Kas tev traucē sasniegt savus mērķus saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi? Noderīga informācija, lai sasniegtu savu laimi!

Lauva

Lauvām ir liegts sasniegt savus mērķus un  piesaistīt to, ko viņi vēlas savā dzīvē nepareizajā nodarbinātības jomā. Lai mīlētu Lauvas, cilvēkā ir jāpatīk gandrīz visam, lai gūtu panākumus darbā, jāpatīk pašam darbam. Tā nav tik daudz motivācija, cik vajadzība pēc baudas. Lauvām ir jājūtas lieliski, lai virzītos uz saviem mērķiem. Tāpēc pat vienkārša tīrīšana viņiem bieži vien ir vienkārši neiespējama, ja viņu Vese***a to neatbalsta. Lai būtu kristāldzidrs, Lauvas sasniedz savus mērķus tikai tad, ja noskaņojums ir atbilstošs. Šodien viņi var gulēt gultā, un rīt viņi var aizdegties, lai pārņemtu pasauli.

Jaunava

Jaunavas ļoti bieži atkāpjas, redzot tikai problēmas pie apvāršņa. Tā ir tipiska visu Jaunavu dzīves kļūda. Ja mīlestībā vai darbā Jaunavas saskaras ar pat visnenozīmīgākajām grūtībām, tad viņu galvā jau dzimst priekšstats par pilnīgu sakāvi. Jaunavas saprot, ka visiem ir grūtības, taču viņas nez kāpēc tomēr padodas, tiklīdz kaut kas neizdodas.

To ir ārkārtīgi iespējams novērst, ja no bērnības jūs mācāt Devam, ka pat visbriesmīgākās problēmas atkāpsies pārliecības uzbrukumā. Pašas Jaunavas diez vai nespēs sev palīdzēt, tāpēc tikai pareiza tuvinieku mentorings palīdz viņām sasniegt savus mērķus.

Svari

Svari pēc būtības ir diplomāti. Labvēlīga enerģija, kas nāk no cilvēkiem vai no vietas, kur Svari strādā vai dzīvo, dara viņiem brīnumus. Pats Svaru biolauks ir ārkārtīgi mainīgs, to spēcīgi ietekmē nepareizā situācija, vide. Laipni un patīkami cilvēki spēj iedvesmot, liekot virzīties uz saviem mērķiem. Un otrādi, Svariem ir izveidojusies empātija, kas depresīvas vides gadījumā nomāc viņus pašus. Ja cilvēki izstaro pārliecību un spēku, tad paši Svari kļūst stiprāki. Tāpēc šādus cilvēkus var izmantot kā indikatoru tam, cik tu esi labs, veiksmīgs, labs vai ļauns. Ja Svari tev blakus ir nomākti, tad visticamāk ar tevi kaut kas nav kārtībā.

Skorpions

Skorpioniem sasniegt savus mērķus traucē apkārtējo uzskati, ko viņi ļoti bieži uztver pārāk nopietni. Lai atrastu izeju no sarežģītas dzīves situācijas, Skorpioni palīdzēs abstrahēties no visa, kas viņiem tiek stāstīts. Jebkuru kritiku šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji uztver ārkārtīgi negatīvi. Tas viņus iedzen stuporā, padara viņus ārkārtīgi aizkaitināmus un rupjus. Kad Skorpioni ir aizņemti ar kādu svarīgu lietu, jums nevajadzētu viņus bez iemesla kritizēt. Pirmkārt, jūs neļausiet viņiem atrisināt pašreizējo uzdevumu vai problēmu. Otrkārt, tas padarīs jūs par viņu ienaidniekiem. Šie cilvēki nesaprot nepamatotas negatīvas atsauksmes par sevi. Citādi Skorpioniem nav īpašu problēmu ar mērķu sasniegšanu.

Strēlnieks

Palielināta mobilitāte palīdzēs Strēlniekam gūt panākumus mīlestībā vai biznesā. Viņiem savs darbs ir jāsaista ar lielu dinamiku, lai viņiem nebūtu visu laiku jāsēž uz vietas. Dekorācijas maiņa ir šādu cilvēku stihija. Ja viņi sāks strādāt klusā un mierīgā vietā, kur nekas nenotiek, tad garlaicība pamazām iznīcinās Strēlnieka interesi par sevis pilnveidošanu. Tas pats attiecas uz mīlestības sfēru. Strēlnieki nespēj piespiest sevi cīnīties par cilvēku, ar kuru kļūst garlaicīgi. Viņiem pastāvīgi “jāpaātrinās”, jāliek kustēties. Faktiski veiksme vai neveiksme ir vienkārši rezultāts tam, cik satraukti šobrīd ir Strēlnieki. Vēl viens viņu laimes noslēpums ir neticama tieksme pēc zināšanām, jo ​​šie cilvēki saprot, ka pat fiasko noved pie jaunas svarīgas pieredzes.

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Mežāzis

Šie cilvēki pēc dabas ir ļoti spītīgi, tomēr bieži vien meklē vientulību. Taču atrisināt problēmas vien nav viegli. Mežāžiem ir svešs darbs komandā, jo viņi uzticas tikai uzticamākajiem cilvēkiem un tiem, kurus pazīst jau ļoti ilgu laiku. Viņi nevēlas saindēt citu dzīvi un nodarīt pāri sev. Nopelnīt vismaz daļu no Mežāžu uzmanības var būt diezgan grūti. Dažās jomās tas ir noderīgi, piemēram, mīlestībā. Kad Mežāži cenšas sasniegt kāda atrašanās vietu, viņi neatlaidīgi iet uz savu mērķi, neklausoties nevienā. Attiecībās psihologi iesaka neizmantot citu cilvēku pavedienus, bet gan operēt tikai ar iekšējo balsi.

Ūdensvīrs

Gūt panākumus Ūdensvīram traucē tikai nepareizi izvēlēts dzīves ceļš. Runa nav tikai par nepareizās profesijas izvēli, bet par dzīvi kopumā. Tas noved pie melna līnijas parādīšanās, kad nav stimula un vēlēšanās doties uz darbu vai kaut ko darīt.

Vēl viens briesmīgs Ūdensvīra ienaidnieks ir garlaicība. Viņiem ik pa laikam ir jāpārvar garlaicība ar kādu spilgtu emociju un notikumu palīdzību. Reizēm Ūdensvīri dara apzinātas muļķības un uzņemas lielu risku, lai adrenalīns viņu asinīm uzvārītu. Tas ir dīvains veids, kā motivēt, taču tas darbojas kā pulkstenis. Vēl viens briesmīgs Ūdensvīra ienaidnieks var būt egoisms. Kamēr šie cilvēki kādam palīdz un otrkārt domā par sevi, viss kaut kā mistiskā veidā paliek savās vietās un viss izdodas.

Zivis

Sliktākā Zivju rakstura īpašība ir tā, ka viņām patīk pieņemt to, kas viņām jau ir, atmetot visas ambīcijas. Vienkārši sakot, Zivis nesasniedz mērķus, jo tās tos neizvirza. Viņiem patīk iet līdzi plūsmai, apmierināties ar mazumiņu. Zivīm jāieklausās veselajā saprātā, kas reizēm liek izkāpt ārpus savas komforta zonas. Tādiem cilvēkiem ir ļoti grūti, bet ir vērts mēģināt, jo laime reti kad nāk pati par sevi, ūdens zem guļoša akmens netek. Gan mīlestībā, gan darbā Zivis bieži vien vienkārši baidās no aktivitātes no savas puses, jo nevēlas zaudēt to, kas viņām jau ir. Tas zināmā mērā ir raksturīgs arī citiem cilvēkiem, taču Zivis vienkārši ir čempiones tiekoties pēc stabilitātes.

Mērķu sasniegšanas ātrumu ietekmē daudzi faktori, tostarp  cilvēka karma. Ir svarīgi ņemt vērā ne tikai savas pašreizējās vēlmes, bet arī pagātni. Iespējams, ka tieši tas tev uzliek kādu enerģijas bloku. Centieties nepazaudēt visas trīs laika joslas – pagātni, tagadni un nākotni, savienojot tās kopā.

COMMENTS

Leave a Comment