Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Lauva

Šonedēļ no 2. līdz 8. oktobrim planētas palīdzēs Lauvām gandrīz visos jautājumos. Šiem cilvēkiem vajadzētu būt mīkstākiem, mazāk cīnīties un būt pārāk ambicioziem. Iekšējais miers un līdzsvars palīdzēs sasniegt savus mērķus. Lauvām var būt arī iespēja gūt papildu ienākumus. Šis ir lielisks laiks mīlestības meklējumiem, jaunu cilvēku satikšanai un flirtam.

Jaunava

Oktobra pirmā nedēļa Jaunavām būs pastiprinātas aktivitātes laiks. Viņiem būs jaunas iespējas ceļojot: būs daudz interesantu un svarīgu lietu, ko darīt ārpus mājas. Viņi, visticamāk, spēs likt pamatus kaut kam svarīgam. Pāvels Globa iesaka vispirms atrisināt pirmās nozīmes jautājumus, tostarp tos, kas saistīti ar mīļajiem un ģimeni. Jaunavas var būtiski nostiprināt savu statusu un reputāciju.

Svari

Nedēļa no 20. līdz 8. oktobrim būs labvēlīga mācībām un ģimenes biznesa veidošanai. Būs iespēja uzsākt jaunu darbu. Mājās jums jāpievērš uzmanība saviem bērniem un otrajai pusei. Viņiem vairāk nekā jebkad ir vajadzīga aprūpe, atbalsts, palīdzība un uzmanība. Mēneša beigās finanšu sektorā labāk ievērot piesardzību: iespējamas dažas grūtības. Vēlams neaizmirst arī par atpūtu.

Skorpions

Skorpionus sagaida nemierīgs periods. Viņi var veikt mājas darbus, remontēt un pārvietoties. Viņus sagaida kāds satraukums, līdzdalība radinieku lietās. Nedēļas beigās Pāvels Globa iesaka būt uzmanīgiem uz ceļa. Iespējamas neparedzētas grūtības. Ir pienācis laiks patīkamām pārmaiņām personīgajā dzīvē. Skorpioni spēs nodibināt attiecības ar jauniem cilvēkiem.

Strēlnieks

Nedēļa no 2. līdz 8. oktobrim Strēlniekiem solās būt ļoti interesanta. Darba būs vairāk, un tas ne vienmēr būs viegli, taču šiem cilvēkiem būs iespēja atrisināt daudzas svarīgas lietas un satikt patīkamu cilvēku. Strēlnieki būs vairāk cienīti un mīlēti, tāpēc, ja rodas grūtības, nevajag baidīties lūgt palīdzību. Iespējami ievērojami panākumi gan personīgajā dzīvē, gan biznesa vidē.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 29.09.-08.10.2023: gatavojamies ķiploku stādīšanai!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vēžus sagaida izmaiņas, Zivis – vilšanās!

Mežāzis

Mežāžiem priekšā ir daudz darba, taču tas viņus nebiedēs. Būs arī vairāk jāstrādā pie mājsaimniecības: var rasties problēmas mājās. Var būt izredzes uz labiem ienākumiem jaunā darbā. Oktobra sākumā var rasties grūtības komunikācijā ar kolektīvu, kurā darbojas Mežāži. Ir svarīgi iemācīties iet uz kompromisiem un palīdzēt kolēģiem. Tas atvieglos jūsu sadarbību un novedīs pie panākumiem. Veiksmi sportā un radošumā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šonedēļ atklāsies kaut kā svarīga un jauna periods. Viņiem būs daudz darāmu lietu, kuras vienkārši nevar atlikt. Šis periods nesīs veiksmi un jaunas izredzes, taču ievērojot morāles un likuma noteikumus. Nebaidieties no kolektīva darba, jo komandā Ūdensvīram būs lielāka iespēja gūt panākumus. Ir vērts pievērst uzmanību attiecībām ģimenē. Mīļotajiem vajadzīga palīdzība.

Zivis

Zivīm ļoti veiksies mīlestībā – vari satikt savu dvēseles radinieku. Pavērsies jaunas izredzes gūt peļņu. Sarežģīts periods sākumā atturēs, taču pūles un savlaicīga rīcība palīdzēs sasniegt to, ko vēlies. Pāvels Globa neiesaka uzņemties neiespējamus uzdevumus un iet uz viltus mērķiem. Zivīm jāpielāgojas mainīgajiem apstākļiem, lai pārvarētu visas likstas.

Šonedēļ daudzi no mums varēs atgūt nozagto veiksmi. Lai to izdarītu, jums vajadzētu izmantot sešus padomus, kas aprakstīti atsevišķā rakstā. Vēlam veiksmi un pēc iespējas ātrāku mērķu un sapņu realizāciju.

Leave a Comment