Mēs bez brīdinājuma ieradāmies pie mammas un ar savu atslēgu atvērām durvis, palikām ar muti vaļā no redzētā

“Mātes bezatbildīgā uzvedība pielika punktu mūsu saziņai ,” ir sašutusi Marina. Sieviete vairs nevēlas sazināties ar māti, jo atrodas jaunā vīra vadībā un nedomā par savas rīcības sekām. Pēdējais piliens bija atgadījums ar Marinas mazo meitu. Ko darīja meitenes vecmāmiņa, lasiet tālāk rakstā.

Mani vecāki izšķīrās, kad es vēl biju pusaudze. Man nekas nebija jāpaskaidro, jo redzēju, ka mamma un tētis nav īsti piemēroti viens otram. Viņš bija mierīgs un līdzsvarots, un viņa bija ekscentriska histēriķe.

Dažreiz es pat strīdējos ar viņu. Bet tas vienmēr bija bezjēdzīgi, jo mana māte nekad neatzina savas sakāves. Pēc skolas beigšanas devos mācīties uz galvaspilsētu. Es vairs negribēju dzīvot kopā ar mammu. Līdz tam laikam mans tēvs bija pārcēlies strādāt uz ārzemēm. Mēs uzturam kontaktus, bet reti redzam viens otru.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada janvārim

Pāris gadus vēlāk mana māte apprecējās vēlreiz. Viņas jaunā izvēlētā man uzreiz nepatika. Viņš vienmēr bija ar visu neapmierināts un dzīvoja pēc principa, ka visi viņam visu ir parādā. Mūsu komunikācija ar viņu neizdevās jau no paša sākuma. Bet man nevajadzēja ar viņu sazināties.

Kad mana māte apprecējās, šis Andrejs pārcēlās dzīvot pie viņas. Dzīvoklis bija manas mammas, bet viņš tur jutās kā saimnieks. Izrādījās, ka viņš jau bija precējies, viņam pat ir bērns. Bet uzturlīdzekļus viņš nemaksā. Viņam nerūp viņa bijusī un dēls.

Kad apprecējos un paliku stāvoklī, izrādījās, ka Andrejs nevar ciest bērnus. Par mazuļa atvešanu pie vecmāmiņas nebija ne runas. Bet es nebiju sarūgtināts. Es negribēju, lai mans bērns būtu tādā atmosfērā.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment