Kāpēc vīrieši sāka uzmanīties no skaistām sievietēm un nesteidzas ar viņām sākt attiecības

Reiz slavenajai padomju aktrisei Fainai Ranevskajai jautāja: “Kāpēc sievietes tik daudz laika un naudas velta skaistumam, nevis prāta attīstībai?” 

Uz ko viņa atbildēja: “Tāpēc, ka aklu vīriešu ir mazāk nekā muļķu. ” Laiki mainās, un, iespējams, krievu kino leģenda būtu šausmīgi vīlusies par pašreizējo situāciju. Skaistu sieviešu kļūst arvien vairāk, bet šķiet, ka esam pavisam aizmirsuši, ko nozīmē mīlēt mīļotos. Šķiet, jo vairāk sievietes tiecas pēc pilnības, jo mazāk vīriešiem to vajag.

Pēdējā laikā ir novērota interesanta tendence. Vai esat pamanījuši, ka, atklāti sakot, neglītas sievietes vairs nepastāv? Visi ir labi kopti, ar glītu grimu un manikīru. Bet tas vairs nenoved pie laimīgām attiecībām. Turklāt daudzi vīrieši atzīst, ka viņi vienkārši neuzticas skaistām sievietēm . Un šeit ir daži iemesli, kāpēc tas tā ir.

Ko nozīmē mīlet tuviniekus

Lasi arī: Matemātisks piemērs, kas ir pārspējis vairāk nekā vienu gudru puisi; no trim iespējām lielākā daļa izvēlas nepareizo 

Mīlestība ir dziļa sajūta, kuras pamatā ir uzticēšanās un banāla labvēlība vienam pret otru. Tā ir spēja novērtēt ne tikai priekšrocības, bet pat nelielus trūkumus. Tomēr pēdējā laikā sabiedrība nav piedevusi pārkāpumus saistībā ar izskatu. It kā visiem būtu viena veidne : kājas noteikti ir tievas un garas, ķermeņa uzbūve ir tonizēta, mēs jau klusējam par grumba starp uzacīm.

Mūsdienu c par to ir pat interesanta teorija. Ir novērots, ka daļa cilvēku labi pielāgojas citu laikmetu pārstāvju lomai. Vai meitenes izskatās kā no 18.–19. gadsimta mākslinieku gleznām? Ne visas aktrises tiek iemūžinātas kā skaistas pagājušo gadsimtu jaunavas. Viņi var arī teikt, piemēram, “Turgeņeva meitene”. “Citu laikmetu sejas” nepavisam nav noslēpums. Tas ir dabiskā skaistuma pilnīgas iznīcināšanas rezultāts .

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment