Kāpēc vīrieši sāka uzmanīties no skaistām sievietēm un nesteidzas ar viņām sākt attiecības

Dabiskās sejas, kuras nav noslogotas ar grimu un nav pakļautas korekcijai, tagad izskatās ļoti neparasti. It kā smaržo pēc kaut kādas senatnes. Jo dabai ir daudz vairāk “veidņu” nekā grima mākslinieka arsenālā. Tāda globāla parādība kā ļoti ierobežotu skaistuma standartu popularizēšana varēja tikai ietekmēt vīriešu uztveri. Un šeit ir tikai daži no iemesliem, kāpēc arvien vairāk vīriešu sāk izvairīties no skaistām sievietēm .

Viņi labprāt pavadīs kopā ar viņiem vienu vai divas naktis, taču maz ticams, ka viņi viņus uzskatīs par nākamo sievu vai partneri. Viņiem tas, ko nozīmē mīlēt citus cilvēkus, nav tas pats, kas kvalitatīvi pavadīt laiku kopā. Jūs varat pavadīt laiku ar jebkuru, bet dalīties ar savu dzīvi…

Kāpēc vīrieši izvairās no skaistām sievietēm?

Pirmais un galvenais iemesls, kāpēc mūsdienu džentlmenis turēsies tālāk no dāmas, kas valkā grimu, ir bailes no maldināšanas. Jā, tā ir taisnība: vīrieši baidās no rīta pamosties un redzēt gultā pavisam citu sievieti. Grima tehnikas ir tik ļoti attīstījušās, ka dažas dāmas pēc vizāžista apmeklējuma vienkārši nav atpazīstamas. Un pat ja vīrietim sejas vaibstu idealitāte nebija galvenais kritērijs, no rīta kungs neizbēgami būs vīlies. Vīriešu vidū ir pat izplatīts joks, ka pirmajā randiņā vajag aizvest meiteni uz baseinu vai akvaparku.

Kāpēc vīriešiem nepatīk kosmētika

Būsim godīgi: lielākajai daļai stiprā dzimuma pārstāvju nav ne jausmas, cik maksā laba aprūpe . Veselīgi mati ar svaigu griezumu, glīti nagi, sejas pīlings, maskas, ādas kopšanas krēmi. Un mēs nerunājam par braucieniem pie kosmetologa utt! Kā ar sporta zāli utt? Skaistumam tiešām nav cenas.

Lielākajai daļai vidēji bagātu vīriešu vienkārši nav iespējams atļauties skaistu sievieti . Īpaši tāda, kura ļoti cenšas nomaskēt savus sejas vaibstus, lai tie atbilstu vispārpieņemtajam standartam. Neaizmirstiet, ka daudzi vīrieši ir praktiski. Un viņi dos priekšroku dabiskumam, nevis tik dārgam skaistumam, par kuru viņiem nav jātērē kosmiskas summas.

Tomēr šeit ir paslēpta vēl viena problēma, šoreiz no vīriešu puses: jā, viņi vēlas skaistu sievieti, bet viņi nevēlas viņai tērēt naudu. Diemžēl ne visi vīrieši mūsdienās ir dāsni vai saprot tiešo saikni starp budžetu un skaistumu. Vai arī viņi to saprot pārāk labi, tāpēc loģiski dod priekšroku dabiskajam skaistumam .

Skaistu sieviešu problēma

Filozofi nekad nebeigs strīdēties par to, vai sievietei jāiegulda savs laiks inteliģencē vai skaistumā. Jā, pašaprūpe prasa daudz enerģijas. Un daudzas sievietes uzskata, ka ar skaistuma palīdzību var sasniegt pat vairāk nekā ar inteliģences palīdzību. Tā tas ir bijis vienmēr. Tomēr arvien vairāk vīriešu meklē ne tikai savu bērnu māti, bet arī partneri. Līdzvērtīgs partneris , kurš spēj uzturēt interesantu sarunu, sastādīt nākotnes plānu un nodrošināt sevi, ja kaut kas notiek.

Ir godīgi teikt, ka daiļavu laiki, kuru loma bija tikai laulība, ir sen pagājuši. Sabiedrība nestāv uz vietas. Arī sieviešu pievilcības standarti nestāv uz vietas : vīrieši vēlas ne tikai lelli, bet arī līdzvērtīgu sarunu biedru.

Lasi arī: Matemātisks piemērs, kas ir pārspējis vairāk nekā vienu gudru puisi; no trim iespējām lielākā daļa izvēlas nepareizo 

Ko nozīmē mīlēt tuviniekus

Veiksmīgas un spilgtas skaistules bieži atbaida nedrošos vīriešus. Šis paradokss parādījās arī ne tik sen, jo tagad daudzas dāmas nav zemākas par vīriešiem ne ienākumu, ne intelekta ziņā. Tāpēc būsim godīgi: jā, sievietei tagad nepietiek tikai ar skaistumu. Bet vīrietim nepietiek tikai ar naudas pelnīšanu , vai ne? Prasības pieauga abās pusēs, un ne visiem vīriešiem bija laiks pielāgoties jaunam veidam. Viņiem ir vieglāk izvēlēties meiteni, kas ir   pieejamāka, klusāka, galvenais, lai viņa neprasa pārāk daudz. Un tad sūdzas, ka grib kaut ko vairāk.

Kāpēc skaistumkopšanas industrija nogalina romantiku

Skaistumkopšanas procedūru un kopšanas līdzekļu tirgus attīstās tikpat ātri kā tehnoloģijas. Šim nolūkam tiek tērēti milzīgi budžeti. Galu galā cilvēks vienmēr ir tiecies pēc šīs nesasniedzamās skaistuma koncepcijas. Un diemžēl mūsu izskats attīstās ātrāk nekā mūsu iekšējā pasaule. Cilvēki nemainās tik ātri kā mode un kosmētika. Mūsdienu cilvēks vienkārši ir pieradis, ka viņam apkārt ir mākslīgs skaistums , kura standartus nosaka tas pats skaistumkopšanas procedūru tirgus. Visas skaistules izskatās vienādas, bet iekšā tās bija vienkāršas un tādas arī paliek. Vīrieši ir pieraduši pie koptām sievietēm un labi zina, ka tas nebūt nav rādītājs.

Ko nozīmē mīlēt savus mīļotos tādus, kādi viņi ir? Es droši vien mīlu to no rīta bez kosmētikas. Skaistums neapšaubāmi ir svarīgs, un kādu dienu tas noteikti izglābs pasauli! Bet, iespējams, ne tas skaistums, ar kādu tagad ir piepildītas ielas un sociālie tīkli. Ko Tu domā par šo?

Leave a Comment