Pastāstiet man, kā atņemt vīrieti un ātri piespiest uz šķiršanos, nav spēka gaidīt

Mīļākās loma mani sāka nogurdināt. Pirmkārt, es gribēju zināmu noteiktību. Man nepatika būt otrajai Viktora dzīvē. Otrkārt, man bija žēl viņa sievas Annas. Tik daudzus gadus viņa dzīvo un nezina patiesību. Nelaimīgā sieviete to nav pelnījusi.

Pirms sešiem mēnešiem es sāku runāt ar Viktoru par mūsu nākotni. Tieši pateicu, ka es gribu, lai viņš šķiras, ja mūsu attiecības viņam nav tukša frāze. Es negribēju, lai ar mani manipulē. Es pret viņu biju pēc iespējas godīgāka. Bet tas nedeva nekādu rezultātu.

Viktors sacīja, ka nevar pamest sievu, jo nevēlas viņai sagādāt tādas sāpes. Viņš viņu pazīst kopš skolas laikiem. Viņam viņa personificē ideālas sievietes nevainojamo tēlu. Tā ir vairāk nekā tikai mīlestība vai aizraušanās.

Es biju tik sarūgtināta, ka biju gatava izplūst asarās tieši Viktora priekšā. Bet es aizturēju asaras. Nākamajā dienā es stingri nolēmu darīt visu, lai sasniegtu savu mērķi. Bet kā aizvest vīrieti no ģimenes? Esmu pilnīgi nekonfrontējoša persona. Es negribu to visu risināt paceltā balsī, likt ultimātus.

Mana labākā draudzene saka, ka jāpasaka Viktoram, ka esmu stāvoklī. Tad viņš ātri pametīs sievu, jo viņš jau sen ir sapņojis kļūt par tēvu. Tad, kad viss nokārtosies, var uztaisīt drāmu un izlikties, ka grūtniecība beigusies.

Izklausās pēc plāna, bet ļoti neuzticami. Sliktākais ir tas, ka man nav nekas pretī dzemdēt Viktoram bērnu. Man ir 25 gadi, un es bieži esmu domājusi par mātes stāvokli. Viktors būtu brīnišķīgs tētis. ES nezinu ko darīt! Man šķiet, ka esmu sākusi spēlēt spēli, kurā uzvarētāju nebūs. Jautājums ir tikai par to, cik nopietnas būs sekas. Kāpēc viņš nevar atstāt savu sievu?

Lasi arī: Vecmāmiņa man iemācīja, kas jādara katrai sievietei, es visu daru pēc saraksta

Jebkurai sievietei, kura apzināti kļuvusi par mīļāko, jāsaprot, ka vīrietim nav pienākuma viņas dēļ pamest sievu. Šādas attiecības vienmēr ir riskantas. Un tā ir jūsu morālā izvēle, kad esat romantiski saistīts ar precētu cilvēku. Prasīt no viņa kaut ko ir vienkārši stulbi. Šādām attiecībām bieži vien vienkārši nav nākotnes. Piekrītat?

Pastāsti, ko tu domā par krāpšanos un kādu padomu vari sniegt stāsta galvenajai varonei?

COMMENTS

Leave a Comment