Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

Ko darīt, ja jums ir parāds

Bet ko tad, ja jūs jau esat kļuvis par “mūžīgo parādnieku”?

• Pirmkārt – nepadodieties. Jā, situācija ir sarežģīta, bet jūs un tikai jūs to varat mainīt uz labo pusi. Nekādā gadījumā nevajag sevi vainot par notikušo. Kļūdas ir mūsu likteņa neatņemama sastāvdaļa. Vainas sajūta atņem daudz enerģijas, kas jums ir nepieciešams, lai mainītu dzīvi uz labāko.

 

• Uztveriet savus parādus kā noderīgu pieredzi un izdariet pareizo secinājumu: no šī brīža jūs zināt, kā nedarīt.

• Skaidri formulējiet savus finanšu mērķus. Cik daudz naudas un kādā periodā jums ir jānopelna, lai izkļūtu no parādu slazda? Kādu papildu ienākumus jūs varat saņemt?

• Izveidojiet detalizētu savu darbību plānu – kur meklēt vakances, kur nosūtīt CV. Un mēģiniet, neatlikt tā izpildi.

• Ja ikmēneša maksājumi kļūst pārāk smagi, lai jūs varētu atmaksāt, vediet pārrunas par parāda restrukturēšanu, lai jūsu maksājumi kļūtu mazāki – kaut arī ilgākā laika periodā.

• Ja, gluži pretēji, ir iespēja nopelnīt vairāk nekā jums nepieciešams, to izmantojiet, lai nomaksātu parādu ātrāk.

• Kompetenti sadaliet savu naudu, analizējiet visus savus izdevumus. Pārbaudiet: varbūt ir iespēja kaut ko pārdot un atmaksāt parādu.

Kā atbrīvoties no parādiem ar maģijas palīdzību

Pārstāt būt “mūžīgs parādnieks”, palīdzēs arī tautas rituāli. Galu galā to burvīgais efekts palīdz jums radīt tādus apstākļus, kuros būs vieglāk nopelnīt naudu un atmaksāt parādus. Arī šeit ir noteikumi.

 

Lasīt arī: Kredītu apvienošana ar sabojātu kredītvēsturi

 

 

1. Visi rituāli, lai atbrīvotos no parāda saistībām, ir jāveic laikā, kad Mēness dilst (galu galā, jūs vēlaties, lai tie neeksistētu).
2. Nevar runāt par šādiem rituāliem ar draugiem un paziņām: tas ir tikai jūsu saziņa ar Augstākajiem spēkiem, nevajadzīga iejaukšanās var to patraucēt.
3. Ļoti svarīgi ir patiesi ticēt, ka rituālam būs efektivitāte, pasākuma laikā mēģiniet pēc iespējas vairāk ieguldīt iekšējo enerģiju.
4. Neveiciet vairākus rituālus pēc kārtas. Starp rituāliem ir jāpaiet vismaz nedēļai.
5. Vīriešiem vislabāk burvestību veikt vīriešu dienās (tas ir, vīriešu dzimuma nedēļas dienās): pirmdien, otrdien un ceturtdien ir visspēcīgākās. Sievietēm – sieviešu dienās (sieviešu nedēļas dienās): trešdiena, piektdiena, sestdiena.

Burvestība pret parādiem uz ūdeni

Viens no spēcīgākajiem burvestības veidiem, lai atbrīvotos no parādiem, ir saistīts ar ūdens izmantošanu. Tiek uzskatīts, ka ūdens elements, pateicoties dabiskajai enerģijai, spēj aiznest problēmas, kas saistītas ar finanšu jomu. Burvestības vārdi jāizrunā tuvu atvērtam ūdens krānam:

“Piliens pie pilienā, un liela plūsma ieplūst dabiskajā plūsmā. Tāpat kā viņa ir ātra un mērķtiecīga, tik ātri arī mani parādi aiztecēs no manis. Es būšu tīrs (-a), nomazgāts (-a) ar dabīgu ūdeni, un nākotnē uz visiem laikiem no parādiem slēpts (-a). Amen. “

Lasīt arī: Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

 

Burvestība pret parādiem uz uguni

Jūs varat arī veikt dedzināšanas rituālu pret parādiem. Uz papīra lapas uzrakstiet visu savu kreditoru (tostarp banku) sarakstu, norādot precīzu summu. Tieši pusnaktī šo lapu aizdedzini virs baznīcas sveces liesmām, izrunājot vārdus:

“Svecīte – svece, lietās palīdzi, visus manus parādus sadedzini.”

Iegūtos pelnus iemetiet pa logu, mēģiniet neļaut pelnu daļiņām iekļūt atpakaļ telpā.

Atcerieties: burvība nav absolūts rīks, tas ir tikai jūsu palīgs. Tici sev, un tev izdosies!

 

Avots: vedmochka.net

 

COMMENTS

Leave a Comment