Nekavējoties izlasiet šo rakstu, ja pamanāt tādu pašu pārklājumu uz mēles!

Biežas galvassāpes

Biežas bez iemesla galvassāpes (spiediena pārspriegums, traumas un citi smadzeņu bojājumi) var liecināt par to, ka organisms nespēj tikt galā ar atkritumvielu izvadīšanu.

Nosēdušās asinis ir mazāk barojošas un biezākas, tāpēc tām ir grūti pārvietoties pa traukiem, izraisot galvassāpes. Problēma var būt arī pašos traukos, uz kuru sienām ir izveidojušās aterosklerozes nogulsnes.

Diskomforts zarnās

Aizcietējums, meteorisms, caureja ir droša pazīme par atkritumvielu uzkrāšanos zarnās. Aizsērējusi zarnas slikti izvada fekālijas un slikti absorbē barības vielas. Rezultātā pāri palikušais ēdiens faktiski sapūst, vēl vairāk saindējot organismu.

Pastiprināta svīšana, nepatīkama smaka

Āda ir lielākais ekskrēcijas orgāns. Kopā ar sviedriem no ķermeņa iziet amonjaks, urīnviela un citi atkritumi.

Kad organismā ir pārmērīgs toksīnu daudzums, tiek uzsākti procesi, kuriem vajadzētu veicināt to izvadīšanu (pastiprinās svīšana). Bet asā sviedru smaka tieši norāda uz sārņu veidošanos.

Slikta elpa

Ja zobi ir veseli, nav problēmu ar smaganām, bet ar sliktu elpu tik un tā neko nevari darīt, noteikti jāgriežas pie speciālista, lai pārbaudītu gremošanas sistēmu.

Aplikums uz mēles

Balta vai viegli dzeltena pārklājuma veidošanās uz mēles dienas laikā ir normāls process. Cits jautājums, vai plāksne ir blīva un grūti noņemama. Tas norāda uz problēmām ar gremošanas sistēmu vai infekcijas slimības klātbūtni.

Tauku nogulsnes vidukļa zonā

Liekais svars jau liecina par organisma sistēmu atteici. Cilvēkiem ar lēnu vielmaiņu atkritumu produkti tiek izvadīti sliktāk. Uzkrātie toksīni vēl vairāk palēnina vielmaiņu, kā rezultātā izveidojas apburtais loks…

Ādas problēmas

Dažādu apsārtumu, pīlingu un pūtīšu parādīšanās uz ādas ir visdrošākā pazīme, ka organismam ir skaidra problēma ar atkritumu izvadīšanu. Un velti tos ārstēt ar ārējiem līdzekļiem, jo ​​problēma slēpjas iekšā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Psihiskas problēmas

Nervozitāte, aizkaitināmība, apātija un miega traucējumi var būt ķermeņa pastāvīgās cīņas ar toksiskām vielām sekas. Hipokrāts arī atzīmēja, ka cilvēkiem, kuri cieš no aknu un žultspūšļa (vissvarīgāko ķermeņa attīrošo orgānu) darbības traucējumiem, ir savdabīga attieksme. Vai no šejienes nāk izteiciens “žults raksturs”?

Iepriekš minētie simptomi ir tikai daļa no signāliem, ko ķermenis mums sniedz. Tajā pašā laikā nevajadzētu uzreiz ķert gumijas klizmu un norīt caurejas līdzekļus partijās!

Ja jums ir aizdomas, ka jums ir problēmas ar atkritumu un toksīnu izvadīšanu, konsultējieties ar savu ārstu par aknu testu un turpmākās ārstēšanas nepieciešamību.

Būs lieliski, ja arī draugi uzzinās par sārņu pazīmēm organismā!