Stāsts par spēcīgu un pārliecinātu meiteni, kura satika nepareizo vīrieti un tas beidzās bēdīgi

Nedēļas nogalē viņi tika uzaicināti uz bāru uz dzimšanas dienas ballīti. Pie galda pulcējās liela grupa. Visi vienbalsīgi sludināja tostu pēc tosta un dzēra pasākuma varoņa veselībai. Vakara vidū Svetlana pamanīja, ka Vladimirs nestāv kājās. Viņa gribēja viņu klusi izvest no zāles, taču iereibušajam vīram tas nav paticis, un viņš dusmās notrieca sievieti. Pie viņiem pieskrēja draugi, nomierināja dzīvesbiedru un ar taksometru jauno pāri aizsūtīja mājās.

Par muļķīgu pacietību

Otrajā dienā zvanīja māte, jo paziņas pastāstīja par vakardienas notikumu. Viņa sāka pratināt meitu par notikušo un lūdza neļaut sevi aizvainot. Svetlanai bija liels kauns mātes priekšā, tāpēc viņa teica, ka tās visas ir tenkas. Meitene zvērēja, ka nekā tāda nav, un māte ticēja meitas vārdiem.

Pēc nedēļas Vladimirs no darba atgriezās ļoti piedzēries, un Svetlana nespēja sevi savaldīt. Viņa kliedza, ka viņas pacietība ir pārtrūkusi, un nobiedēja vīru ar savu aiziešanu. Vīrietis dusmās iesieta atkal savai sievai. Nākamajā dienā Vladimirs apsolīja vairs nedzert, un Sveta meloja vecākiem, ka pati ir kritusi un savainojusi roku.

Lasi arī: Es biju pārsteigta, kad uzzināju, ka slavenā īru mūziķe aizgājusi mūžībā vēl tik jauna

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Pēc diviem mēnešiem Svetlana uzzināja, ka ir stāvoklī. Viņa piezvanīja vīram un pastāstīja brīnišķīgo ziņu: viņiem būs bērns. Vladimirs no prieka piedzērās. Vakarā ieraugot savu iereibušo vīru, sieviete izplūda asarās. Tas izraisīja dusmas vīrieša iereibušajās smadzenēs, un viņš vairāk nekā jebkad agrāk uzbruka sievai ar dūrēm.

Sieviete gaidīja, kamēr iereibušais vīrs aizmigs. Caur sāpēm viņa devās pie kaimiņiem un, lūdza izsaukt ātro palīdzību, zaudēja samaņu. Svetlana pamodās tikai no rīta slimnīcā. Uz jautājumu, kas noticis ar viņas bērnu, ārsts klusējot noplātīja rokas.

Pēc izrakstīšanas Svetlana atgriezās pie vecākiem. Līdz ar bērna zaudēšanu viņas sāpīgā pieķeršanās Vladimiram izkliedējās. Sieviete saprata, ka viņai nevajadzēja paciest vīru tirānu. Viņa izgāja nežēlīgu dzīves skolu. Tik lielu cenu viņa maksāja par zināšānām!

Leave a Comment