Mīlestības zvaigžņu prognoze no 14. līdz 20. novembrim – esiet piesardzīgi!

Kā liecina mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 14. līdz 20. novembrim ne visiem veiksies mīlestībā. Lai uzzinātu, kādi notikumi jūs sagaida tuvākajā laikā mīlas valstībā, meklējiet palīdzību mūsu iknedēļas mīlas zvaigžņu prognozē.

Novembris kopumā ir labi piemērots pozitīvu pārmaiņu piesaistīšanai mīlestības sfērā. Mēneša otrās puses sākums daudziem būs izšķirošs. Dažiem notikumiem būs negatīvas sekas Venēras vājuma dēļ, jo 16. datumā tā pāries Strēlniekā. No otras puses, neiztiks arī bez pozitīviem mirkļiem, jo ​​pēc tam uz to pašu zīmi pāries arī komunikācijas planēta Merkurs. Centieties izvairīties no saziņas ar  cilvēkiem ar ļaunu sirdi un esiet modrs.

Auns

No 14. līdz 20. novembrim vientuļajiem Aunam būs biežāk kopā ar draugiem jāapmeklē sabiedriskās vietas. Pašapziņa palīdzēs viņiem piesaistīt mīlestību. Zvaigznes sola iepazīšanos ar pretējo dzimumu nedēļas pirmajās divās dienās. Tas var sākt jaunas attiecības. Iemīlējies Auns spēs noteikt galveno attiecību problēmu un atrast veidu, kā to atrisināt.

Vērsis

Zvaigžņu pētnieki iesaka pēc iespējas ātrāk izskaust konfliktu un nesaskaņu cēloni attiecībās, pretējā gadījumā ļoti drīz mīlestības savienība sabruks. Eksperti arī iesaka izvairīties no saskares ar toksiskiem cilvēkiem. Vērsim jāiemācās atpazīt enerģijas vampīrus, lai neiekļūtu viņu redzeslokā. Nākamajās septiņās dienās ģimenes Vēršiem labāk pievērsties mīļajiem.

Dvīņi

Ģimenes Dvīņiem mājā valdīs miers, mīlestība un sapratne. Lai stiprinātu ģimenes labklājību, nedēļas beigās vari uzaicināt ciemos sava dvēseles radinieka radiniekus. Mīlestības meklējumos esošie Dvīņi spēs iepazīties ar pievilcīgu cilvēku. Pareizas uzturs palīdzēs stiprināt viņu pievilcību. Tagad galvenais ir nesasteigt lietas.

Vēži

Vēžiem vēlams nedaudz paplašināt savu personīgo telpu. Tas var nepatikt mīļotajam, taču ir svarīgi viņam skaidri un mierīgi paskaidrot, ka dažreiz jums ir jāatpūšas un jāpaliek vienatnē ar sevi. Šīs zīmes vientuļie cilvēki var iemīlēties ātri un uz ilgu laiku. Tāda ir šo cilvēku būtība, un planētu ietekmē tā atvērsies maksimāli.

Lauva

Lauvām, kurām ir attiecības un kurām ir problēmas sazināties ar partneri, vajadzētu runāt atklāti. Pirms vedat uz šādu sarunu savu dvēseles biedru, jums jāpievērš uzmanība viņa noskaņojumam, pretējā gadījumā mēģinājums mierīgi atrisināt problēmas novedīs pie šķiršanās. Ja meklē mīlestību laika posmā no 14. līdz 20. novembrim, tad pievērs uzmanību cilvēku spējai būt uzticīgiem.

Jaunava

Vientuļām Jaunavām ir svarīgi izveidot jaunas paziņas, un tas nav jādara klātienē – šim nolūkam varat izmantot sociālos tīklus. Pastāv iespēja, ka tādā veidā šī zvaigznāja pārstāvji spēs atrast savu mīlestību. Reālā saziņā jums vajadzētu uzmanīties no emocionāliem vampīriem.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Svari

Šonedēļ Svari var būt pārāk iegrimuši darbos un mājas darbos, kuru dēļ viņiem neatliks laika personīgajai dzīvei. Lai izvairītos no strīdiem ar mīļoto, jums ir pareizi jāplāno savs laiks un periodiski jāparāda viņam uzmanības zīmes. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem ir jāiepazīst vienam otru un vairāk jāsazinās. Ir svarīgi arī uzmanīties no ļauniem cilvēkiem.

Skorpions

Smaids, optimisms un laipnība palīdzēs Skorpioniem pretoties nelaimēm mīlestībā. Vājinātā Venēras ietekme no 16. datuma var nelabvēlīgi ietekmēt šo cilvēku personīgo sfēru. Planēta mēģinās radīt partnerim neuzticību, taču Merkurs to daļēji izlabos jau nākamajā dienā. Vientuļiem Skorpioniem ir jāsamierinās ar savu vientulību un jāizbauda brīvība.

Strēlnieks

Strēlniekiem, iespējams, nevajadzētu pārāk daudz laika pavadīt vienatnē, jo šis ir piemērots laiks mīlestības atrašanai. Precētiem vai attiecībās esošiem šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu pavadīt nedaudz vairāk laika ar partneri, lai stiprinātu attiecības un atjaunotu jūtas.

Mežāzis

Vientuļajiem Mežāžiem zvaigžņu pētnieki iesaka apmeklēt saviesīgus pasākumus un veidot jaunas paziņas. Varbūt šonedēļ kādam izdosies iekarot jūsu sirdis. Ikvienam, kurš jau ir attiecībās, ir svarīgi piesargāties no frāzēm, kas iznīcina mīlestību. Vārdi var ļoti sāpināt, tāpēc labāk pateikt savam dvēseles radiniekam kaut ko patīkamu vai neteikt vispār neko.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir svarīgi celt pašcieņu un rūpēties par savu skaistumu un pievilcību. Izceliet savus plusus. Lai to izdarītu, pievienojiet savam tēlam vairāk spilgtas krāsas, kā arī izmantojiet tautas skaistuma receptes. Iespējams, nedēļas sākumā vēlēsies iegūt lielāku uzmanību no pretējā dzimuma. Vientuļie šī zvaigznāja pārstāvji, pateicoties dabiskajam šarmam, varēs viegli iegūt to, ko vēlas.

Zivis

Tie, kas ir attiecībās, nekādā gadījumā nedrīkst taisīt skandālus, lai cik labs iemesls būtu. Tas ir īpaši svarīgi Zivīm, kuras ir attiecībās ar cilvēkiem, kas nepiedod apvainojumus. Vientuļajām Zivīm būs iespēja uzsākt nopietnas attiecības. Tie, kuri vēl ir dvēseles radinieka meklējumos, varēs satikt cilvēku, kurš izrādīsies labs kandidāts.

Novēlam jums veiksmi mīlas jomā. Sākot ar 16. novembri, esiet piesardzīgi, jo Venēra var saasināt mūsu sliktākos ieradumus. Centieties parādīt cilvēkiem tikai savas labākās īpašības, lai nenostādītu viņus pret jums.

COMMENTS

Leave a Comment