Pēc šīm trim frāzēm ir vērts “samazināt” saziņu ar vīrieti: viņš nav iemīlējies

“Man patīk dzīvot kopā ar mammu”

Praksē bieži esmu sastapies ar pāriem, kuru problēma bija attiecības ar vīramāti. Sarežģītākā situācija, kas gandrīz vienmēr beidzas ar šķiršanos, ir tad, kad vīrietis ir atkarīgs no mātes.

Viņš ir gatavs pēc viņas pirmā lūguma “ienest čības zobos”. Viņš spēj atstāt tevi vienu ceļa vidū, ja tavai mātei sāp galva. Viņš piezvanīs savai mātei piecas reizes, pat ja atrodaties restorānā vai teātrī. Jūs iepazīstinās ar autoritāru mammu un izpētīs līdz pat kauliņiem, lai pārliecinātos, ka nevarat atņemt viņas dēlu.

Otra galējība ir akla mātes mīlestība. Kad dēlu ieskauj tāds mīlestības, pielūgsmes un mierinājuma mākonis, ka viņš negrib neko mainīt, un meitene ir vajadzīga tikai fizioloģisko vajadzību apmierināšanai.

“Es neesmu gatavs būt par tēvu, es pats vēl esmu bērns”

Šī pozīcija arvien biežāk sastopama vīriešu vidū. Tajā pašā laikā daži no viņiem lepojas ar savu infantilismu, uzskatot to gandrīz par tikumu. Piemēram, es esmu tāds un viss, man ir vajadzīgas rūpes un uzmanība.

Lasi arī: Patvaļīga gaismas ieslēgšanās un izslēgšanās: garīga nozīme

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Šādi vīrieši sagaida, ka topošais laulātais uzņemsies vadošo lomu. Viņa kļūs par māti, auklīti un izpilddirektori. Patstāvīgi risinās finanšu un sadzīves problēmas.

Ja tomēr parādīsies bērni, tāds vīrietis ar tīru sirdsapziņu teiks: “Nu, es tevi brīdināju, ka neesmu gatavs. Pati to vēlies, pati vari izdomāt.” Principā, ja esi enerģisks un aktīvs cilvēks, ja tev patīk visu kontrolēt, ja “mātes” loma attiecībās un “nodzīta zirga” loma ikdienā tev neriebjas, vari droši iet alianse.

Leave a Comment