Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Dvīņi

Šīs dāmas ir ļoti sarežģītas, lai arī sākumā tas var šķist pilnīgi pretēji. Viņas izrāda interesi par visiem vīriešiem, bet tas nenozīmē, ka viņam visi patīk. Viņām patīk vīrieši, kas ir inteliģenti un harizmātiski, jo tās ir tādas pašas. Dvīņi ir ļoti dīvaini un nesaprotami, tāpēc vīriešus viņas piesaista sev, piemēram, ar magnētismu, vienmēr un visur. Vīrieši domā, ka meitenes un sievietes, kas dzimušas zem šī Zodiaka zīmes, ir īpašas. Protams, tas ir taisnība, bet nepietiek, lai tik spēcīgi aizrautos un iegremdētos, neskatoties atpakaļ. Dvīņi piesaista, vienlaikus ar savu vienkāršību un nepieejamību.

Lasi arī: Ko darīt, ja bērnam sāp vēders

Vēzis

Sievietes, kas dzimušas ar šo zīmi, ir ļoti vienkāršas. Tā ir viņu galvenā priekšrocība. Tās piesaista vīriešus ar savu diženumu, bet ne visiem patīk viņu bezgalīgās sarunas par bērniem, par ģimeni, par nākotni. Vēži pārāk “pieauguši”, tāpēc viņi patīk tiem, kuri vēlas apprecēties, cik drīz vien iespējams, vai arī tie, kuri ir vecāki par 40. Vīrieši, kuri ir jaunāki par viņu, vai vienādi ar to vecumu, viņi uzskata, ka zīdaiņa priori. Komunikācija aizspriedumu dēļ neattīstās. Protams, tas ir bez izņēmuma “epidēmija”, bet lielākā daļa Vēžu ir tieši tādi.

Lauva

Lauvenes ir spilgtas sievietes. Viņi līdzinās ar savu neapdomību Auniem, bet ne vienmēr ļauj sev būt tikpat atvērtām. Protams, izskats viņiem dod iespēju izrādīties ļoti pievilcīgām, bet saziņas laikā sievietes Lauvenes reti uzņemas iniciatīvu. Viņas mīl prāta spēles, karu par uzmanību. Ar Lauveni jūs vai nu kļūstat par jauku kaķēnu pats vai uzreiz sapratīsiet, ka tā nav jūsu izvēle. Ilgtermiņā Lauvenes ir vienkārši nepanesamas, bet pirmais iespaids, ko viņas rada, ir vienkārši satriecošs, pat ja nekas nav darīts, lai to izdarītu. Mīlestības saderību ar Lauveni ir ļoti grūti aprēķināt.

Jaunava

Apprecināt ar sevi vīrieti, Jaunava var burtiski ar pirkstu klikšķi. Neviens nezina, kāpēc Jaunava ir tik pievilcīga. Pat Jaunava to nezina. Šīm dāmām nevajag dot daudz brīvības, citādi jūs saputrosieties attiecībās tā, ka pēc tam būs ļoti grūti izkļūt. Līdz šim astrologi praktiski nekad nav pamanījuši gandrīz nesalīdzināmo Jaunavu pievilcību. Varbūt iemesls ir viņu īpašā pašnodrošinātība un personības izturība. Sievietes, kas dzimušas ar šo zīmi, dala pirmo vietu ar vispievilcīgāko Aunu.

Lasi arī: Reserved kolekcija vasaras brīvdienām ir klāt!

Svari

Svari ir skaisti, patīkami, taču ar to nepietiek, lai viņas varētu uzskatīt par patiesi pievilcīgu. Fakts ir tāds, ka vīriešiem ir svarīgi sajust emocionālu saikni ar meiteni vai sievieti, bet Svari ir pārāk sievišķīga, lai sarunā ar viņām būtu daudz dažādu tēmu. Tas ir viņu galvenais un vienīgais vājums, kas neļauj viņām iekļūt pat starp piecām vispievilcīgākajām sieviešu zīmēm. To var novērst, taču tas var aizņemt ilgu laiku. Pavadiet vairāk laika vīriešu kompānijā, lai uzzinātu saziņas pamatus uz vienlīdzīgiem pamatiem. Līdz laulībām lietas ar Svariem nonāk vai nu ļoti ātri, vai arī vispār nenonāk.

Skorpions

Skorpions piesaistes līmenis vienmēr ir atšķirīgs dažādos attiecību posmos. Ar viņiem visvieglāk ir “izveidoto” attiecību sākumā un jau rutīnas stadijā. Sākumā viss ir kārtībā, bet pēc tam, kad vīrietis tuvojas šādai meitenei, viņa sāk pārbaudīt viņu uz izturību un ar ļoti ekstravagantām metodēm. Skorpioni ir patiesi mīļi teroristi, kuri var atļauties darīt visu, ko viņu sirdis vēlas. Tādējādi viņi pārbauda izvēlēto uz “derīgumu”. Daudzi to pat nesaprot, bet spiediens ir milzīgs. Tāpēc Skorpionus ir grūti uztvert kā patiešām pievilcīgas sievietes. Viņas arī ir atriebīgas.

Strēlnieks

Strēlnieks sievietes – tās joprojām ir intrigantes. Viņi var nozvejot ikvienu savā tīklā. Viņām tiek pievērsta uzmanība, kā arī humora izjūtai, dinamiskums un vīriešu vaļasprieki. Trīs galvenajās labākajās kārdinātājās, viņas iederas pilnīgi precīzi, jo jums nekad nav garlaicīgi ar viņām – ne attiecību sākumā, ne beigās. Strēlnieka sieviete ir ļoti atvērta un ļoti patīkama komunikācijas ziņā. Parasti viņām ir fenomenāli panākumi starp vīriešiem.

Lasīt arī: Bērnu dzimšanas dienas idejas

Mežāzis

Mežāzim ir pievilcīgs izskats un ir par ko runāt ar viņām, bet vīriešiem, tās nav populāras, jo ar pārstāvēm no šīs zīmes ir ļoti grūti veikt pārāk strauji attīstās attiecības. Mežāzis ilgu laiku pierod pie cilvēka un lēnām atveras viņam, tāpēc vīrieši tās pievilcīgas redz tikai pašā attiecību sākumā. Mežāžu sieviešu neticība un viņu slepenība neļauj viņas nosaukt par vienu no aizraujošākajām. Jā, ir sava veida šarms, bet tas neattīstās par kaut ko vairāk, kā mēs vēlētos. Kopumā ir vainīgi konkrēti dzīves principi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir starp trim visinteresantākajām sievietēm. Šīs dāmas ir viegli pacilātas, tās ir gudras un dedzīgas, tām ir lieliska humora izjūta. Viņām ir viss, lai uz vīriešiem radītu lielisku iespaidu. Viņu vienīgais negatīvais ir vējainība. Viņas mīl būt draugos ar vīriešiem, tāpēc ir viegli sajaukt viņu simpātiju ar draudzību. Ja jūs domājat, ka Ūdensvīra dāmas to dara mērķtiecīgi, tad jūs kļūdāties. Viņām vienkārši nav atšķirīga mīlestības un draudzības apmaiņas mehānisma. Diemžēl vai par laimi, bet tas tā ir, un tas vairumā gadījumu ir nemainīgs.

Zivis

Zivis ir zīme, kas ir diezgan juteklīgas. Sievietes pilnībā neizprot viņu skaistumu un pievilcību, kas viņām liedz pilnībā izmantot to. Lielākā daļa šīs Zodiaka zīmes pārstāvju nezina, cik pievilcīgas tās liekas vīriešiem. Un piesaistes iemesli ir daudz. Starp tiem – īpaša uztvere, radošums, harizma. Ar Zivīm reti ir garlaicīgi, bet ir ļoti grūti izkļūt no komforta zonas. Tādēļ vīrieši var ātri zaudēt interesi par viņām.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment