Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada decembrim: jauns imidžs, jaunas iespējas

12., 13. decembris: Mēness pāriet uz Strēlnieka zvaigznāju, un 13. decembrī būs Jauns Mēness. Šis periods nav piemērots attēla maiņai. Zvaigžņu eksperti iesaka atturēties no krāsošanas, lai nenobiedētu veiksmi un labklājību. Šīs dienas ir piemērotas kopjošām procedūrām, kuras var veikt gan salonā, gan mājās, izmantojot maskas, kas izgatavotas no dabīgiem produktiem.

14., 15. decembris: Matu krāsošana periodā, kad Mēness sāk savu augšanu Mežāža zvaigznājā, nesīs veiksmi tikai tad, ja izvēlēsities dabiskus toņus. Vislabāk ir izvēlēties toni, kas ir tuvu dabiskajam, lai saglabātu harmoniju ar sevi un nepiesaistītu nepatikšanas dzīvē.

16., 17. decembris: Mēness lēkšana Ūdensvīrā ir lielisks laiks, lai mainītu savu tēlu.Šajā periodā jauns spilgts tonis būs glābiņš no ziemas blūza un atgriezīs jums labu garastāvokli. Labu rezultātu palīdzēs iegūt uzticams kolorists, kurš ieteiks ideālo toni, pamatojoties uz jūsu izskata veidu.

18., 19. decembris: Mēness Zivju zīmē – neitrāls laiks krāsošanai. Šajās dienās var mainīt toni, taču zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties līdzīgu toni. Pēkšņas attēla izmaiņas var spēcīgi ietekmēt emocijas un negatīvi ietekmēt jūsu garastāvokli. Arī šajās dienās vari pieteikt tikšanos pie stilista uz laminēšanas procedūru spurainām un nepaklausīgām lokām.

20., 21. decembris: augošā Mēness Auna zīmē ietekmē matu krāsošana tiek uzskatīta par labvēlīgu periodu. matu krāsošanai. Mūsdienās cirtas aug labāk un absorbē krāsvielu, kas nodrošina ilgstošu un košu krāsu rezultātus. Auns zvaigznājs pievieno enerģiju, entuziasmu un apņēmību, kas nozīmē, ka jauna tēla radīšana būs veiksmīga.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada decembrim: lai laimi nenogrieztu un piesaistītu veiksmi!

22., 23. decembris: Mēness augšanas fāzē Vērša zvaigznājā rada labvēlīgu atmosfēru matu krāsošanai. Vērša zvaigznājs pozitīvi ietekmē cirtas, piešķirot tām  īpašu spīdumu. Jūs varat izveidot pievilcīgu izskatu, ja izvēlaties dabiskus toņus un ņemat vērā savas ādas krāsas īpašības, lai izvēlētos ideālo krāsu.

24., 25. un 26. decembris: Mēness augšanas fāze tiek uzskatīta par matu krāsošanai labvēlīgu periodu, un, atrodoties Dvīņu zvaigznājā, tas piešķir šim laikam vieglumu, rotaļīgumu un sabiedriskumu. Ja meklē ko jaunu un interesantu savā izskatā, tad šīs dienas būs ideāli piemērotas matu krāsošanai. Dvīņi simbolizē arī mainīgumu, kas var mudināt eksperimentēt ar toņiem un stiliem.

27., 28. decembris: Mēness atgriežas Vēža zvaigznājā, un Pilnmēness būs 27. datumā. Šīs dienas enerģija nav labvēlīga eksperimentiem. Šādās reizēs zvaigžņu eksperti iesaka aprobežoties ar ādas kopšanas procedūrām mājās. 278. decembrī ir apsveicama neliela matu toņa maiņa un ataugušo sakņu krāsošana.

29., 30. un 31. decembris: 2023. gada pēdējās trīs dienas Mēness atradīsies Lauvas zvaigznājā. Šis periods ir piemērots krāsošanai. Decembra beigās jūs varat izvēlēties attēlu Jaungada brīvdienām, taču labāk ir iepriekš pierakstīties pie speciālista, lai iegūtu pienācīgu rezultātu un nepaliktu bez profesionāļa palīdzības.

Matu krāsošana būs lielisks veids, kā atbrīvoties no garlaicības, blūza un nenoteiktības. Ikviens var izvēlēties ideālu toni, ja viņš pievērš uzmanību savai zvaigžņu piederībai un ieklausās arī stilista viedoklī.

Leave a Comment