Nelabojamie zvaigžņu zīmju pārstāvji: kam nevajadzētu dot otro iespēju

Lauva

Lauvas ir pārāk augstprātīgas un lepnas. Viņi ir pieraduši sev neko neliegt un parasti dara to, kas viņiem patīk. Dažkārt viņu rīcība sāpina tuviniekus, un pat šajā gadījumā Lauvas diez vai nāks pie prāta. Šī Zvaigžņu zīme ņems vērā tikai tā jūtas, kuru viņš patiesi mīl. Ja Lauva neredz kopīgu nākotni ar savu pašreizējo partneri, tad viņš reti domās par saviem pārdzīvojumiem. Ir bezjēdzīgi dot šādiem cilvēkiem otru iespēju.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie cenšas visu uzturēt kārtībā, arī personīgajā dzīvē. Viņi reti pieļauj kļūdas, kas var nodarīt pāri saviem mīļajiem, un, ja tas notiks, tad mīlošā Jaunava darīs visu, lai labotos un atgūtu uzticību. Vienu reizi izdarījusi sliktu darbu, viņa to diez vai atkārtos nākotnē. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka no divpadsmit zvaigžņu pārstāvjiem Jaunava visvairāk ir pelnījusi otro iespēju.

Svari

Parasti Svari cenšas neizdarīt darbības, par kurām pēc tam būs jāziņo mīļotajam. Tomēr, ja tas notiks, viņi darīs visu, lai neatzītu savu vainu. Viņi var melot , novelt atbildību uz citiem un pat apgalvot, ka bija spiesti to darīt. Cilvēki, kuri pārāk labi pazīst Svarus, jau ir gatavi tam, ka mīļotais uzstās uz savu, tāpēc, kā likums, piever acis uz viņa kļūdām. Protams, jūs varat visu laiku dot Svariem otru iespēju, taču jūs pats drīz sapratīsit, ka tas ir bezjēdzīgi.

Skorpions

Visbiežāk Skorpioniem nākas slēpt savas nodevības. Pat atrodoties attiecībās, šī Zvaigžņu zīme nespēj pretoties pretējā dzimuma pārstāvjiem un atradīs jebkādu veidu, kā piesaistīt sev tīkamā cilvēka uzmanību. Ja krāpšanās notiek pārāk bieži, partneri paši sāk pamanīt izmaiņas Skorpiona summārā. Kāds to turpina izturēt, un kāds uz visiem laikiem pārtrauc attiecības. Šajā gadījumā jums ir jāpieņem savs lēmums. Vai spēsi dot otru iespēju nodevējam, vai tomēr labprātāk atrastu citu, uzticīgu dzīves partneri?

Strēlnieks

Dažreiz uztraukums un vēlme uzzināt jaunas sajūtas Strēlniekus mudina uz pārsteidzīgiem darbiem, par kuriem ir kauns mīļotā cilvēka priekšā. Protams, pieļāvuši kļūdu, viņi var neatzīties savā darbībā, bet vienmēr patiesi nožēlo grēkus un atzīst savu vainu. Kā izrādījās, tas notiek bieži. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī Zvaigžņu zīme ir pelnījusi otro iespēju, taču, ja laika gaitā viņš turpina izdarīt negatīvas darbības, labāk šķirties no šādas personas uz visiem laikiem .

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāži nav starp jūtīgākajām un mīļākajām Zvaigžņu zīmēm. Viņi cenšas nepieļaut kļūdas, kas var sāpināt mīļoto, un viņi nekad nepiedos partnera nodevību. Ja Mežāzis izdarīs ko nepiedodamu, viņš noteikti to atzīs un centīsies turpmāk tā nedarīt. Šī Zvaigžņu zīme noteikti ir pelnījusi otro iespēju, jo viņi darīs visu, lai pierādītu savu nožēlu.

Ūdensvīrs

Dažām Ūdensvīra darbībām ir ļoti grūti atrast izskaidrojumu. Daži no viņiem pat spēj nodarīt pāri mīļotajam. Savas spītības dēļ Ūdensvīri nekad atklāti nenožēlos savus darbus, pat ja tas viņu mocīs ilgu laiku. Neskatoties uz to, šis zvaigžņu apļa pārstāvis novērtē savus mīļotos un ir ļoti noraizējies, ja kāds no viņiem viņu pamet. Pēc zvaigžņu eksperti domām, šī zvaigžņu zīme ir pelnījusi otro iespēju.

Zivis

Šī Zvaigžņu zīme ir pārāk pieķērusies mīļajiem. Ja Zivis apvaino mīļoto cilvēku, tad tas viņus mocīs ļoti ilgi. Dažreiz, pieļāvis kļūdu, šis zvaigžņu pārstāvis pats nevar piedot sev izdarīto, pat ja viņa darbība ir diezgan pelnījusi piedošanu. Visbiežāk viņu partneri ir pārliecināti, ka Zivis vienkārši nevar izdarīt kaut ko nepiedodamu, un šajā sakarā viņi vienmēr cenšas dot viņiem otru iespēju. Lielāko daļu laika šis lēmums ir pareizs.

Pārmaiņas ir nepiedodama rīcība. Tomēr dažiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem ir atšķirīgs viedoklis. Viņi nesaskata neko sliktu aiziet “pa kreisi”, tāpēc attiecībām ar viņiem, kā likums, nav nākotnes. Lai noskaidrotu, ar ko jums vajadzētu būt sardzē,  palīdzēs nepareizāko zvaigžņu zīmju saraksts.

Leave a Comment