Plutons maina zīmi, un pasaule, kuru mēs pazinām, lielā ātrumā atstāj mūs, pārmaiņas tuvojas: stāsta Andžela Pērla

Lauva

Lauvas savā rutīnā piedzīvo pārmaiņas. No sestās veselības un ikdienas mājas Plutons dodas uz attiecību māju. Tas pilnībā mainīs miegu un nomodu, uzturu un fizisko aktivitāti. Viss, kas bija pazīstams, tiks no jauna izveidots. Vislabāk ir nedaudz pielikt pūles un mainīt šo rutīnu uz labo pusi, lai rūpētos par sevi un savu ķermeni.

No jaunā vajadzētu sagaidīt arī karmiskas attiecības. Lauvas tuvākajā laikā noteikti satiks šādu cilvēku, un viņš var mainīt visu viņu dzīvi. Tas ietver laulību, ieņemšanu un pat iespējamu šķiršanos. Lauvām sadarbību piedāvās lielie uzņēmumi un sadarbības, tāpēc varam teikt, ka sociāli viņi nevarēs uzelpot. Tikai ar tiesvedībām jābūt uzmanīgiem, jo ​​tās var ievilkties daudzus gadus.

Jaunava

Tā kā līdz šim brīdim Plutons atradās piektajā mājā, mīlestības mājā, tas vispirms pārveido Jaunavas attiecības. Un, tā kā šī ir noslēpumu planēta, ir pilnīgi iespējams, ka Jaunavas var uzzināt kādu noslēpumu par savu mīļāko vai mīļoto. Bet tas ne vienmēr ir slikti, jo transformācijas rezultātā var rasties ne tikai šķiršanās, bet arī laulība. Un 5. māja ir bērnu māja, kas arī var ļoti mainīt attiecības ar partneri.

Sestajā mājā Plutons spiedīs Jaunavai mainīt savu rutīnu. Tā varētu būt globāla pārkārtošana mājā, remontdarbi un, protams, dzīvesveida maiņa. Šī planēta noteikti liks jums pievērst uzmanību savai veselībai. Visticamāk, pat nevis jūsu iekšējā vēlme, bet pati vide piespiedīs jūs to darīt. Piemēram, tu nokļūsi nedzerošā vai dzerošā kompānijā, draugi vilks tevi uz jogu, vai arī mainīsi dzīvesvietu un līdz ar to arī diētu un grafiku.

Svari

Plutons centīsies jūs izvest no 4. mājas, kas simbolizē nekustamo īpašumu. Tas ir, tā varētu būt pārcelšanās vai pārdošana, vai kāda īpašuma zaudēšana. Tas varētu būt saistīts arī ar notikumiem jūsu mātes dzīvē vai izmaiņām ģimenes sastāvā, jo 4. māja ir mātes māja. Un 5. mājā Svarus gaida bērni un mīlestība: bērniņa piedzimšana vai projekts, ko tu sauktu par savu aicinājumu, savu prāta bērnu. Pilnīgi iespējams, ka šis jaunais bizness var būt saistīts ar mākslu vai talantiem. Piektā māja var atklāt jūsu pusi, kuru jūs negaidāt! Parādīsies jauni hobiji un uzliesmos jaunas kaislības.

Skorpioni

Plutons ir Skorpionu patrons planēta! Trešā un ceturtā māja. Tavs sabiedriskais loks pilnībā mainās, tu pats pilnībā mainīsi savu pasaules uzskatu, jo domā arī trešā māja. Visticamāk, tuvojas emigrācija. Turpmāk un turpmākos 20 gadus jūsu galvenā prioritāte būs jūsu ģimene: tās sastāvā būs lielas izmaiņas, un tas ļoti ietekmēs jūs, jūsu dzīvi un jūsu māju.

Diemžēl pastāv liels risks nonākt kādas kataklizmas – kara vai zemestrīces – epicentrā, kas liks mainīt dzīvesvietu. Arī ceturtā māja ir māte un tradīcijas, un var rasties konflikts dažādu pasaules uzskatu dēļ. Var būt liela hipotēka mājoklim vai liels aizdevums, kas nepieciešams uzņēmējdarbības uzsākšanai. Un maija beigās Jupiters atradīsies Skorpiona finanšu namā, tāpēc pilnīgi iespējams, ka Skorpions jau pašā Ūdensvīra laikmeta sākumā ieliks finansiālo pamatu turpmākajiem sasniegumiem.

Strēlnieks

Finansiālā situācija būtiski mainīsies. Ja jums ir bijušas problēmas, sliktā sērija beidzot beigsies. Ja visu šo laiku esi bijis turīgs, esi uzmanīgs ar naudas darījumiem. Visticamāk, izmaiņas būs uz labu, un Strēlnieks sāks pelnīt vairāk. Viņi mainīs arī savu attieksmi pret savām vērtībām. Un, tā kā Plutons parasti ir ļoti transformējošs, jūs atradīsit ne tikai jaunas paziņas, bet arī cilvēkus, kas palīdzēs jums augt visos aspektos. Maijā septītajā mājā jāgaida veiksme – iespējama laulība vai ilgstošas ​​šķiršanās beigas, kas finansiāli beigsies tev par labu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla veica Taro lasījumu 2024. gadam un pastāstīja, kas mūs sagaida nākotnē

Mežāzis

15 gadus šī smagā planēta dominēja pār Mežāžiem, un beidzot tās ietekme atstāj šo zīmi, jūs varat atviegloti nopūsties. Tāpēc, kad Plutons šķērso Mežāža robežu, var atsaukt atmiņā visas pārvērtības, kas notikušas pēdējo 15 gadu laikā. Andžela Pērla apgalvo, ka šis periods Mežāžiem ir visveiksmīgākais, ja viņi vēlas kaut kā mainīt savu izskatu – to svētī pašas zvaigznes!

Nākamos 20 gadus Plutons atradīsies otrajā mājā, un tas mainīs visu par jūsu finansēm un bagātību. Visticamāk, mainīsies naudas pelnīšanas veids, taču tās varētu būt arī jūsu morālās vērtības. Pat paša uztvere par sevi ļoti mainīsies, un vide palīdzēs Mežāžiem.

Ūdensvīrs

Andžela viņus sauc par mūsu laika varoņiem. Protams, nākamie 20 gadi šīs zīmes pārstāvjiem nebūs viegli, taču viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus. Tieši pēc turpmākajiem pārbaudījumiem Ūdensvīri atdzims un, tāpat kā fēniksi, augšāmcelsies no pelniem. Tātad visi Ūdensvīri kardināli mainīs savu dzīvi, izskatu, darbu, ikdienu un attieksmi pret sevi. Taču, papildus pārbaudījumiem, Ūdensvīru sagaida liels spēks. Plutons viņiem piešķirs spēku, lielu ietekmi, statusu un pat instrumentus, lai kontrolētu citus cilvēkus.

Zivis

Plutons atstāj 11. māju un ieiet 12.! Un tieši 12. māja simbolizē noslēpumus un kaut ko apslēptu, gluži kā Plutons. Tāpēc tuvākajā periodā Zivis vēlēsies vientulību, vēlēsies doties sava dzena meklējumos un nepalikt redzeslokā. Un, pats labākais, Plutons jūs finansiāli atbalstīs, ja nolemsiet to darīt. Zivis meklēs sevi kaut kur tālu, un jo tālāk, jo labāk. Tāpēc ir pilnīgi iespējams pārcelties uz tālām valstīm.

Plutons arī atalgos dažas Zivis ar mantojumu, taču tas var būt saistīts ar mīļotā zaudēšanu. Esi uzmanīgs ar veselību saistītos jautājumos: zvaigznes prognozē slimnīcas vai operācijas, esi uzmanīgs pret ķermeni. 12. māja Zivīm dāvās arī īpašu tieksmi pēc ezotērikas, tāpēc Andžela ļoti iesaka Zivīm nodarboties ar meditāciju.

Mēs dzīvojam pārsteidzošos laikos, un par to runā ne tikai zvaigznes, bet arī ziņas, kas apstiprina zvaigžņu ekspertu teikto. Andžela Pērla uzskata, ka mums ir neticami paveicies būt lieciniekiem šīm izmaiņām globālā mērogā. Pēdējo reizi tas notika 18. gadsimtā! Toreiz notika rūpnieciskā revolūcija. Tāpēc arī šoreiz no Plutona Ūdensvīrā vajadzētu sagaidīt kādas globālas pārvērtības: katra no zīmēm transformēsies savā veidā.

Leave a Comment