Ko panāk profesionāli pavedinātāji un kā neiekrist viņu lamatās?

Šādi vīrieši prot manipulēt ar sievieti un var atrast nepilnības jebkuras dāmas sirdī. Saskarsmē viņi tikai šķiet sirsnīgi un patīkami. Bet viss, ko viņi vēlas, ir fiziska tuvība ar meiteni. Lai to panāktu, viņi izmanto savus efektīvos trikus.

Pikapu problēma ir kļuvusi tik izplatīta, ka psihologi ir sākuši to pētīt . Izrādījās, ka vīrieši, kuri nodarbojas tikai ar fizisku kontaktu, cieš no dažāda veida garīgām problēmām. Parasti viņi ir emocionāli nestabili un neapmierināti ar savu dzīvi.

Pētījumi

Psihologi Pīters Džonsons un Deivids Buss šai problēmai pievērsās pamatīgi. Viņi publicēja visu pētījumu, kas veltīts pikapam. Tajā ir aprakstīts, kā darbojas “īso attiecību stratēģija” un kādas var būt sekas cilvēkiem, kas ir iekļuvuši mīlestības uzbrucēju tīklā.

Pētījuma laikā eksperti aptaujāja vairāk nekā simts cilvēku. Viņi visi atklāti paziņoja, ka ir iekļuvuši pikapu mākslinieku slazdā. Viņi savas īstermiņa attiecības sauc par īstu emocionālu spiedienu. Viņu partneri ignorēja jebkādas emocionālas tuvības izpausmes un noraidīja vēlmi vienam otru iepazīt tuvāk un dziļāk.

Starp citu, šis pētījums parādīja, ka ne tikai vīrieši, bet arī sievietes var būt pick-up mākslinieki. Lai gan ir vispārpieņemts, ka tikai vīriešu daļa iedzīvotāju izvēlas šo ceļu. Aptaujas dalībnieki pastāstīja, kā viņi jūtas par nesaistošām attiecībām un savām personiskajām īpašībām.

Paveiktā darba rezultātā eksperti pikapu māksliniekus nosacīti sadalīja 2 galvenajās grupās. Pirmajā bija cilvēki, kuri maina partnerus kā cimdus. Un otrajai grupai pievienojās pavedinātāji, kuriem patīk ilgstoša fiziska tuvība ar vienu un to pašu cilvēku bez emocionalitātes piegarša.

Ir vērts atzīmēt, ka sieviešu pikapu taktika atšķiras no vīriešu. Vilinošas dāmas var tieši izteikt savus mērķus, tās darbojas maigākā formā. Bet vīriešiem raksturīgs stingrība un aukstums. Tajā pašā laikā abiem piemīt narcisma iezīmes. Morāles normas viņiem ir svešas.

Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Lasi arī: Pirms stādīšanas es bagātinu ķiploku bedrītes, lai lielās galviņas iegūtu lieliskus rezultātus.

Vai paņemšana ir norma?

Ja agrāk pikaps sabiedrībā izraisīja sašutumu, tad tagad tas vairs nevienu nepārsteigs. Kāds teiks, ka ir notikusi pilnīga jēdzienu aizstāšana. Piemēram, tādas īpašības kā narcisms un savtīgums bieži sauc par pārliecināta cilvēka iezīmēm. Viņš zina, kā atrast kopīgu valodu ar jaunu paziņu un gūt maksimālu labumu no komunikācijas. Tiesa, šīs pašas īpašības pilnībā devalvē tādus jēdzienus kā mīlestība un sirsnība.

Neskatoties uz pikapa kā ideoloģijas straujo attīstību, maz ticams, ka kāds vēlētos iekrist pavedinātāja mīlestības tīklā. Lai tas nenotiktu, jums ir jāspēj atpazīt, ka jūsu priekšā ir tāds cilvēks.

Pikapa mākslinieka raksturojums

Pikapa māksliniekam nepatīk sirsnīgi apskāvieni un pieskārieni. Turklāt viņš nevēlēsies jūs iepazīstināt ar savu ģimeni un draugiem.

 

Nebrīnies, ja šāds cilvēks tevi pamet visnepiemērotākajā brīdī. Pick-up mākslinieki bēg no jebkādas atbildības. Turklāt viņi jūs neatbalstīs, jo empātija viņiem būtībā ir sveša.

Pikapu mākslinieks koncentrēsies uz savu izskatu un pievilcību. Viņam patīk, ja viņu apbrīno. Tajā pašā laikā šāds cilvēks nepievērsīs jums pienācīgu uzmanību un izrādīs patiesu interesi.

Tēma ir diezgan jutīga, bet diemžēl aktuāla mūsu laikā. Ja kādreiz esat nokļuvusi pikaperu tīklā, dalieties pieredzē komentāros. Varbūt jūs palīdzēsiet kādai atpazīt tipisku pavedinātāju savā partnerī. Mēs novēlam jums tikai patiesu un godīgu mīlestību!

Leave a Comment