Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Cirksnis un augšstilbi

Šajā vietā atrodas reproduktīvie orgāni. Šī ir vissvarīgākā vieta sievietes ķermenī. Ja svešinieki bieži skatās uz sievietes augšstilbiem, tas var izraisīt slimības un pat neauglību. Jeļena Golunova neiesaka sievietēm valkāt šauras bikses, jo tas vienmēr var piesaistīt nelaipnu izskatu.

Pēc ekstrasenses Jeļenas Golunvas teiktā, uz sievietes ķermeņa ir vietas, kuras ir lietderīgi atvērt. Tās ir krūtis un vēders.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Krūtis ir mātes simbols un sākotnēji nenes seksuālo enerģiju, kuras dēļ sieviete var ciest enerģētiski.

Vēders ir veiksmes un labklājības simbols. Atverot šīs zonas uz sava ķermeņa, protams, saprāta robežās, sieviete uzsver savu būtību un savā dzīvē piesaista tikai labāko.

Kā stāsta “Ekstrasensu cīņu” dalībniece Jeļena Golunova, cilvēka ķermeņa enerģijas punkti ir paredzēti, lai uzturētu iekšējo līdzsvaru, veselību un labklājību. Rūpējieties ne tikai par savu fizisko veselību, bet arī par savu enerģētisko stāvokli.

Leave a Comment