Mēs bez brīdinājuma ieradāmies pie mammas un ar savu atslēgu atvērām durvis, palikām ar muti vaļā no redzētā

Neskatoties uz to, mana māte mīlēja manu meitu un viņa pati devās pie mums ciemos. Tiesa, tikai tajos gadījumos, kad vīra nebija mājās. Citās situācijās viņš prasīja maksimālu uzmanību sev. Mamma burtiski plīvoja kā tauriņš ap viņu. Gadu gaitā Andrejs atkusa pret manu meitu. Reti, bet atvedu viņu ciemos.

Nesen bija tāda diena. Mūs ar vīru uzaicināja uz kāzām, bet es negribēju meitu mocīt un ņemt līdzi.. Turklāt mums bija jāpaliek pa nakti un otrā svētku dienā jāpiedalās. Es īpaši runāju ar savu māti. Sakrita arī tas, ka tajā dienā Andrejam bija jādodas komandējumā. Vispār vienojāmies, ka atvedīšu meitu pie mammas uz nakti.

Kāzās es sapratu, ka nejūtos labi. Es negribēju palikt tur pa nakti un vienkārši nevarēju. Mēs ar vīru nolēmām aizbraukt pie mammas, paņemt meitu un doties mājās. Man vienmēr līdzi ir mammas dzīvokļa atslēgas, nekad nevar zināt, kas var notikt. Mēs mammu nebrīdinājām, ka atgriezīsimies. Laiks jau bija vēls.

Es tikko atvēru durvis ar savu atslēgu un iegāju dzīvoklī. No redzētā man sacēlās mati stāvus. Mana meita gulēja gaitenī uz gultiņas. Un no lielās istabas atskanēja skaļa televizora skaņa. Pat kurpes nenovilkusi, uzreiz ielidoju viesistabā. Tur es atradu savu mammu un Andreju guļam uz dīvāna un skatāmies kādu stulbu komēdiju.

Kad jautāju, kāpēc mans bērns guļ gaitenī, Andrejs sāka kliegt, ar kādām tiesībām es tādā brīdī ar savu atslēgu uzdrīkstos atvērt viņa dzīvokli. Es biju pārsteigta! Es biju tik dusmīga, ka tajā pašā mirklī biju gatava viņam uzklupt.

Tad pateicu, ka paņemu meitu un manas kājas šajā dzīvoklī vairs nebūs. Bet, tā kā oficiāli šīs ir manas mātes mājas un saskaņā ar likumu turpmāk daļu no tām iegūšu, tad pavisam drīz šo jautājumu risināsim tiesas ceļā.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Kamēr es, mans vīrs un meita braucām mājās, es visa trīcēju. Žanis mani mierināja, teica, ka esmu ļoti satraukta. Bet kādai vajadzēja būt manai reakcijai? Palūdzu mammai pa nakti būt kopā ar mazuli, jo viņai bail vienai gulēt. Viņa bieži pamostas. Un mana māte, aizstāvoties, sāka melot un teica, ka Anniņa tikai spēlējas koridorā, un tad viņa tur aizmiga. Kādas muļķības! Es vairs nevēlos sazināties ar šiem cilvēkiem.

Marinas sašutums ir saprotams. Mātes un viņas jaunā vīra bezatbildīgo uzvedību ir grūti kaut kā izskaidrot. Tā nedrīkt darīt ar maziem bērniem, it īpaši, ja jums jautā par kaut ko pavisam citu.

Man šķiet, ka vislabāk ir tikai ierobežot saziņu ar Andreju. No šī cilvēka nevajadzētu gaidīt nekādas globālas izmaiņas. Skaidrs, ka viņš parazitē uz laulībām ar Marinas māti. Bet vai sieviete to kādreiz sapratīs?

Leave a Comment