Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: izmantojiet savu laimes recepti un jums veiksies

Lauva

Lauvām var noderēt spēja paskatīties uz situāciju no malas un mierīgi izdarīt secinājumus par notiekošo. Šāda pieeja var palīdzēt šīs Zīmes pārstāvjiem uzturēt attiecības ar mīļiem cilvēkiem negatīvā Merkura laikā, kā arī atvadīties no tiem, kuri viņus nenovērtē un neciena. Šonedēļ tev jācenšas pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no  ieradumiem, kas bloķē ceļu uz laimi. Tas jādara pirms nedēļas nogales sākuma – kamēr Neptūns virzās pareizajā virzienā. Kopumā nedēļa var būt saspringta, taču Lauvām tas nav svešs. Viņi var tikt galā ar visu.

Jaunava

Jaunavām šonedēļ nevajadzētu sūdzēties par neveiksmēm un možuma trūkumu. Labāk samierināties ar visām grūtībām un neapvainoties uz augstākiem spēkiem un planētām. Patronplanētu atbalsts būs jūtams, taču daudz vājāks nekā parasti. Jaunavām būs jāpaļaujas galvenokārt uz sevi, turklāt visas nedēļas garumā. Ir svarīgi uzturēt stabilu psiholoģisko un fizisko stāvokli. Lai to izdarītu, labāk pārtraukt pārmērīgu darbu, kā arī izmantot četras negatīvās ietekmes noņemšanas metodes, jo šonedēļ būs daudz negatīvas enerģijas.

Svari

Valdošo planētu enerģija palīdzēs Svariem sasniegt visus savus mērķus, taču tikai tik ilgi, kamēr šīs zīmes cilvēki nebaidīsies no saprātīga riska un pieliks pietiekami daudz pūļu, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Tuvi cilvēki palīdzēs Svariem atrast pareizo stāvokli un to saglabāt. Saziņa ar mīļajiem uzlabos čakru stāvokli, paaugstinās enerģiju un tonusu. Svariem jābūt gataviem arī krasām plānu izmaiņām un konfliktsituāciju saasināšanās ar apkārtējiem. Planētu negatīvā ietekme var būt negaidīta un neparedzama.

Skorpions

Visas šīs nedēļas garumā Pāvels Globa iesaka Skorpioniem izvairīties no jūtīgām sarunu tēmām ar tuviniekiem un draugiem: pat viens nevērīgi izmests vārds spēs pilnībā sagraut stipru draudzību un pat satricināt jūtu pamatus ar dvēseles radinieku. Spēja uzticēties mīļotajam un uzklausīt viņa viedokli kopā ar savējo palīdzēs izvairīties no negatīvām sekām Skorpioniem. Jebkurā sarežģītā situācijā darbā un biznesā Skorpioni var droši izmantot tūlītējas sazvērestības veiksmei un veiksmei.

Strēlnieks

Strēlnieks Merkura dēļ Vēzī var zaudēt pašu svarīgāko – motivāciju. Daļēji vai pat pilnībā atgriezt to viņiem palīdzēs īpaši motivējoši citāti, par kuriem mēs runājām iepriekš. Šīs septiņas dienas var šķist diezgan grūts laiks. Merkurs atņems veiksmi un izjauks plānus, tāpat kā Neptūns nedēļas nogalē. Speciālisti iesaka Strēlniekiem izvairīties no ilgstošas ​​atrašanās lielu cilvēku pūļu tuvumā un, ja iespējams, kontrolēt katru savu vārdu un darbību saskarsmē ar sev dārgiem cilvēkiem.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Mežāzis

Konflikti ar mīļoto un tuviniekiem šonedēļ var saasināties un pievērst visu Mežāžu uzmanību. Lai novērstu situācijas saasināšanos un izvairītos no neatgriezeniskām sekām, jums ir jādalās jūtās un emocionālajā stāvoklī. Atklāta saruna un rūpes vienam par otru palīdzēs saglabāt un stiprināt mīlestību un draudzību. Šonedēļ noderēs arī mājas enerģētiskā attīrīšana, lai izdzītu visu uzkrāto negatīvismu, kas var pabarot un pastiprināt Merkura negatīvo ietekmi. Mežāži var zaudēt stabilitāti jau otrdien.

Ūdensvīrs

Šonedēļ ir svarīgi iemācīties piedot cilvēkiem un  atlaist pagātni. Pretējā gadījumā Ūdensvīra iekšējais stāvoklis nopietni pasliktināsies, un tas jau negatīvi ietekmēs visas dzīves jomas. Emocionāliem un jūtīgiem šīs zīmes cilvēkiem (un tādi ir) nākamajās septiņās dienās jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem pret savu veselību un psiholoģisko stāvokli. Planētu novietojums būs nelabvēlīgs jauniem sākumiem un paziņām, labāk visu nedēļu no 26. jūnija līdz 2. jūlijam veltīt rutīnas darbiem, saziņai ar seniem draugiem un ģimeni. Jums ir smagi jāstrādā, lai lietas paveiktu.

Zivis

Zivīm šī nedēļa solās būt ļoti grūts, bet produktīvs laiks. Planētu izvietojums būs slikts, bet izprovocētās grūtības ilgtermiņā var būt izdevīgas. Viņi veicinās jaunus sasniegumus un virzīs Zivis uz veiksmes un labklājības ceļu nākotnē. Rituāli mīlestībai, veiksmei un naudai, palīdzēs palielināt veiksmes iespējas. Iespējams, ka Zivis spēs veiksmīgi atrisināt ieilgušas problēmas un konfliktus, pilnībā mainot situāciju sev par labu. Globa iesaka izmantot savu šarmu un harizmu.

Ja pēkšņi jūsu dzīvē rodas grūtības, neuztraucieties par to. Drīz mēs visi varēsim atgriezties savās sliedēs. Tikmēr atpūtieties un pieņemiet lēmumus pēc iespējas rūpīgāk. Novēlam veiksmi un stabilitāti visās jomās.

Leave a Comment