Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lauva

Aktīvām Lauvām ir piemērota jebkura zīlēšana uz kārtīm, taču visprecīzākā metode būs tā, kurā ir četri dūži. Jebkurā diennakts laikā izklājiet sev priekšā 4 augstākā ranga kārtis, vienmēr no jauna klāja, lai neviens tās iepriekš nebūtu izspēlējis. Neskatoties, atlasiet karti ar kreiso roku. Labais ir jātur dūrē. Uzvalks pastāstīs par nākotni. Sirdis sola kaislību un mīlestību, dimanti – uzticamus sabiedrotos un palīdzību, pīķi – peļņu, kas ne vienmēr iegūta godīgi, un krusti – pārmaiņas vai dzīves nepatikšanas.

Jaunava

Izsmalcinātām Jaunavām vislabāk ir ķerties pie zīlēšanas no grāmatas. Rituālam ir piemērota jebkura veca grāmata, bet ieteicams ņemt Bulgakova mistisko romānu “Meistars un Margarita”. Novēliet kaut ko īpaši svarīgu un interesantu jums, pēc tam nosauciet lapu un rindiņu. Atverot grāmatu īstajā vietā, jūs atradīsiet atbildi uz savu jautājumu.

Svari

Vienkārša metode ar adatu un diegu būs jūsu drošā zīlniece. Izvelciet caur aci tumšu diegu un izveidojiet tādu kā svārstu, un beigās sasieniet mezglu. Turiet svārstu virs spoguļa un padomājiet par svarīgu jautājumu. Ja adata virzās no kreisās uz labo pusi, plāns nepiepildīsies, turp un atpakaļ – būs labs rezultāts.

Skorpions

Atturīgajiem Skorpioniem ir piemērota senā skandināvu metode ar četriem karaļiem. Neskatoties, sajauciet karaļus, novietojiet tos uz spēles klāja un izņemiet pašu pirmo kārti. Ja Krusta karalis izrādās pirmais, sagaidiet negaidītas ziņas; Pīķa karalis – patīkama iepazīšanās; Dimantu karalis – naudas atlīdzība; Sirds karalis – izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē.

Strēlnieks

Šīs zīmes cilvēki var pilnībā paļauties uz likteni un izmantot apburto monētu. Iečukstiet uz jebkuras monētas burvju vārdus: “saki patiesību, neko neslēp, nes veiksmi.” Ja šaubāties par lēmumu, uzdodiet sev jautājumu un ar labo roku iemetiet gaisā monētu. Galvas norāda uz pozitīvu rezultātu, astes norāda uz negatīvu rezultātu. Šāda monēta vienmēr jānēsā līdzi un nevienam nedod.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

Mežāzis

Mežāži var uzdot uzburtajam kubam aizraujošāko jautājumu un uzzināt, ko sagaidīt no tuvākās nākotnes. Baltais kauliņš jānolaiž aukstā ūdenī un jāsaka: “Atbildei ripiniet kubu, norādiet patiesību.” Pēc tam metiet kubu ar abām rokām. Ja skaitlis ir pāra, atbilde ir jā; ja skaitlis ir nepāra, atbilde ir nē.

Ūdensvīrs

Sarkanā pavediena metode jums būs piemērota. Bez vilcināšanās nogrieziet jebkura izmēra gabalu un aptiniet to ap zeltneša pirkstu, pie sevis skaitot: “viens, divi, trīs. Viens divi trīs”. Ja pavediens beidzas pie viena, gaidiet panākumus jebkurā biznesā, pie diviem – patīkamu un liktenīgu tikšanos, savukārt trīs sola negaidītas pārmaiņas.

Zivis

Tev ir augsti attīstīta intuīcija, un tev derēs čigānu zīlēšana ar spēļu kārtīm. Jaunais klājs labi jāsamaisa un jānovieto uz sarkanas drānas aizdegtas sarkanas sveces priekšā. Augšējā karte jums pastāstīs par nākotni. Tārpi simbolizē tikšanos ar īsto cilvēku, dimanti – labu finansiālo stāvokli, pīķi – izmaiņas, krusti – nesaskaņas svarīgā jautājumā. Ja virsū ir sešinieks no jebkura uzvalka, uzmanieties no kļūdām un mānīgiem ienaidniekiem.

Izvēlieties visefektīvāko zīlēšanas metodi, kas ir vispiemērotākā jūsu zvaigznājam un visprecīzāk pateiks, kā rīkoties. Mēs vēlam jums veiksmi.

Leave a Comment