Mīlestības horoskops nedēļai: 5. – 11.matram – notiks neparastas lietas

Dvīņi

Dvīņiem nākamā nedēļa var būt īsts tests. Dažreiz jums jācīnās par jūsu attiecību glābšanu, un šī iemesla dēļ jūsu antagonista Neptūna negatīvā ietekme būs. Konflikti var rasties no trivialitātes, un katrs partneris uzskata, ka patiesība ir viņa pusē, bet dažos gadījumos ir nepieciešams veikt koncesijas. Centies nekļūt par strīdu provokatoru, un neiznīcināt savu mīlestības savienību.

Lasīt arī: Ko uzdāvināt vīrietim pēc Zodiaka zīmes

Vēzis

Vairāk nekā jebkurš, Vēži mīl un novērtē tuviniekus, bet reizēm pārmērīgā atturība un kautrība tiek uztverta ar citiem, kā aukstums, kas varētu izraisīt šķiršanos. Šonedēļ Saturna negatīvā enerģija neļaus jums kaut ko darīt. Jums būs vēlme atdalīties no visiem un gūt privātumu, kas var izraisīt nepatīkamas aizdomas no partnera puses. Pat ja jūs vēlaties vientulību, veltiet savam mīļotajam cilvēkam vismaz pāris stundas. Pat uzaicinājums uz īsu ceļojumu kopā būs patīkama uzmanības zīme.

Lauva

Lauvas cieš no viņu augstprātības un egocentrisma. Jūsu antagonistiskās planētas, Saturns un Neptūns, burtiski liks jums izpaust savas negatīvās īpašības. Jūsu augstprātība var sasniegt maksimumu, kas var ievērojami savainot jūsu partneri. Palīdzību no planētas patroniem nav ko gaidīt, tāpēc viss ir tikai tavās rokās. Ja jūtaties dusmīgi, vislabāk ir būt vienatnē ar sevi un atlikt plānoto randiņu. Dažreiz mīļotājiem ir nepieciešams tikai atpūsties vienam no otra, lai jūtas kļūtu stiprākas.

Jaunava

Šajā periodā Jaunava labāk atpūsties no attiecībām un darīs savu lietu. Nedēļas sākumā Venera visos iespējamos veidos atturēs izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē, tādēļ jaunas mīlestības meklējumi, visticamāk, jums neizdosies. Planētas negatīvā ietekme skars ģimenes pārus. Dažreiz jums būs sajūta, ka jūs esat iemērkts ikdienas dzīvē un esat pilnīgi aizmirsis par saviem vaļaspriekiem. Pavadiet laiku ar sevi, bet noteikti izskaidrojiet savam mīļotājam jūsu vientulības iemeslu. Neatkarīgi no tā, cik daudz tu mīli savus mīļotos, nekad neaizmirsti par sevi un savām interesēm.

Lasīt arī: Ko dāvināt 8.martā pēc Zodiaka zīmes

Svari

Pirmdien Svaru dzīvē var notikt milzīgas pārmaiņas, un pirmām kārtām tās ietekmēs personīgo dzīvi. Veneras ietekmē jūs pat varat satikt savu mīlestību, un tas var notikt jebkurā laikā. Ja esat saņēmis uzaicinājumu uz randiņu, nebaidieties un nemeklējiet attaisnojumus tā atlikšanai. Izmantojiet visas iespējas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, pretējā gadījumā liktenis vairs nesniegs jums svarīgas zīmes.

Skorpions

Šonedēļ Skorpionus gaida reāla kauja mīlas sfērā. Neērtības cēlonis būs ne tikai jūsu Venēra antagonista stiprinātais stāvoklis, bet arī jūsu personības negatīvie aspekti. Neatbilstība neļauj jums atrast patiesu mīlestību. Kad jūs satiekat savu dvēseles draugu, jūsu attiecības jums šķiet skaistas, bet drīz jūs sākat meklēt mīļotā cilvēka trūkumus, kas bieži noved pie agrīnas šķiršanās. Centieties saprast mīļotā vājumu – tāpēc, ka cilvēki bez trūkumiem, vienkārši neeksistē.

Strēlnieks

No 5. līdz 11. martam Strēlniekiem būs grūti. Dažreiz jūs pieredzēsiet neparastu pieaugumu, bet būs kritums. Neptūns ir jūsu galvenais palīgs. Viņa ietekme dos jums spēku un pārliecību, un sarežģītās situācijās ļaus jums būt saprātīgam. Ja jums ir pretrunas ar mīļoto, pārņemiet situāciju savās rokās un veiciet pirmo soli samierināšanas ceļā. Dažreiz jums vienkārši ir jāpārvar jūsu lepnums, lai panāktu harmoniju un saglabātu jūsu attiecības.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Mežāzis

Visas nedēļas garumā Mežāzis izbaudīs harmonisku dzīvi. Jūs domājat, ka esat atradis visu, kas nepieciešams laimei. Tomēr šonedēļ jūs sapratīsiet, kas jums ir, kur censties. Jūsu patrons Saturns liks jums domāt par nākotni. Varbūt jums būs vēlme pacelt savas attiecības ar savu mīļoto līdz jaunam līmenim. Ja esat pārliecināts, ka esat jau atradis savu, nebaidieties padarīt to par pilnvērtīgu savas dzīves daļu. Tomēr neaizmirstiet, ka pārmaiņas dos jums prieku, ja to rezultāts ir vērts jūsu pūļu.

Ūdensvīrs

No 5. līdz 11. martam Ūdensvīram vajadzētu pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams, baudot sava mīļotā kompānijā. Fiziskā tuvība, runāt par dvēseles un kopīgiem nākotnes plāniem, kas palīdzēs jums ne tikai ignorēt problēmas, bet arī saprast, cik daudz jūs mīlat savu partneri. Šīs nedēļas galvenie palīgi ir Saturns un Neptūns. Divu spēcīgu planētu ietekme palīdzēs jums atbrīvoties no raksturīgās saaukstēšanās un pamodināt jums visnoturīgākās jūtas.

Zivis

Zivīm beidzot būs jāatbild uz jautājumu, kas ir svarīgāk – attiecības vai vientulība. Lai dzīvē parādītos prieks, jums tikai dažreiz ir jābūt vienatnē ar sevi. Jūsu patrons Venēra palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli. Nedēļas sākumā viņas ietekme būs tik spēcīga, ka atbildes uz visiem jūsu jautājumiem radīsies pašas. Jūsu vienīgais antagonists ir Merkūrijs, kurš tagad ir uz pusi vājāks, kas nozīmē, ka pat viņš nepatraucēs, jums apkopot, jūsu domas un pieņemt svarīgus lēmumu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment