Pirms gulētiešanas es noliku vienu vienkāršu lietu zem spilvena un pēc pāris minūtēm metos Morfeja rokās

Otrs padoms ir pārskatīt savu ikdienas grafiku. Varbūt jums vajadzētu sākt iet gulēt agrāk. Padomājiet, kādus uzdevumus var atlikt vai pārplānot, lai jums pietiktu laika. Ieplāno sev atvaļinājumu, kad nekur nav jāsteidzas. Un jūs varat vienkārši pavadīt dienu vienatnē ar sevi vai savu ģimeni.

Jebkura bezmiega apkarošanas metode prasa noteiktu laiku, taču šodien gribas gulēt. Tāpēc mēs esam atraduši jums ātru un, pats galvenais, efektīvu veidu, kā pārvarēt bezmiegu. Vai zinājāt, ka ir produkts, kas pēc savām īpašībām ir līderis daudzās dzīves jomās? Viņš jums ir ļoti pazīstams. Šis ir ķiploks. Un jā, tas var pārvarēt bezmiegu.

Kā pārvarēt bezmiegu

Ķiploki ir dabiska antibiotika, bagāta ar antioksidantiem, vitamīniem un citiem mikroelementiem. Tas satur arī sulfīdu savienojumus, kas ražo alicīnu, svarīgu ķīmisku vielu labam miegam.

Pats ķiploks vai tā atsevišķās daiviņas neizdala tik specifisku smaku. Tas notiek tikai pēc daiviņas sasmalcināšanas. Šajā brīdī notiek reakcija starp diviem enzīmiem: allināzi un allīnu. Tie pārvēršas par alicitīnu, kas pozitīvi ietekmē mūsu ķermeni.

Lasi arī: Daudzus gadus nepērku ķiplokus veikalā, rotaļīgi audzēju uz palodzes

Lasi arī: Kā izvēlēties grīdas segumu: izvēlamies atbilstošāko savām vajadzībām

Termiski apstrādājot, ķiploki zaudē savas labvēlīgās īpašības. Tāpēc ieteicams to ēst neapstrādātu. Bet tas ne vienmēr ir iespējams īpašās smaržas dēļ. Tāpēc ir viens triks – sagrieziet ķiplokus un vienkārši atstājiet to 10 minūtes. Šajā laikā ķiplokos veidojas vislielākais alicīna daudzums, un tas saglabās visas savas labvēlīgās īpašības.

Lai aizmigtu, saspiediet ķiploka daiviņu, ietiniet to dvielī un novietojiet zem spilvena. Tās smaržai ir nomierinoša iedarbība, tā mazina stresu un palīdz aizmigt. Ar šo metodi var arī pārvarēt vīrusu slimības un aizliktu degunu.

Ja nevēlaties gulēt ar ķiploku zem spilvena, varat pagatavot īpašu ķiploku dzērienu. Sasmalciniet ķiplokus un ļaujiet tai nostāvēties 10 minūtes. Tad ielieciet to glāzē ar siltu pienu. Nedaudz uzkarsē līdz patīkamai temperatūrai, izņem ķiploka daiviņas un pievieno karoti medus. Jums tas jādzer katru dienu pirms gulētiešanas, un jūs pamanīsiet, kā drīz uzlabosies miega kvalitāte.

Mēs ceram, ka mūsu padomi palīdzēs jums pārvarēt bezmiegu un atjaunot mierīgu gara un ķermeņa stāvokli. Dalieties komentāros, kas palīdz jums mierīgi gulēt un uzturēt normālu garīgo stāvokli.

Leave a Comment