Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: garstāvokļa pārmaiņas ne visām nāks par labu!

Sieviete Lauva

Šīs spēcīgās zīmes sievietes, visticamāk, saskarsies ar noteiktiem emocionāliem izaicinājumiem. Lauvas čakras var panīkt. Precīzāk, Merkura un Neptūna dēļ viņas jau var būt šādā stāvoklī. Dilstošais mēness nedos daiļā dzimuma Lauvām možuma un pozitīva lādiņu, taču palīdzēs nomierināt nervus. Mērenība un stabilitāte kļūs par galveno personīgā progresa dzinējspēku. Labas radošās domas palīdzēs viņām noturēties virsotnē. Iespējams, šīs Zīmes sievietēm nāksies sazināties ar agresīviem cilvēkiem. Jums jāiemācās ignorēt uzbrukumus.

Sieviete Jaunava

Jaunavām, neskatoties uz problēmām ar enerģiju, jāatceras, ka pievilkšanās likums tomēr darbosies gan negatīvu, gan pozitīvu domu gadījumā. Skaistajām šīs Zīmes pārstāvēm šonedēļ ieteicams pievērst uzmanību priekšnojautas. Intuīcija būs spēcīga grūtos dzīves brīžos, tāpēc iekšējā balss palīdzēs izvairīties no incidentiem un nepatikšanām gan biznesa vidē, gan saziņā ar mīļajiem. Pavadi veiksmīgu nedēļu Jaunavai palīdzēs prasme klausīties, lasīt starp rindām, izrādīt mērenu iniciatīvu, mierīgumu.

Sieviete Svari

Svarus sagaida grūta nedēļa, taču Visums viņām sūtīs  svarīgas zīmes, kas palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi . Svariem šonedēļ svarīgi saglabāt iekšējo mieru jebkurā situācijā. Zvaigžņu un planētu enerģija būs stabila, taču ārkārtīgi nepatīkama, kas var izraisīt agresiju un aizkaitināmību, kas traucē ikdienas aktivitātēm. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Zīmes sievietēm nodarboties ar mērenu vingrošanu, lai atbrīvotos no pārmērīgas agresijas, kā arī ievērojami samazinātu nervu sistēmas uzbudināmību.

Sieviete Skorpions

Daiļā dzimuma skorpionēm noteikti ir jāpamodina radošais princips, lai citi sajustu savu spēku, optimismu, vēlmi virzīties uz priekšu. Trīs rituāli, par kuriem mēs runājām iepriekš, palīdzēs Skorpioniem. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka noskaņoties aktīvai un dinamiskai nedēļai, kurā būs daudz vairāk darāmā, tāpēc būs jāmācās lokanība. Šīs Zīmes dāmām visvairāk noderēs atbildība, aktivitāte un spēja sadalīt slodzi. Nedēļa būs veiksmīga, ja viņas neuzķersies uz nelielām nepatikšanām un ar optimismu raugās nākotnē.

Sieviete Strēlnieks

Šīs “ugunīgās” sievietes var izjust nepamatotu kairinājumu. Šonedēļ šāds stāvoklis kļūs par normu, tāpēc no tā nevajadzētu baidīties. Neskatoties uz planētu negatīvismu, šis ir diezgan labs laiks, lai mēģinātu atbrīvoties no  bīstamiem ieradumiem, kas bloķē ceļu uz laimi . Daiļā dzimuma Strēlniecei netraucēs kaut nedaudz pašapziņas. Nedēļas beigās otrā vēsma, un šīs sievietes un meitenes varēs ātri paveikt svarīgus uzdevumus, izvirzīt sev jaunus mērķus un saņemt arī uzslavas. Brīvdienās zvaigžņu eksperti iesaka atpūsties un papildināt savu enerģijas rezervi.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Sieviete Mežāzis

Daiļā dzimuma Mežāžiem steidzami jāizmanto aizsardzības enerģijas paņēmieni, jo šonedēļ ap viņām var sākties uzkrāties vairāk toksisku cilvēku. Daudzi no viņām spēs atbaidīt veiksmi un panākumus no Mežāžiem. Šīs Zemes zīmes sievietēm un meitenēm laika posmā no 10. līdz 16., zvaigžņu eksperti iesaka pievērsties saviem galvenajiem talantiem: vērīgumam un mērķtiecībai. Zvaigžņu un planētu enerģija ir disharmoniska, tāpēc īstenot drosmīgas idejas būs diezgan grūti. Laba nedēļa būs mierīgam un mērīgam darbam.

Sieviete Ūdensvīrs

Lai gūtu panākumus darbā un komunikācijā ar vīriešiem, skaistajiem Ūdensvīriem jācenšas atklāt savus talantus ar īpašu prakšu palīdzību . Vīrieši īpašu uzmanību pievērsīs sievietes Ūdensvīra stiprajām pusēm. Laika posmā no 10. līdz 16. jūlijam šīm dāmām būs grūtāk iekarot vidi ar skaistumu vien, tāpēc nepieciešams demonstrēt citas savas spējas un stiprās puses, pateicoties kurām viņas spēs atstāt aiz sevis konkurentes. Piemēram, šādu pusi var uzskatīt par intelektu.

Sieviete Zivis

Šīs Ūdens zīmes sievietēm ir svarīgi atcerēties par izplatītām sieviešu attieksmēm, kas piesaista problēmas. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka no tiem atbrīvoties un pēc iespējas ātrāk. Jums ir jāstrādā pie sava domāšanas veida. Skaisto Zivju vide tam var ļoti traucēt. Šī nedēļa Zivīm būs aktīva un ar pozitīviem notikumiem piepildīta, taču toksisko cilvēku vidē ieraudzīt ko labu būs daudz grūtāk. Zvaigžņu eksperti iesaka nepalikt mājās, lai nepalaistu garām jaunas daudzsološas iespējas, kā arī interesantas iepazīšanās šīs grūtās nedēļas beigās.

Visbeidzot, zvaigžņu eksperti iesaka visām sievietēm, kurām būs grūtības ar motivāciju, bieži izmantot piecus noderīgus padomus, kā pārvarēt slinkumu. Šī ir bijusi grūta nedēļa, taču neļaujiet tam jūs atbaidīt. Tagad ir visas iespējas kļūt veiksmīgākiem – mīlestībā, biznesā.

COMMENTS

Leave a Comment