Kādi apavi tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi; ne tikai piestāv, bet arī nes veiksmi

Lauva

Lauvām patīk stils, mode, tendences. Šie ir stilīgākie cilvēki no visiem, tāpēc viņi apavus uztver ļoti nopietni. No enerģijas viedokļa viņiem noteikti piestāv spilgti un neparasti apavi. Galvenais, lai viņiem patīk. Ja nevēlaties kaut ko valkāt, labāk to nedarīt, pretējā gadījumā var sākties problēmas ar pašcieņu un garastāvokli.

Jaunava

Jaunavām ir nepieciešams maksimāls praktiskums. Viņiem riebjas, ja kaut kas ir saspringts, tāpēc viņiem ir jāizvēlas jauni apavi pēc iespējas atbildīgāk. Runājot par izskatu, šeit ir vērts atzīmēt, ka Jaunavas dažkārt var atļauties eksperimentus, taču atļauto robežās. Enerģijas ziņā tām piemērotas tumšas kurpes ar maziem košiem elementiem – piemēram, melnas kurpes ar baltām vai sarkanām šņorēm.

Svari

Svari ir lieli modes cienītāji un ļoti spilgtas personības, tāpēc viņiem jāvalkā košas kurpes. Ja pēkšņi gribas uzvilkt kaut ko diskrētu, tad labāk to darīt. Lai tumši klasiskie apavi kontrastētu ar gaišajiem topi. Piemēram, mēs varam runāt par baltu kreklu un pelēkām biksēm. Labākās apavu krāsas Svariem: zila, balta, zaļa.

Skorpions

Šīs Ūdens zīmes pārstāvji ļoti augstu vērtē vēsturi un bieži vien dod priekšroku konservatīvam stilam. Pārāk daudz zvaigžņu eksperti iesaka neaizrauties šajā virzienā, dodot priekšroku zināmai senatnes un jaunu tendenču simbiozei. Skorpioni mēdz valkāt vecus nolietotus apavus, taču zvaigžņu eksperti to neiesaka. Ja apavi ir zaudējuši savu noformējumu, labāk ir iegādāties kaut ko jaunu.

Strēlnieks

Strēlnieki ļoti novērtē komfortu. Neskatoties uz piederību Uguns stihijai, viņi, pirmkārt, novērtē komfortu, nevis stilu. Būtībā šī ir laba pieeja. Galvenais, lai viņu apavi ir jauni un viņiem patīk. Pārējais nav tik svarīgs.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Mežāži ir vieni no racionālākajiem cilvēkiem apavu izvēlē. Viņi tērē daudz naudas, lai nopirktu patiešām labus apavus, kuros jūtas ērti. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka šī pieeja ir vislabākā šīs zīmes pārstāvjiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu izvēlēties apavus, kurus viņi uzskata par skaistiem un harmoniskiem. Zvaigžņu eksperti neiesaka eksperimentēt, it īpaši, ja uz deguna ir svarīgas biznesa tikšanās. Ūdensvīri ir cilvēki, kuri bieži visas dzīves garumā izvēlas viena veida un krāsas apavus. Šajā nav nekā apkaunojoša.

Zivis

Zivis ir patiesas komforta un oriģinalitātes pazinējas. Zvaigžņu eksperti šiem cilvēkiem iesaka izvēlēties debeszilas, zilas, violetas, tirkīza un melnas krāsas apavus. Šādos apavos Zivis būs pēc iespējas produktīvākas radošumā un pēc iespējas pievilcīgākas pretējam dzimumam, jo ​​enerģijas ziņā tas viņām ir ideāli piemērots.

Nepareizi pieguļoši vai veci un nolietoti apavi var izraisīt čakru aizvēršanos. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka ievērot iepriekš aprakstītos ieteikumus. Tas palīdzēs jums kļūt veiksmīgākam visās dzīves jomās.