Kā pavadīt vasaras saulgriežus, lai veiksme pavadītu visu gadu

Mūsu senči uzskatīja, ka saulgriežu enerģētiskais spēks ir saistīts ar elementu apvienošanos: uguns, ūdens, gaiss un zeme. Tāpēc 21. jūnijā veiktie rituāli var mainīt cilvēka likteni.

Vienkāršākais un pieejamākais rituāls, ko zina visas daiļā dzimuma pārstāves, ir vainagu pīšana. Galu galā vainags nav tikai savvaļas ziedu pušķis. Tas ir Saules un zemes dzīves cikla simbols.

Lai veiktu ceremoniju, kā liktenī ieaut to, ko vēlaties, jums nav nepieciešams daudz laika un izmaksu. Viss, kas jums nepieciešams, ir ziedi. Ideāli, ja izdodas pašam tos savākt ārpus pilsētas. Rituāla vietai jābūt saulainai, vislabāk ārā.

Pietupieties, ja iespējams, aizdedziet sveci. Aušanas laikā koncentrējiet savas domas uz to, ko vēlaties, uz personīgām attiecībām, uz gaidāmajām izmaiņām. Kad vainags būs gatavs, visas tavas domas tajā tiks apzīmogotas ar īpašu spēku.

Pacel vainagu pret sauli un saki vārdus: ” Saule, palīdzi man darbā un piepildi manu sapni, izgaismo to ar spilgtu gaismu un sasildi ar savu staru .” Tad aiznesiet vainagu uz upi un ļaujiet tam ieplūst ūdenī ar lūgumu augstākajiem spēkiem dot jums to, ko vēlaties.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Ja Tavos plānos ir labsajūtas paaugstināšana, tad līdz 23. jūnijam cienā ar saldumiem ikvienu, ko vien vari, dod žēlastības dāvanas. Vīriešiem, lai gūtu panākumus, ir ļoti svarīgi palutināt savas sievietes un bērnus!

 

Tautas zīmes vasaras saulgriežu dienā

  1. Viss ūdens, kas tika savākts 21. jūnija rītā, tiek uzskatīts par dziedinošu. Ūdeni savāca no akām un avotiem, tajā pašā dienā mazgāja ar to un dzēra.
  2. Lai ļaunie gari neiekļūtu mājā, durvju un logu aplodas, kā arī zem sliekšņa nepieciešams ielikt vai ielīmēt kādu dzelošu vai dedzinošu augu – nātres, mežrozītes, avenes.
  3. Bagātīga rasa no rīta sola bagātīgu ražu. Ja jūs savācat rasu, tas var izārstēt smagi slimus bērnus.
  4. Lai slimība atkāptos, mātes saulgriežu dienā sadedzināja slimu bērnu vecos kreklus.
  5. Tiem, kuru dzimšanas diena iekrīt vasaras saulgriežos, piemīt maģisks spēks un tie spēj dziedināt cilvēkus.
  6. Kāpt pāri 12 žogiem – vēlme piepildīsies gada laikā.
  7. Ja jūs šodien savāksiet asinszāli un pakārsiet to virs durvīm, ļaunie gari nevarēs iekļūt jūsu mājā.

 

Vasaras saulgrieži ir maģisks laiks. Un lai nakts ir īsa un auksta, bet šodien tā ir piepildīta ar zemes burvību un spēku vairāk nekā citos svētkos. Šī ir lieliska diena, lai mainītu likteni, sazinātos ar gariem un senčiem. Varbūt daži no šiem rituāliem šķitīs pagānisms, bet man šķiet, ka tas ir lielisks veids, kā atkal apvienoties ar dabu, sajusties kā daļai no lielā Visuma.

Laika posmā no 21. līdz 23. jūnijam neaizmirstiet ar labu vārdu atcerēties aizsaulē aizgājušos. Lūdziet viņiem atbalstu. Vasaras saulgrieži ir periods, kad bez īpašiem rituāliem var pievērsties ģimenes spēkam.

Vasaras saulgrieži ir ļoti spēcīgi. Mēģiniet šodien vai vismaz līdz 23. jūnijam izkļūt no pilsētas. Kur uguni, staigā basām kājām pa zemi, pietuvojies zemei. Kā jums patīk šī ideja? Tajā pašā laikā jūs pārbaudīsiet, vai jūsu vēlme piepildīsies.

Leave a Comment