist izmisumā. Nav tādu grūtību, ar kurām nevarētu tikt galā!

Lotoss Nr.3

Kā likums, trešo lotosu izvēlas cilvēki ar lielām sāpēm sirdī. Apgleznotais zieds kalpo kā atgādinājums, ka nevajag kļūt par upuri. Velti laiku savu problēmu risināšanai un centies kaut ko mainīt savā dzīvē. Piemēram, izkāpiet no savas komforta zonas, lai izmēģinātu kaut ko jaunu un jums netipisku. Jūs noteikti tiksiet galā ar visām dzīves likstām . Mēs iesakām atbrīvot savu vidi no toksiskiem cilvēkiem, kuri izmanto jūsu laipnību. Atcerieties, ka jebkurai problēmai ir derīguma termiņš un melno svītru dzīvē noteikti nomainīs balta.

Lotoss Nr.4

Šķiet, ka jūsu dzīve tagad izskatās pēc īstas apokalipses. Jūs bieži esat aizkaitināts un nevarat atrast spēku kaut ko darīt. Bet galvenais ir to pieņemt un nemēģināt aizbēgt no visām problēmām. Ignorējiet tenkotājus un dariet tikai to, ko liek jūsu sirds. Vienmēr atradīsies ļaundari, kas nosodīs tevi un tavu izvēli. Bet , tiklīdz jūs ieskaujat sevi tikai ar tuvākajiem cilvēkiem , jūs uzreiz pamanīsit, kā viss sāks uzlaboties.

Lotoss Nr.5

Ja jūsu izvēle krita uz piekto lotosu, tad ar jums tagad viss ir kārtībā. Katru dienu jūs virzāties uz labāku dzīvi. Protams, dažreiz jums tas var būt grūti un neērti, taču jūs skaidri saprotat, ka laime prasa upurus . Mēs iesakām vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem. Pateicoties viņiem, jūs uzlādējaties ar pozitīvu enerģiju.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem šis periods sola lielas pārmaiņas!

Mēģiniet arī nedaudz atpūsties. Nebeidzamā nepatikšanu straume ir ļoti nogurdinoša. Atpūtieties, lai sajustu mieru un harmoniju. Dodiet sev atļauju atlikt lietas uz vēlāku laiku, paņemot īsu pārtraukumu. Jūs uzreiz sajutīsiet spēka un iedvesmas pieplūdumu!

Lotoss Nr.6

Jūsu sirdssāpes ir daudz lielākas, nekā jūs domājāt. Bet jūs noteikti tiksiet tam cauri. Domā pozitīvi . Ne velti viņi saka, ka visas nepatikšanas dzimst mūsu domās. Ja mainīsi savu domāšanas vektoru uz pozitīvāku, dzīve kļūs daudz vieglāka un patīkamāka. Jūs varat palīdzēt sev, vai arī varat vērsties pēc palīdzības pie pareizā speciālista. Šobrīd jūs, iespējams, jūtat, ka vairs neesat jūs pats. Lai uzlabotu savu dzīvi, mēģiniet atrast savu patieso Es. Dažreiz tas nozīmē ieiešanu nezināmajā. Bet jums nevajadzētu no tā baidīties. Šī ir iespēja kļūt laimīgam. Viss ir jūsu rokās, atcerieties to.

Mēs ļoti vēlētos, lai problēmu loma cilvēka dzīvē nebūtu tik nozīmīga. Lai to paveiktu, katram no mums ir jāstrādā pie sevis un katru dienu jāpilnveidojas. Mēs ceram, ka lotosa tests palīdzēja jums paskatīties uz dzīves grūtībām no cita leņķa. Kā tiekat galā ar likstām? Būtu lieliski, ja komentāros padalītos ar efektīvām metodēm!

Leave a Comment