Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – gaidāmas sīkas problēmas!

Vēzis

Jupitera ietekme, kas ir aktīva un uzlabota Strēlniekā, paredz, ka brīnišķīga nedēļa Vēžiem būs noderīga, kuras sākumā kontakts un takts, kā arī gatavība pieņemt lēmumus intuitīvi, būs noderīgi. Intuīcijas saasināšanās ir galvenā lieta, kas notiks šonedēļ. Tas ir sestā sajūta palīdzēs izdarīt pareizo izvēli no vairākām iespējām. Uzmanības centrā ir personiskā dzīve un ikdienas uzdevumi.

Jupiters sola klusumu profesionālajā jomā. Varbūt Vēzis varēs atrast līdzsvaru starp mājām un darbu. Ir svarīgi ievērot ikdienas režīmu un iegūt pietiekami daudz miega: pārmērīga darbs var radīt jaunas problēmas. Pārējā nedēļa ir lieliska radošumam, tāpēc astrologi iesaka pievērsties jebkuram uzdevumam ar nelielu radošuma devu.

Lasi arī: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Lauva

Lauvas zīmes pārstāvēm nedēļas sākumā jābūt pozitīvām. Turpmākā attīstība ir atkarīga no intereses, pozitīvas domāšanas un piesardzības. Jūtas, atbildība un veiktais darbs var tikt pārbaudīts. Astrologi iesaka rīkoties, lai izvairītos no lielām izmaksām, informācijas noplūdēm un citiem bojājumiem.

Patrons Strēlniekā. No vienas puses, tās ir labas ziņas. No otras puses, patrona aspekti nedēļas sākumā ar Marsu un nedēļas vidū ar Neptūnu un Urānu var nojaukt no parastā ceļa. Pirmdiena un trešdiena ir saistītas ar nenoteiktību, dīvainas darbības, nolīgumu pārtraukšana ar cilvēkiem, no kuriem ir atkarīgs svarīgs lēmums, nervozitāte. Par laimi, privātajā dzīvē Lauvu gaida miers un labas ziņas.

Jaunava

Merkurs pārtrauks reverso kustību tikai trešdien, tādēļ Jaunavām nedēļas sākumā nevajadzētu pārslogot sevi darbā un izvairīties no konfliktiem savā dzīvē. Strīdi ir iespējami pat spēcīgās ģimenēs, uzticamu cilvēku maldināšanas vai negodprātība situācijās. Sākot no trešdienas, patrona ietekme būs mērena, kas ietekmēs personiskās intereses un liks jums tikt galā ar daudziem sadzīves jautājumiem.

Astrologi atzīmē, ka tenkošana, steiga, greizsirdība ir bīstama visas septiņas dienas. Šonedēļ nav ieteicams slēgt svarīgus darījumus un ieviest izmaiņas, it īpaši attiecībā uz nekustamo īpašumu, transportu un darbu. Laba veiksme smaidīs Jaunavām sīkumos, un kopumā, nedēļa sola būt problemātiska un nogurdinoša. Arī astrologi neiesaka laist caur sevi citu cilvēku problēmas un neņemt tuvu pie sirds negatīvus gadījumus. Ir nepieciešams uzturēt emocionālo līdzsvaru ar jebkādiem līdzekļiem.

Svari

Svariem nedēļa ir saistīta ar Saturna aktivizēšanos Mežāzī. Šīs astroloģiskās tendences liecina, ka šīs zīmes pārstāvjiem sanāks labi nopelnīt vai saņemt atlīdzību par pagātnes darbu. Darbs un pienākumi būs ievērojami vairāk, taču šo veiksmīgo iespēju gūt panākumus ir vēlams izmantot nekavējoties. Nav nepieciešams atlikt pat sīkos darbus.

Nedēļas beigas ir saistītas ar problēmām ģimenē, kas ir tieši atkarīgas no Svaru intereses par notikumiem. Ir iespējama imunitātes pavājināšanās un slimību parādīšanās. Ieteicams sākt profilaksi nedēļas sākumā, pat pirms parādās pirmās pazīmes par Vese***as pasliktināšanos.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada decembrim – sagaidāma vilšanās!

Skorpions

Venēra iegāja Skorpiona zīmē, pievienojoties Mēnesim un Merkuram, pateicoties kam, šīs zīmes pārstāves varēs likt citiem spēlēt saskaņā ar saviem noteikumiem. Patiesi, ir vēlams rīkoties maigi un bez steigas. Astrologi iesaka Skorpionu sievietēm pārī, nedēļas sākumā ņemt atpūtu no mīlestības uz dažām dienām, un tikai no trešdienas pārcelt uz rīcību.

Pateicoties šādai planētu kopai, Skorpions kļūs uzmanīgs detaļās. Neskatoties uz pastiprinātu intuīciju, ieteicams atsaukties uz iekšējās balss norādēm ar nedaudz skepticisma, pretējā gadījumā jūs nepamanīsiet slēpto krāpniecību. Pārpratumi darbā un attiecībās ar mīļoto cilvēku ir jāuztver kā neizbēgama pārmaiņu daļa: ar šo pieeju problēmas tiks atrisinātas ātrāk  un maz ietekmēs Skorpionu iekšējo stāvokli.

Strēlnieks

Saule un Jupiters ir Strēlnieka zīmē. Divu tikpat spēcīgu patronu ietekme palielinās veiksmi, pastiprinās intuīciju, palīdzēs sasniegt panākumus un  radīs pozitīvas pārmaiņas dzīvē. Tajā pašā laikā šonedēļ sievietes Strēlnieki iznāks tieši tajā brīdī, kad labāk ir būt ēnā nekā koncentrēties uz cilvēku uzmanību. Ja ir jaunas idejas un jauni plāni, astrologi iesaka viņus turēt līdz nākamajai nedēļai, un tagad koncentrēties uz jau sāktām lietām.

Pirmdien un ceturtdien, pēc horoskopa, visbīstamākās dienas. 3. un 6. decembrī Saule būs vairākos aspektos, kas sola biznesa problēmas. Šajā laikā sievietēm ir ieteicams kontrolētu ne tikai savas emocijas, bet arī to ambīcijas, lai izvairītos no pļāpāšanas un stingrām piezīmēm. Pretējā gadījumā var rasties grūtības darbā un attiecībās ar citiem.

Mežāzis

Sievietes Mežāžus gaida lieliska nedēļa, ko apliecina Saturna, patrona pozitīvā ietekme. Planēta noteiks pareizo virzienu, nodrošinās iedvesmu, veiksmi un smagu darbu. Mežāzis varēs uzvarēt jebkuru sirdi un sasniegt savstarpēju izpratni. Šīs nedēļas briesmas ir saistītas ar pretinieku aktivizēšanos. Nepārsteidzies un sāpīgi nereaģē uz kritiku – tā būs banāla skaudība.

Šonedēļ Mežāži būs pacilāti, kas var izraisīt augstprātību. Astrologi iesaka nelielīt sevi, panākot labus rezultātus. Bet Mežāzis, bez stabilitātes, var nonākt starp divām ugunīm: viņu paškritika un kritiku no autoritatīvas personas par viņām. Nav jādomā par negatīvām emocijām: labāk ir klausīties kāda cita domu, lai labotu kļūdas un iegūtu pašapziņu.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvēm, vēlams, lai šajā nedēļā būtu pareizais ceļš. Nedēļa nebūs veltīga, ja viņām izdosies izklāstīt plānu un veidus, kā sasniegt mērķi. Astrologi iesaka meklēt vājos punktus savās idejās un mēģināt tikt galā ar neaizsargātību. Pārliecinātība un ieceres nebūs liekas, analizējot savu dzīvi un plānojot nākamo mēnesi. Kritiskās situācijās ir svarīgi pāriet no vārdiem uz rīcību, apejot bezjēdzīgas nervozitātes un trauksmes stadiju.

Pozitīva domāšana un pašpārbaude var dot izdevīgas iespējas. Ir vēlams atturēties no brīvgaitas runas, publiskas uzstāšanās. Uzņēmējdarbības aktivitāte pastiprināta antagonista, Saules, laikā ir ieteicams samazināt pirms labvēlīgāka laika posma sākuma. Ūdensvīram, šī nedēļa nav saistīta ar darbu un naudu, bet gan ar pašrealizāciju, atbrīvošanos no kompleksiem un bailēm par gaidāmo nākotni.

Zivis

Šonedēļ Zivīm ir svarīgi būtu vairāk ierobežotām. No 3. līdz 9. decembrim Venēra atrodas Skorpionā. Šajā zīmē patrona planēta jūtas neērti, kas norāda uz nepatīkamu situāciju iespējamību, ko rada Zivs impulsivitāte, neaizsargātība un pieskaņa. Šī iemesla dēļ astrologi iesaka atlikt svarīgas tikšanās, precizēt attiecības, runas un sarunas ar priekšniekiem. Bez pieredzes un atbalsta jums nevajadzētu reaģēt uz citu kritiku un provocēšanu. Tas ir trīskārši bīstami cīnīties par taisnīgumu: bez konflikta ierosinātāja, Zivis riskē kļūt par morāli cietušo pusi.

Pēkšņas pārmaiņas patrona enerģētikā var ievērojami kaitēt sievietēm Zivīm. Ja šī iespēja parādās pati par sevi, labāk ir ņemt pauzi mīlas darījumos un darbā. Venēra sola šī zīmes pārstāvēm patīkamus brīžus, kas saistīti ar radošumu un pašapziņu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment