Kuras sievas saskaņā ar zvaigžņu zīmi ir histēriskākās: dažas ir īpaši skandalozas līdz pat šķīvju plēšanai

Lauva

Lauvas mātītes ir ārkārtīgi nestabilas. Vienu brīdi viņi ir mīļi, mierīgi un draudzīgi, bet nākamajā brīdī viņi ir gatavi saplosīt gabalos jebkuru. Viņu dusmu lēkmes pāriet ātri, bet tie nav izlikti – Lauvas pasaka visu, ko domā, un tad atdziest, lūdz piedošanu un tā tālāk. Šāda sieva bieži uzliesmo dusmu lēkmēs, jo ir atkarīga no citu viedokļiem. Ir bezjēdzīgi skaidrot lauvām, ka nav iespējams izpatikt visiem, un vēl jo vairāk ar viņu raksturu. Lauvas sievas saņem bronzas medaļu histēriķu reitingā.

Jaunava

Jaunavām patīk dusmu lēkmes, taču neiesaista tajos savus vīrus. Viņi diplomātiski strīdas un neizvirza ultimātus, bet, ja tos dabūsi kārtīgi, tā nebūs vienkārši histērija, bet gan dzīva elle. Jaunavām ir citi ieradumi, kas var iznīcināt dzīvi, izraisot pilnīgu pārpratumu un pat naidu attiecībās. Runa ir par viņu varaskāri, alkatību un greizsirdību. Starp histēriskām sievām viņas ieņem 9. vietu.

Svari

Svari ir 6. vietā histērijas ziņā starp Zvaigžņu zīmēm. Šīs sievas taisa skandālus tikai tāpēc, ka viņām tas ir jādara. Dažreiz viņi mēģina šādi manipulēt ar vīriešiem, bet tas ne vienmēr izdodas. Protams, manipulatori no Svariem ir tādi, bet par to, ka mēģina to darīt ar nolūku, viņi iegūst vietu saraksta zelta vidū, kas ir diezgan simboliski. Sieva Svari var sagādāt daudz problēmu tiem vīriešiem, kuri nav spēcīgi psiholoģijā vai nav pieredzējuši. Pietiek kaut nedaudz iemācīties saprast cilvēkus, lai izbēgtu no Svaru sieviešu dusmu lēkmēm.

Skorpions

Skorpioni tikai izliekas histēriski. Ja Skorpions ir precējies, tad viņai nav jāparāda savs raksturs. Šīm dāmām ir viegli piespiest sevi nomierināties. Cita lieta, ka savas uzvedības dēļ vīrieši kļūst histēriski – tā tiešām ir milzīga problēma. Skorpioni paši cilvēkos ienīst daudzas īpašības , tāpēc šādas sievas ir ļoti prasīgas. Lady Scorpio spēj pieradināt un pakļaut gandrīz jebkuru vīrieti, un histērija viņiem ir netīrs ierocis, ko viņi būtībā neizmanto. Par to dodam viņiem pēdējo, 12. vietu reitingā.

Strēlnieks

Strēlnieki ir briesmīgi histēriķi. Viņiem patīk uzspiest sev visa veida negatīvas domas par to, kā viņu vīrietis izturas pret viņiem. Viss var būt normāli, bet tad pēkšņi pasliktināties. Strēlnieks ir narcistiska zvaigžņu zīme. Šāda sieva mīl sevi vairāk nekā savu vīrieti, bet nevar ļaut viņam pazust vai pārstāt viņu mīlēt. Šādas sievas diezgan bieži rīko dusmu lēkmes, taču tām nav ļaunu nolūku. Strēlnieki reitingā iegūst diezgan augsto ceturto vietu.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

Mežāzis

Mežāži histērizēs ļoti spēcīgi, bet ārkārtīgi reti. Precējusies sieviete vai meitene no šīs Zvaigžņu zīmes ir ļoti piesardzīga, taču tikai sākumā. Kad Mežāzis ir precējies ar vīrieti divus vai trīs gadus, sākas pēkšņu dusmu lēkmju periods, ko nevar paredzēt. Mežāži ir apmaldījušies, kad viņi saprot, ka viņu dzīvē ir iestājusies melna svītra . Kad nav iespējas tikt galā ar stresu un risināt problēmas vienatnē, tās parāda savu īsto krāsu – histērisku un nelīdzsvarotu. Par to mēs viņiem piešķiram astoto vietu reitingā. Varbūt tos vajadzēja pacelt augstāk, bet labāk vairs neriskēt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievas galvenais laimes noslēpums ir pastāvīga emocionālā barošana. Ja tā nav, tad visa kopdzīve rutīnas dēļ pārvēršas vienā lielā sieviešu histērijā. Nav plēstu trauku un lamāšanās no rīta līdz vakaram, jo ​​Ūdensvīri sev to nepieļauj, taču tiks nodrošinātas verbālās sadursmes. Vislabāk ir atstāt viņus vienus šādos periodos. Viņi paši atradīs atbalsta un līdzsvara punktu. Par to viņi vēl vairāk cienīs savu izvēlēto. Histērisko sievu reitingā Ūdensvīri ieņem otro vietu.

Zivis

Zivis atrodas septītajā vietā histēriskāko sievu sarakstā pēc Zvaigžņu zīmes. Visvairāk Zivis mīļotajā cilvēkā kaitina humora izjūtas trūkums. Tas nav vienīgais iemesls, kāpēc viņi laiku pa laikam histērija. Ja vīrs viņus nesaprot un nenovērtē viņu laipnību, tad dusmu lēkmes var beigties ar attiecību pārtraukumu. Vispār šīs dāmas ir ļoti mierīgas, turklāt spēj likt jebkuram plēst sev matus uz galvas un kliegt, skrienot riņķī. Runājot par pašām Zivīm, viņu dusmu lēkmes ir mierīgas un beidzas diezgan ātri.

Iespējams, sievietes izmanto dusmu lēkmes aizsardzībai vai uzbrukumam. Mēs jau esam runājuši par to, kā dažādas Zvaigžņu zīmes atriebjas , taču tas nenozīmē, ka visi slepenie triki un triki ir labi zināmi. Vairumā gadījumu jums vienkārši jāprot runāt ar savām sievām, uzklausīt viņas. Diplomātija ir jebkuras problēmas risināšanas atslēga.