Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Trīs . Skaitlis 3 ir garīgs skaitlis, tāpēc tas ir absolūti neitrāls finansiālajai labklājībai. Ambicioziem cilvēkiem, kuri vēlas ievērojami palielināt savus ienākumus, labāk neizvēlēties dzīvokli ar šo numuru.

Četri . Šis skaitlis mīl līdzsvaru it visā. Lielu atbalstu finanšu sektorā tas nesniegs, taču, ja šajā virzienā būs kādas problēmas, cipars 4 noderēs. Dzīvokļos ar šo numuru pārsvarā dzīvo cilvēki, kuriem klājas labi un stabili visās jomās.

Pieci . Skaitlis 5 apzīmē zelta vidējo. Tas novērš risku rašanos un savā darbībā ir ļoti līdzīgs četriniekam.

Seši . Šis ir radošo cilvēku patrons, kuri pastāvīgi nodarbojas ar radošo jomu. Šis skaitlis palīdz pareizi tērēt naudu, kā arī ģenerē cilvēku prātos jaunas idejas, kuras vēlāk var izmantot peļņas palielināšanai.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Septiņi . Laimes skaitlis. Tas palīdz cilvēkiem noturēties virs ūdens sarežģītās situācijās. Eksperti uzskata, ka Septiņi palīdz laimēt loterijā un spēcīgi ietekmē veiksmi kopumā.

Astoņi . Spēcīgākais un labākais numurs cilvēkiem, kuri vēlas kļūt bagāti. Šādā mājā nauda vienmēr tiks atrasta, jo Astotnieks  atver naudas čakru . Šis skaitlis piesaista bagātību, labvēlīgi ietekmējot cilvēku motivāciju, spēju ietaupīt naudu un to pareizi ieguldīt.

Deviņi . Šis skaitlis ļoti pozitīvi ietekmē finansiālo veiksmi. Tas palīdz novest iesāktās lietas līdz galam, dod radošu impulsu. Kad deviņi ir pie ārdurvīm, nauda vairs nebūs sapnis. Tie kļūs par realitāti.

Ir tikai svarīgi atcerēties, ka mūsu dzīvē ir ļoti daudz dažādu finansiālu panākumu avotu. Lielākoties tās ir tavas domas, tāpēc sāc pārmaiņas ar sevi.

Leave a Comment