Ne tikai milti un rīvmaize: pārsteidzoši produkti, kurus droši izmantot kotlešu panēšanai

Vairumā gadījumu kotlešu panēšanai mēs esam pieraduši izmantot trīs populārākos produktus: rīvmaizi, mannas putraimus un miltus.

Tie, protams, ir ļoti labi, taču dažreiz gribas atteikties no klasiskajām iespējām.

Tikai ar vienu izmaiņu jūs varat padarīt kotletes daudz interesantākas un garšīgākas.

Ar ko var aizstāt rīvmaizi

Linsēklas vai sezama sēklas

Ja vēlaties kotletes padarīt interesantākas un ļoti neparastas, tad pamēģiniet izmantot šīs divas neparastās iespējas.

Svarīgi atcerēties, ka šajā gadījumā kotletes ātri apcep pannā ar eļļu un pēc tam sūta cepeškrāsnī.

Dārzeņi

Par šo variantu daudzi cilvēki nezina, bet tas ir ļoti interesants. Var ņemt jebkurus piemērotus dārzeņus (piemēram, kabačus vai kartupeļus) un sasmalcināt tos ar rīvi.

Lasi vēl: 5 lietas jūsu ziemas garderobē, kas var radīt nepatikšanas un neveiksmes dzīvē

Tad dārzeņu masu nosūta cepeškrāsnī un žāvē. Pēc tam izžāvētos dārzeņus saberž pulverī vai arī izmanto tāpat, derēs abi varianti. Tad izžāvēto dārzeņu masā apviļā kotletes un sāk cepšanu.

Kukurūzu pārslas

Tās var būt brokastu pārslas bez piedevām. Pārvelciet ar rullīti vai sasmalciniet kafijas dzirnaviņās (ne ļoti smalki). Šāda veida panējuma pagatavošana daudzus patīkami pārsteigs.

Leave a Comment