Kāds ļaunais gariņš jūs esat saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauva ir Kaķis-Bajuns. Viņš jūtas ļoti gudrs un cienīgs, tāpēc ir ieguvis vecu ozolu un zelta ķēdi. Kaķim patīk dot padomus, patīk palīdzēt un izrādīt savu dāsnumu. Un kādas pasakas viņš stāsta par sevi – tik paklausies! Lai Kaķis-Bajuns vienmēr būtu formā, jums ir nepieciešams ne tikai pabarot viņu ar skābo krējumu, bet arī uzslavēt, noglaudīt galvu un apbrīnot.

Jaunava

Jaunava ir Baba Jaga. Šķiet, ka viņa visu zina! Ciniska, apdomīga un praktiska. Viņš mīl savu būdiņu uz vistas kājām un rūpīgi nodrošina, lai plīts pastāvīgi degtu un varoņi nepaliktu uz vakariņām. Viņā daudz zina un var palīdzēt, viņa vienmēr kaut ko lūgs pretī. Atceras visus parādus.

Svari

Svari ir muļķītis Ivans. Vienkāršs, uzticams, laipns, lai apkaunotu. Viss viņa dzīvē attīstās, līdz viņš sasniedz krustceles ar divām zīmēm. Neizlēmība un šaubīgā daba viņu noved pie tikšanās ar vardi, lai gan viņš varēja izvēlēties gulbju princesi.

Skorpions

Skorpions ir nāriņa. Viņa parādās kā noslēpumaina, pievilcīga, neaizsargāta un emocionāla persona. Sarežģīts raksturs, ar viņu nav tik viegli atrast kopīgu valodu un viņai patikt. Ja jūs esat vienkāršs Goblins vai Mājas gariņš, jūs neesat pa ceļam ar viņu. Atriebīgs, dažreiz nežēlīgs. Nav vērts šķērsot ceļu – tevi ievilks upes dibenā.

Strēlnieks

Strēlnieks – Slavens viencainais. Pozitīvi – neskatoties uz to, ka viņam ir tikai viena acs. Laipns – tic gaišākai nākotnei, neskatoties uz to, ka to sauc par akaci. Romantiski – flirtē gan ar Kikimoru, gan ar Nāru. Saprātīgs – ar savu aci redz daudz vairāk nekā pārējie.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Mežāzis

 

Mežāzis ir nemirstīgais Kaščejs. Tāds pats neieņemams, no ārpasaules noslēgts un spītīgs. Viņš jau sen visas savas olas ar adatām atdeva nabagiem, bet turpina apgalvot, ka viss viņa labums slēpjas kaut kur Bujana salā. Viņam vienkārši patīk ap sevi radīt intrigas un noslēpumu. Emocijas neizrāda, bet ļoti baidās, ka kāds viņu nogāzīs no troņa.

Ūdensvīrs

 

Ūdensvīrs ir Solovejs Laupītājs. Svilpotājs joprojām ir! Zina, kā un kam izsvilpt savā labā. Brīvību mīlošs, neatkarīgs, talantīgs un atjautīgs. Viņš dod priekšroku pastaigām vienam, taču nekad neaizmirst par saviem draugiem – Meža veci un Kikimoru.

Zivis

 

Zivis ir Ūdens vecis. Filozofs, domātājs, kurš pastāvīgi uzdod skumjo jautājumu: “Es gribu lidot, kāpēc es nevaru?” Bet diemžēl viņš neatrod atbildi. Reizēm Ūdens vecis apžēlo pat Kikimoru, kura tomēr atrod atbalstošus vārdus un lieliski saprot Ūdens veci. Ūdens vecis dzīvo ilūzijās un nevar saprast vēl vienu lietu, kāpēc neviens ar viņu nerunā, izņemot Kikimoru, protams?

 

Leave a Comment