Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Strēlnieks

Horoskopu jaunajam gadam Strēlniekam var saukt par neskaidru. Ja 2018. gads tiks izšķiests, neizdarot mērķus, Strēlnieki saskaras ar mērķu un uzticības zaudēšanu. Ja tas tā nav, un 2019. gadā Strēlnieki turpinās savu ceļu, tad gadu var uzskatīt par veiksmīgu, it īpaši uzņēmējdarbībā un personīgajā jomā. Šī prognoze ir saistīta ar Jupitera un Saules ietekmi. Abiem patroniem piemīt ļoti pozitīvas ziņas, taču problēma ir tā, ka to ietekme var tikai palielināt iepriekš uzsākto darbu buras.

Jāizvairās no prognozēšanas, īpaši Jupitera polaritātes asa maiņa, kas notiks decembra sākumā pirmo reizi gadā. 2.decembrī Jupiters pāriet no Strēlnieka uz Mežāzi, kas pārvērš prioritātes. Astrologs iesaka plānot šo laiku atpūtai vai atvaļinājumam, lai mazinātu neveiksmes risku. Pareizu lēmumu pieņemšana uz laiku tiks iesaldēta, un neveiksmīgas dzīves varbūtība dzīvē palielināsies gandrīz līdz maksimālajam līmenim.

Lasi arī: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Mežāzis

Nākamajā gadā īpaši svarīgas planētas ir Marsa un Venēras gribas un neatlaidības patroni, kas uzlabo veiksmi. Mežāža aktīvajām planētām būs kaut kas tāds, ka viņiem trūkst pilnīgas laimes. Astrologs iesaka pamanīt Visuma zīmes no 1.janvāra, kad Marss stiprinās Aunā. Patrona enerģijas izmaiņas gada sākumā kļūs par pagātnes joslu. Ir svarīgi atpazīt kļūdas un mēģināt tās izlabot. Marss dod priekšroku tiem, kas ir gatavi izpētīt nākotni, paļaujoties uz viņu instinktiem un intuīciju. Tas ir tas, kas spēj pildīt Mežāžu dzīvi ar spilgtām pārmaiņām un panākumiem.

Vēlme būt labākiem būs sākuma punkts jaunai dzīvei, bet pilnīgam panākumam būs nepieciešams aktīvs darbs. Ņemot vērā Venēras ietekmi, Mežāzi gaidīs daudz panākumu nākamajā gadā. Bet viņiem jāatceras, ka neviens viņu vietā negūs panākumus. Gada laikā, jo īpaši aprīlī un maijā, šī zvaigznāja cilvēki vairāk nekā vienu reizi saskarsies ar neparastām svārstībām un bailēm. Mežāžiem vajadzētu uztvert visu gribu kūlakā un pieņemt lēmumu, jo daudzi būs apdraudēti.

Ūdensvīrs

Saistībā ar Ūdensvīru, planētas būs diezgan saudzīgas, bet tikai dažos gadījumos. No Saules (antagonistu zīme Ūdensvīram) provocēs pamest iesākto, nodarboties ar kaut ko jaunu un neparastu, kas ir iemesls, kāpēc daudzi Ūdensvīri var iekrist lamatās. Tikai neatlaidība un smags darbs palīdzēs iegūt to, ko vēlaties. Tiem, kuri interesējas par labklājību un bagātību, 2019. gadā būtu jāatrod darbs, kas viņiem patīk, un veikt to atbildīgi, necenšoties kaut ko pierādīt citiem, jo ​​īpaši vadībai. Tikai izmērītais darbs palīdzēs nostiprināt uzticību un sasniegt ilgi gaidīto pieaugumu.

Atbalsts tiks sniegts no Neptūna, kurš visu gadu būs stabils un aktīvs. Izmantojot enerģiju, būs iespējams veidot idejas un domāt par darbībām, lai tās būtu veiksmīgākas. Dzīve 2019. gadā var šķist neskaidra, piepildīta ar problēmām un grūtībām. Ūdensvīri pastāvīgi karos ar savu iekšējo būtību, un tikai paša darbs palīdzēs izlabot situāciju.

Lasi arī: 10 istabas augi, kas iemiesos mīlestību un ģimenes laimi jūsu mājās

Zivis

Zivīm 2019. gada sākumā būtu jākoncentrējas uz finanšu nozari. Jupiters, kā arī Venēra, pravieto izmaiņas, kas var sajaukt, bet ir nepieciešamas veiksmīgai sasniegšanai. Iespēja mainīt darbu, mainīt darbību, uzsākt savu biznesu vai sasniegt savu karjeras virsotni. Neatlaidība un  pozitīva attieksme ļauj Zivīm februāra sākumā gūt panākumus un veltīt sevi pārējiem pielāgošanās un personīgās attīstības mēnešiem.

Izmaiņas personīgajā dzīvē notiks vēlāk, aptuveni 2019. gada martā. Zivis nedaudz satrauks Venēras ietekme, kas radīs konfliktus un pārpratumus ģimenē. Tomēr šīs krīzes pārvarēšana būs varbūt galvenais gada uzdevums. Iespējams, nākošais gads daudzām Zivīm parādīs sajūtu pārpilnību, spilgtus romānus, vardarbīgu mīlestību, kas nozīmēs nopietnu attiecību sākumu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment