Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Sieviete Lauva

Uguns zīmi pārvalda Saule. Spilgts, enerģisks un vilinošs. Zina, kā iekarot vīriešus un sakaut konkurentus. Lielākā daļa lauvu ar prieku piedalās mīlas piedzīvojumos, un arī pēc laulībām turpina saglabāt savas pēdas. Viņiem patīk izvēlēties sev partnerus – azartiskus, gaišus un neprognozējamus, lai gan šādas attiecības dažkārt beidzas ar sāpīgu pārtraukumu.

Ieteicama alianse ar Aunu, Strēlnieku, Svariem, Dvīņiem un Jaunavu, kas attiecības padarīs harmoniskākas. Zvaigžņu ekspertiem to uzskata par labu zīmi, ja satiekas divas Lauvas – vardarbīga aizraušanās garantēta. Vīrieši Mežāži, Vēži, Vērsi un Skorpioni paši dod priekšroku dominēšanai, un Zivīm patīk kluss un mērīts dzīves gaita, tāpēc Lauvām var apnikt un atrast sev interesantāku medību objektu.

Sieviete Jaunava

Attiecas uz Zemes zīmēm un ietilpst Merkura aizgādībā. Viņam ir labs raksturs un intuīcija, kas reizēm palīdz izvairīties no nepareizas izvēles.

Sievietēm Jaunavai nepatīk nodevēji, slinki cilvēki un piedzīvojumu meklētāji, pat ja viņiem ir ļoti pievilcīgs izskats. Ja šāda savienība notiks, tad Jaunava izturēs tieši tik ilgi, kamēr turpināsies viņas seksuālā interese. Tiklīdz aizraušanās beigsies un priekšplānā izvirzīsies partnera trūkumi, pāris, visticamāk, šķirsies. Taču, iespējams, žēlsirdīgā Jaunava vairākas reizes uzkāps uz viena grābekļa. Šīs zīmes sievietes ir laipnas un piedodošas.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

 

Zvaigžņu ekspertiem iesaka veidot attiecības ar Mežāžiem, Vēžiem, Vēršiem, Skorpioniem un Ūdensvīriem, kuri tiecas uz ģimenes dzīvi. Grūtāk būs ar mīlošiem Lauvām, Auniem un Dvīņiem. Vīrieši Zivis un Svari var būt labs papildinājums mīlestībā.

Sieviete Svari

Pārstāv gaisa stihiju un var paļauties uz Venēras patronāžu. Laimes zīme daiļā dzimuma pārstāvēm nozīmē harmoniju, stabilitāti un laimi laulībā.

Saziņa ar sievieti Svari var uzlabot jebkuru vīrieti uz labo pusi. Tomēr ir kāds pārbaudes akmens, uz kura sievietes Svari pārbauda savus līdzjutējus – spēja atzīt kļūdas. Spītība un rupjība noliegs iespējamās alianses iespējas. Veiksme uzsmaidīs mierīgajiem, labestīgajiem un uz kompromisiem gataviem.

Attiecības ar mājīgiem Vēžiem, Mežāžiem, Svariem, Ūdensvīru un Dvīņiem tiek uzskatītas par veiksmīgām. Vari paredzēt ģimenes strīdus ar Lauvu, Skorpionu, Aunu un Vērsi. Savienība ar Zivīm ir tuvu ideālam.

Sieviete Skorpions

Skorpions pieder pie Ūdens zīmēm, un Plutons to aizbildina, apveltot to ar pavedināšanu  un viltību. Viņa ļoti nopietni uztver mīlestību un uzskata šo sajūtu par vienu no vissvarīgākajām savā dzīvē. Man patīk ārēji pievilcīgi vīrieši ar izteiktu harizmu, kas spēj eksperimentēt gultā. Ja sieviete Skorpions iegūst cienīgu partneri, viņa ar galvu steidzas kaislību baseinā. Spēj uz debesīm ar mīļoto būdā.

Lielākā daļa Skorpionu sieviešu cieš no maniakālas greizsirdības. Mazākās aizdomas par nodevību dzīvi var pārvērst murgā, kas noteikti ietekmēs jūsu dvēseles radinieku.

Tiek uzskatīts, ka saskaņa savienībā tiks panākta ar Vērsi, Vēzi, Jaunavu un Zivīm, kas spēs nomierināt aizdomīgo Skorpionu. Aizraujošas kaislības sola romantiku ar Auna, Lauvas un Strēlnieka zīmēm. Ar Svariem, Dvīņiem, Mežāzim un Vēzim ir visas iespējas izveidot laimīgu ģimeni.

Sieviete Strēlnieks

Uguns zīme, ko pārvalda Jupiters. Tā tiecas pēc temperamentīgiem vīriešiem un kaislīgas mīlestības, kas spēj iedegties pat visbaiļākajā cienītājā. Viņa dod priekšroku laimīgām un bezrūpīgām attiecībām, tāpēc viņu nesaista vaimanātāji un cietēji. Tajā pašā laikā viņa ir gatava ziedojošai mīlestībai tās personas labā, kuru plāno pāraudzināt. Visbiežāk Strēlnieka sievietei tas izdodas.

Ideālai savienībai Zvaigžņu ekspertiem iesaka izvēlēties vīrieti no Strēlnieka, Skorpiona, Auna, Vērša. Labs mīlas pāris sadarbosies ar Dvīņiem, Svariem, Zivīm un Vēzi. Attiecībās ar Mežāžiem, Lauvām un Ūdensvīriem iespējamas domstarpības, jo viņi ļoti nelabprāt paši pret savu pāraudzināšanu.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Sieviete Mežāzis

Mežāzis ir Zemes zīme, kuru pārvalda Saturns. Šīs zīmes sieviete ir pārliecināta par sevi un savām spējām, novērtē gudrus partnerus, kuri viņā var spēlēt psiholoģiskas spēles. Patīk iekarot kaislības objektu. Viņš labprāt pieņem glaimus, beznosacījumu pielūgsmi un skaistus vārdus.

Spēj iemīlēties pilnīgi nepiemērotā cilvēkā, taču ar laiku viņa attiecības pārtrauks pēc savas iniciatīvas. Laulībā viņa novērtē uzticību un sagaida no vīra atbalstu un sapratni.

Ilglaicīgām attiecībām Zvaigžņu ekspertiemiesaka izvēlēties līdzsvarotus Svaru, Dvīņu, Ūdensvīra, Jaunavas zīmes vīriešus. Ugunīga kaislība gaidāma ar Lauvu, Skorpionu, Aunu un Vērsi. Ar Vēžiem iespējama mierīga un ilgstoša savienība.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir Gaisa zīme, kuru patronizē Urāns un kas apveltī palātu ar neatvairāmu pievilcību pretējā dzimuma cilvēkiem. Tajā pašā laikā Ūdensvīra sieviete ir ļoti izvēlīga un labprātāk izvēlas vīriešus, kuri var paspilgtināt viņas brīvo laiku. Patīk daudzveidīgi un dzīvespriecīgi partneri. Pievilcīgs izskats un bizness ir svarīgs faktors.

Speciālisti iesaka pievērst uzmanību Vērša, Auna, Ļvovas, Strēlnieka un Skorpiona vīriešiem gadījumā, ja attiecībās vēlies ugunīgu kaislību. Mežāzis, Zivis, Svari, Dvīņi sniegs stabilitātes sajūtu. Attiecības ar jūsu zīmes pārstāvi būs pārsteigumiem bagātas un var beigties dzimtsarakstu nodaļā.

Zivis Sievietes

Zivis ir dzimušas zem Ūdens zīmes un Neptūna aizbildnībā. Dabas aiznestas, viņi zaudē galvu, kad vīrietis viņiem šķiet noslēpums vai neieņemams cietoksnis. Bieži vien viņi paši nevar izskaidrot konkrēta partnera izvēli, vadoties pēc pirmā iespaida. Visbiežāk Zivis Sievietes iespaido vīrieši ar sportisku pieredzi un militārpersonām.

Laimīga savienība var būt ar Skorpioniem, Dvīņiem, Svariem un Vēzi. Attiecībās ar Aunu, Vērsi, Strēlnieku un Mežāzi nāksies piedzīvot kāpumus un kritumus. Divu Zivju mīlestība solās būt laimīga un harmoniska.

Planētu patronāža palīdzēs jums atrast savu mīļoto vīrieti, un, ja zināt, no kā izvairīties, tad tas palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Atcerieties, ka daudz kas ir atkarīgs no jums.

COMMENTS

Leave a Comment